Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(AlfIndraja @ 2011 04 19, 18:38)
Nepagalvokit kad cia giruos  blush2.gif 

zinoma, kad nesigiri, nes mes iki siol nezinom, kad esi drovi ir nesididziuoji, jog grafini dizaina mokindamasi norom nenorom profesionalia fotografe patapai, taip pat nezinom, kad anytos vestyviu fotos grazios, kurias tu darei, ir kad tavo skaitmeninis fotikas lievu patapo del megapikseliu skaiciaus smile.gif smile.gif

Kurio lietuvių fotografo darbai tave ikvepia? (nesvarbu kurios kartos) t.y. kurio kuryba tau labiausiai patinka?
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2011 04 20, 09:47)
Kurio lietuvių fotografo darbai tave ikvepia? (nesvarbu kurios kartos) t.y. kurio kuryba tau labiausiai patinka?

Nu sorius, kad apsigyriau, tiesiog man paprasciau apie save drebti viska, artai kazka, kad paskui zmones is nezinojimo nesusikurtu nebutu istoriju apie mane tongue.gif

Apie lietuviu fotografus.
Dabar, pilna zmogeliuku, kurie fotkina ir is to pinigiuka uzsidirba, ir tikrai gerai tai daro... bet tai komercine fotografija...visos tos krikstynos, vestuves, asmenines fotosesijos... Aisku, yra ir tie zmones, kurie kuria kazka daugiau, bet tiesa pasakius per mazai domiuosi, kad galeciau komentuot. Daug kas fotkina, publikuoja, dalyvauja parodose...
Pries 10 metu, labai zavejaus L.Geležiūtes drasa... bet visgi tai, kaip ji fotkina paskutini 10meti, nuvyle. Karta noredama pamatyt, kaip ji dirba, uzsisakiau asmenine fotsesija pas ja, ir taip sugriuvo mano iliuzijos...
Visada imponavo G.Česonio fotografijos, ir nors ir buvo mano destytojas - nedrisciau pasakyti, kad seku jo pavyzdziu.
Mielai ikvepimo semiuos senuose tarybiniuose fotoalbumuose, aka knygos, kur sudetos nusipelnusiu fotomenininku foto smile.gif
Mane fotografijoj zavi pati literatura, papasakota istorija, uzfiksuotas akimirkos trapumas, todel nenoreciau iskirti kazkokio vieno autoriaus.
Labai susizavejau radus B. Buračo fotografiju knygele smile.gif
Is pasauliniu fotografu labai megstu J.Saudek, taip pat ir jo zmonos fotografija. Pas juos itin daug taip vadinamos litraturos - papasakotos istorijos, kuri daznai praso prieraso salia foto.
Vien zo, nelaikau saves fotografe. Tiesiog megstu tai daryti, eksperimentuoti. Mano problema ta, kad mano fotografijoje techninej daly, nera nuoseklumo. Zaidziu su nustatymais ir islaikymu, o paskui, kai baigias kantrybe saudau daug pusiau automatiniu rezimu, o paskui ziuriu kas gavos... labai neekonomiskai tai daryti su juostele blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(AlfIndraja @ 2011 04 20, 09:30)
Nu sorius, kad apsigyriau, tiesiog man paprasciau apie save drebti viska, artai kazka, kad paskui zmones is nezinojimo nesusikurtu nebutu istoriju apie mane  tongue.gif

