QUOTE(sayonara @ 2011 04 19, 05:27)
parodysiu kažką šiom dienom. nuskenavau jau viską, kai ką aptvarkiau. ale dingo pora juostelių kažkur. neatkasu, kur jos. kaip dariau kadrus pamenu, o jų nėr.
sudėsiu feisbukan
Įdėk ir čia ką nors, prašau. Ne visi FB turi
QUOTE(ediper @ 2011 04 19, 08:12)
Sveiki visi
Jau fb giriausi,pasigirsiu ir cia

) vakar fotografavau vien juosta.isdrysau

va tik siaura kzkaip keistai issrryskino. cia yra trix juostele,bet efektas gavosi kzkaip nebudingas jai

ar negalejo ryskalai paveikt? ryskinau trix'a paskutine (po poros ilford) ar cia kzkas kita 'suzaide'
Ryškalai galėjo paveikt ir paveikė, jei keletą juostų ryškinai tais pačiais ryškalais, o ypač rodinaliu.
QUOTE(AlfIndraja @ 2011 04 19, 12:05)
Sveikos, nugi nepagalvojau anksciau, kad SM tokia rimta fotografu skiltis
Labas
QUOTE(Alabama @ 2011 04 20, 21:37)
Labas vakaras:)
Gavau is seno draugo daikta, salia kurio man baisu kvepuoti:)Bandziau ieskoti, kas TAI, bet uzrasas ant fotoaparato nusitrines, matosi lyg HAPA 5, bet nieko panasaus googlei nerandu.Man sitas labai panasus i Baldax Juwelle, gal tai jis ir yra?Atidaves draugas apie ji nieko nezino, tiksliau nebepamena-sako, kad viduje yra isfotografuota juosta, kuria galima pakeist tik idedant i ta pacia kasete nauja juosta(???)Kaip keisti juosta?Suprantu, kad skambu labai juokingai, bet jus, tik jus galit man padeti.
Grožis. Net seilės teka

Panašu į Franka Bonafix, nors tiksliai sunku pasakyt
http://www.flickr.co.../in/photostream
Turėtų būti 6x9 formato kamera. Juosta 120 formato. Jei ji išfotkina, išimti galima ir šviesoj. Gali būti, kad įdėta 220 formato, todėl išiminėk tamsoj. Bet kokiu atveju juostos į tą pačią kasetę dėti nereikia. Juosta turėtų būti dedama panašiai, kaip ir į daugelį kitų vidutinio formato kameru. Pvz
http://www.youtube.c...h?v=9jlkRw37IgA
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso