Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Sveika prisijungus.
As turiu toki skaneri. J/b juostai, tiek siaurai, tiek ir placiai, puikus daiktas. Mano pazistami netgi bande skanus spausdinti skaitmeniniam labe ir liko patenkinti rezultatais (nors nuskenaves buvau toli grazu ne geriausia kokybe). Su spalvotom teks pavargti, nes spalvos grybauja. Deja alternatyvu kaip ir nera. Nebent pirkti kelis kartus brangesni dedikuota.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2011 04 18, 14:10)
Sveika prisijungus.
As turiu toki skaneri. J/b juostai, tiek siaurai, tiek ir placiai, puikus daiktas. Mano pazistami netgi bande skanus spausdinti skaitmeniniam labe ir liko patenkinti rezultatais (nors nuskenaves buvau toli grazu ne geriausia kokybe). Su spalvotom teks pavargti, nes spalvos grybauja. Deja alternatyvu kaip ir nera. Nebent pirkti kelis kartus brangesni dedikuota.

man tai visai patinka, kaip su spalvom susitvarko mano epson V500..smile.gif
Atsakyti
nu va, kai i6fotkinsiu , pasirodysiu biggrin.gif

o tai šūduks, kad su spalvom grybauja.. aš noriu,kad man ir spalvotas ir nespalvotas skanuotų g.gif sakau, su PS gal ne taip sudėtinga atsistatyt kaip reikia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2011 04 18, 14:12)
man tai visai patinka, kaip su spalvom susitvarko mano epson V500..smile.gif

g.gif tai kurį geriau patartumėt žiūrėt? epson V500 ar canonscan 8800F ? g.gif kaina pažiūrėjau kaip ir nesiskiria beveik..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 18 balandžio 2011 - 14:57
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 18, 14:56)
nu va, kai i6fotkinsiu , pasirodysiu  biggrin.gif

o tai šūduks, kad su spalvom grybauja.. aš noriu,kad man ir spalvotas ir nespalvotas skanuotų  g.gif  sakau, su PS gal ne taip sudėtinga  atsistatyt kaip reikia  biggrin.gif
Papildyta:
g.gif  tai kurį geriau patartumėt žiūrėt? epson V500 ar canonscan 8800F ?  g.gif  kaina pažiūrėjau kaip ir nesiskiria beveik..

jie abu panašaus lygio. geri, normalūs skeneriai. patarti nieko nepatarsiu, čia toks subjektyvus, o dažnai ir laimės klausimas.. mano pirmas skeneris, irgi canon, nusprogo po metų. šitas beveik metus laikosi puikiai.

jei turi galimybę, paprašyk žmonių, turinčių juos abu, nuskenuoti po pusę spalvotos juostelės ir nuspręsi smile.gif

tobulo ir amžino varianto už tokią kainą nesitikėk, jo nėra. apskritai nieko nėra amžino, ypač technikoje smile.gif nebent trabantai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 18 balandžio 2011 - 15:18
QUOTE(sayonara @ 2011 04 18, 15:17)
jie abu panašaus lygio. geri, normalūs skeneriai. patarti nieko nepatarsiu, čia toks subjektyvus, o dažnai ir laimės klausimas.. mano pirmas skeneris, irgi canon, nusprogo po metų. šitas beveik metus laikosi puikiai.

jei turi galimybę, paprašyk žmonių, turinčių juos abu, nuskenuoti po pusę spalvotos juostelės ir nuspręsi smile.gif

o jėzau kaip tyngiu taip cackintis doh.gif aij nu tiesiog pagalvosiu dar, po forumus pasiskaitinėsiu, ir imsiu kažkurį vieną iš šitų irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 18, 14:56)
nu va, kai i6fotkinsiu , pasirodysiu  biggrin.gif

o tai šūduks, kad su spalvom grybauja.. aš noriu,kad man ir spalvotas ir nespalvotas skanuotų  g.gif  sakau, su PS gal ne taip sudėtinga  atsistatyt kaip reikia  biggrin.gif
Papildyta:
g.gif  tai kurį geriau patartumėt žiūrėt? epson V500 ar canonscan 8800F ?  g.gif  kaina pažiūrėjau kaip ir nesiskiria beveik..