Apie lietuviu fotografus.
Dabar, pilna zmogeliuku, kurie fotkina ir is to pinigiuka uzsidirba, ir tikrai gerai tai daro... bet tai komercine fotografija...visos tos krikstynos, vestuves, asmenines fotosesijos... Aisku, yra ir tie zmones, kurie kuria kazka daugiau, bet tiesa pasakius per mazai domiuosi, kad galeciau komentuot. Daug kas fotkina, publikuoja, dalyvauja parodose...
Pries 10 metu, labai zavejaus L.Geležiūtes drasa... bet visgi tai, kaip ji fotkina paskutini 10meti, nuvyle. Karta noredama pamatyt, kaip ji dirba, uzsisakiau asmenine fotsesija pas ja, ir taip sugriuvo mano iliuzijos...
Visada imponavo G.Česonio fotografijos, ir nors ir buvo mano destytojas - nedrisciau pasakyti, kad seku jo pavyzdziu.
Mielai ikvepimo semiuos senuose tarybiniuose fotoalbumuose, aka knygos, kur sudetos nusipelnusiu fotomenininku foto smile.gif
Mane fotografijoj zavi pati literatura, papasakota istorija, uzfiksuotas akimirkos trapumas, todel nenoreciau iskirti kazkokio vieno autoriaus.
Labai susizavejau radus B. Buračo fotografiju knygele smile.gif
Is pasauliniu fotografu labai megstu J.Saudek, taip pat ir jo zmonos fotografija. Pas juos itin daug taip vadinamos litraturos - papasakotos istorijos, kuri daznai praso prieraso salia foto.
Vien zo, nelaikau saves fotografe. Tiesiog megstu tai daryti, eksperimentuoti. Mano problema ta, kad mano fotografijoje techninej daly, nera nuoseklumo. Zaidziu su nustatymais ir islaikymu, o paskui, kai baigias kantrybe saudau daug pusiau automatiniu rezimu, o paskui ziuriu kas gavos... labai neekonomiskai tai daryti su juostele  blush2.gif

žodis nuvylė, manau, per silpnas.... doh.gif unsure.gif

gal Tu žinai, kur internete rasti jos senų darbų? mane jos puslapis šokiravo pačia žiauriausia prasme, norėčiau tuos senus pamatyti, už kuriuos, matyt, ji į fotomenininkų sąjungą priimta.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 20 balandžio 2011 - 09:52
QUOTE(AlfIndraja @ 2011 04 20, 11:30)
Nu sorius, kad apsigyriau, tiesiog man paprasciau apie save drebti viska, artai kazka, kad paskui zmones is nezinojimo nesusikurtu nebutu istoriju apie mane  tongue.gif

smile.gif

davaj papasakok dar ka nors daugiau apie save. pvz, matau, kad tavo vaikas gime 1997 metais, o tu anytos vestuves fotkini. gal dar kokiu linksmu nutikimu yra? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 04 20, 10:44)
žodis nuvylė, manau, per silpnas.... doh.gif  unsure.gif
gal Tu žinai, kur internete rasti jos senų darbų? mane jos puslapis šokiravo pačia žiauriausia prasme, norėčiau tuos senus pamatyti, už kuriuos, matyt, ji į fotomenininkų sąjungą priimta.. doh.gif

Tiesa pasakius as jos darbus tais senais laikais esu macius parodoj, o intike vos keleta...
Man ji dare ispudi, kad fotkino visai kitaip ir kitokius dalykus nei visi kiti.
O jos asmeninis puslapis, tai toookia pigi komercija...
Vienintelej vietoj kur radau jos viena sena garsia foto http://test.svs.lt/?...2...icle(2616); bet tai... viskas.
Is vienos puses, tai ka ji fotkina dabar, preis 10 metu buvo naujove, ir mandagiai pasiskolintas italu 80'-90' stiliukas, ala Tinto Braso video erotika smile.gif
Spalvota, gaslu, gausu, rysku... Bet liudniausia, kad jokio tobulejimo, nei fotografijoje, nei fotoshope per visus tuos metus nepastebejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AlfIndraja @ 2011 04 20, 10:17)
Tiesa pasakius as jos darbus tais senais laikais esu macius parodoj, o intike vos keleta...
Man ji dare ispudi, kad fotkino visai kitaip ir kitokius dalykus nei visi kiti.
O jos asmeninis puslapis, tai toookia pigi komercija...
Vienintelej vietoj kur radau jos viena sena garsia foto http://test.svs.lt/?...2...icle(2616); bet tai... viskas.
Is vienos puses, tai ka ji fotkina dabar, preis 10 metu buvo naujove, ir mandagiai pasiskolintas italu 80'-90' stiliukas, ala Tinto Braso video erotika smile.gif
Spalvota, gaslu, gausu, rysku... Bet liudniausia, kad jokio tobulejimo, nei fotografijoje, nei fotoshope per visus tuos metus nepastebejau doh.gif

