Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Vasaraitė @ 2011 04 22, 12:04)
Sveiki, kadangi su juosta neseniai pradejau draugauti, tai noreciau taip pat objektyviu komentaru  blush2.gif

dideles problemos su kadravimu.
Atsakyti
sveiki,

kam įdomu, sukroviau foto iš Stambulo feisbuke, padariau visiems matomą albumą, tai kas norit, pažiūrėkit. Kroviau valandą, nebesirinkau, tai nepykit, visko ten daug-per-daug, kitur nebeturiu jėgų sukraut - ir taip užkniso biggrin.gif 4u.gif

gražių švenčių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 04 22, 15:50)
sveiki,

kam įdomu, sukroviau foto iš Stambulo feisbuke, padariau visiems matomą albumą, tai kas norit, pažiūrėkit. Kroviau valandą, nebesirinkau, tai nepykit, visko ten daug-per-daug, kitur nebeturiu jėgų sukraut - ir taip užkniso biggrin.gif 4u.gif

gražių švenčių smile.gif

o jeee, kaip ten faina pabraidyt bigsmile.gif

Atsakyti
ale man keista neleidžia žiūrėt, jei esu atsijungus. na, išsiaiškinsiu..smile.gif
Atsakyti
Sayonara, verčiau į Flickr būtumei sudėjus.
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2011 04 22, 10:04)

jei galva nuemus nieko, pirmoje kadravimas ne, antroje patinka issirietimas, bet ir tai toks truputi lyg sysio noretu, ner tas 'sexy su dumeliu' nukirsk sioje foto nuo ten kur nosis prasideda, kitaip ziurisi, kazkas ni to su virsum. Visur zvilgsnis, veido istraiska tokia 'stotine' neskani, nesiziuri, pozuoja nelabai kaip, net jei ir fotkintum specialiai perspaustai ala dirbtinai, tai neatidirbta tada iki galo. Trecioje spalvos grazios, kadravimas ir galva ni.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2011 04 22, 15:53)
Sayonara, verčiau į Flickr būtumei sudėjus.

neturu tokio skladuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 04 22, 16:27)
neturu tokio skladuko smile.gif

Ataik ir pasiimk:)
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2011 04 22, 18:44)
Ataik ir pasiimk:)

ok, pirmadienį pasistengsiu pakrauti nors ką nors. arba antradienį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 04 22, 19:20)
ok, pirmadienį pasistengsiu pakrauti nors ką nors. arba antradienį smile.gif

Tai liuks. smile.gif

Smagių švenčių visiems!
Atsakyti
Ačiū Gintare D 4u.gif Gaila man dar eksperimentuoti su juosta, bijau daug broko, o norisi bent kažką matyti smile.gif Kad pas mane bėda su kadravimu, tai sutinku blush2.gif

Atsakyti
Sansara, ka penktadieni diena veiksi? Suzaliavo teviske, kvieste kviecia nanometrais pasigalineti. Galvoju tuo paciu graflexa pravedinti, o tai jauciu nuo paskutinio sillwio vizito nepadariau juom nei kadro. Plokstelem greiciau rezultatas paaiskes, nei laukti kada visa juostele isfotkinti.

Tiesa, gal kas zinote vilniuje kokia zalia vietele? Kad butu medziai lapuociai, vanduo, zolyte. Taip tik atrodo kad visur aplink to pilna. O issitrauki aparata ir ner i ka nukreipti.

Tiesa, isbandziau lucky su ir filtru. Atsakymas veliau, kad intriga butu cool.gif o kaip faina butu, kad uz tokia kaina ji dar ir spektrui pajautrinta butu...
Atsakyti