na, Tinto Brasą beveik visą esu mačiusi, jei tai ir aliuzija į jį, tai be galo nevykusi..
dabar kažkur pasąmonės užkaboriuose imu prisiminti, kad apie ją esu girdėjusi ar tai kažkur skaičiusi, bet šiandien jaučiuosi taip, lyg norėčiau susimokėti už tai, kad galėčiau tas nuotraukas pamiršti smile.gif

kitas dalykas.. su skoniu ji žiauriai susipykusi.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2011 04 20, 11:06)
davaj papasakok dar ka nors daugiau apie save. pvz, matau, kad tavo vaikas gime 1997 metais, o tu anytos vestuves fotkini. gal dar kokiu linksmu nutikimu yra? smile.gif

he he, nugi buvau 18 kai gimdziau sunu, jis - is pirmos santuokos, kurioje uosviu netureju smile.gif suprask, istekejau antra kart ir veliau fotkinau naujos anytos vestuves smile.gif
ai, galeciau kokius memuarus imt rasyt, nes visas gyvenimelis margas ir linksmas lotuliukas.gif kartais ir juokas pro asaras, svarbu nepanikuot mirksiukas.gif viva la vita!

Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2011 04 20, 11:21)
na, Tinto Brasą beveik visą esu mačiusi, jei tai ir aliuzija į jį, tai be galo nevykusi..
dabar kažkur pasąmonės užkaboriuose imu prisiminti, kad apie ją esu girdėjusi ar tai kažkur skaičiusi, bet šiandien jaučiuosi taip, lyg norėčiau susimokėti už tai, kad galėčiau tas nuotraukas pamiršti smile.gif

kitas dalykas.. su skoniu ji žiauriai susipykusi..  unsure.gif

o kaip manai as jauciuos uz fotosesija susimokejus 300 lt. (2006tais metais) unsure.gif
kaip paskutine - idiote. Galvojau, kad ji fotkes apretusuoja ir visa kita daro tik pagal kliento pageidavimus.... bet pasirodo, ji ju negirdi sad.gif
Paprasiau, kad atiduotu ir neretusuotas... tai sake, kad jau istryne ir neturi... sake, kad as nesakiau kad noresiu... verysad.gif nors tikrai aiskinau, kas ir kaip...
Atsakyti
Labs,
Apleidau biški temą. Žadu dalyvauti AFD šlapio koloido workshope http://afd.lt/naujie...btuves-20110501 , čia man dovanų mamos dienos proga bus biggrin.gif gal dar kas susigundys? Bet brangu..

Įmautes pigiausia pirkt macodirect.de. Chemiją aš irgi perku ten pat.

Gelažiūtę ir aš pagooglinau blink.gif labiausiai patiko MENO skiltis blink.gif šakės, kokia meninė fotografija... Kartais savikritiškumo stoka šioje srityje mane labai stebina..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 20 balandžio 2011 - 11:43
QUOTE(AlfIndraja @ 2011 04 20, 10:39)
o kaip manai as jauciuos uz fotosesija susimokejus 300 lt. (2006tais metais)  unsure.gif
kaip paskutine - idiote. Galvojau, kad ji fotkes apretusuoja ir visa kita daro tik pagal kliento pageidavimus.... bet pasirodo, ji ju negirdi sad.gif
Paprasiau, kad atiduotu ir neretusuotas... tai sake, kad jau istryne ir neturi... sake, kad as nesakiau kad noresiu...  verysad.gif nors tikrai aiskinau, kas ir kaip...

lotuliukas.gif žiauru....
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2011 04 20, 10:06)

biggrin.gif
Atsakyti
Sveika, prisijungus, AlfIndraja 4u.gif

QUOTE(_ms_ @ 2011 04 20, 03:06)
Uoj patinka man tavo humoras, ms. lotuliukas.gif
Atsakyti
cekavumas - naturalu, ar su jumoru, ar be jo, akivaizdu, kad cekavinamasi tongue.gif
greit visi pasaisakot, kiek kartu buvot apsizanyje ir kiek vaiku turit? tongue.gif

O as va, gavau kruva skaidriu skanuot, kurioms apie 30 metu, oi smalsu, bo ten ir as kazkur tureciau buti smile.gif gaila siandien nebturiu parako siam darbeliui rolleyes.gif
Atsakyti