Aš savuoju 8800 patenkintas. Žinau jo silpnas vietas ir stengiuosi jas apeiti (spalvas). Jei tenka skenuoti spalvotai, PS puikiai atlieka savo darbą.

Sayonara, kada parodysi ką nors?
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2011 04 18, 22:00)
Aš savuoju 8800 patenkintas. Žinau jo silpnas vietas ir stengiuosi jas apeiti (spalvas). Jei tenka skenuoti spalvotai, PS puikiai atlieka savo darbą.

Sayonara, kada parodysi ką nors?

parodysiu kažką šiom dienom. nuskenavau jau viską, kai ką aptvarkiau. ale dingo pora juostelių kažkur. neatkasu, kur jos. kaip dariau kadrus pamenu, o jų nėr.
sudėsiu feisbukan 4u.gif
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif

Jau fb giriausi,pasigirsiu ir cia smile.gif) vakar fotografavau vien juosta.isdrysau biggrin.gif
va tik siaura kzkaip keistai issrryskino. cia yra trix juostele,bet efektas gavosi kzkaip nebudingas jai unsure.gif ar negalejo ryskalai paveikt? ryskinau trix'a paskutine (po poros ilford) ar cia kzkas kita 'suzaide'

fotos kaip visad cia komentarai ir pastebejimai-welcome 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, nugi nepagalvojau anksciau, kad SM tokia rimta fotografu skiltis smile.gif
Laba diena, as naujoke cia busiu, ir tikiuosi uzsuksiu dabar dazniau smile.gif
Fotkinu senai, pradejau su visokiais senais Zenitais, ir muilinem... Dabar turiu Sony DSF F-828, jau pradeda atgyvent, nors tarnauja puikia, bet atsiranda bedu del megapixeliu skaiciaus. Taip pat fotkinu su vyro Olympusu veidrodiniu, skaitmeniniu, ir dar jam pries pora metu padovanojau juostini Olympusa - idomus aparats. Dar labai patiko su Minolta papyskint pries savaite UK, juostine.
Uzklydau cia, tiesa pasakius ieskodama kur isigyti imauciu negatyvams. Kai kas raso, kad fotolabuose buna... Bet tai bet kur klausti, ar tik rimtuose tongue.gif ?
Skaneri naudoju HP Scanjet 4890, jau 5 metai turiu, esu patenkinta, tikrai gerai skanuoja ir skaidres, ir neagatyvus.
Tai va tiek.
Atsakyti
QUOTE(AlfIndraja @ 2011 04 19, 12:05)
Sveikos, nugi nepagalvojau anksciau, kad SM tokia rimta fotografu skiltis smile.gif
Laba diena, as naujoke cia busiu, ir tikiuosi uzsuksiu dabar dazniau smile.gif
Fotkinu senai, pradejau su visokiais senais Zenitais, ir muilinem... Dabar turiu Sony DSF F-828, jau pradeda atgyvent, nors tarnauja puikia, bet atsiranda bedu del megapixeliu skaiciaus. Taip pat fotkinu su vyro Olympusu veidrodiniu, skaitmeniniu, ir dar jam pries pora metu padovanojau juostini Olympusa - idomus aparats. Dar labai patiko su Minolta papyskint pries savaite UK, juostine.
Uzklydau cia, tiesa pasakius ieskodama kur isigyti imauciu negatyvams. Kai kas raso, kad fotolabuose buna... Bet tai bet kur klausti, ar tik rimtuose tongue.gif ?
Skaneri naudoju HP Scanjet 4890, jau 5 metai turiu, esu patenkinta, tikrai gerai skanuoja ir skaidres, ir neagatyvus.
Tai va tiek.

sveika atvykus į laivą smile.gif

pasirodyk foto, jei turi 4u.gif

įmautės.. aš saviškes ir siaurai, ir plačiai juostai esu pirkus tik iš užsienio.. pigiai gaunasi.. Vilniuje, kiek žinau, jų kartais turi fotoprekės Juozapavičiaus g. - nesu pirkus, tad tiksliai nežinau. Atsiras, kas temoje pakomentuos, manau smile.gif
Atsakyti
Labas dar karteli smile.gif
Geda prisipazint, bet savo fotografijos nelaikau profesionalia, nors issilavinimas tai leistu, tai ir savo fotografuotu foto nededu niekur kaip "rimtu", na profesionaliu foto.
Todel teesu sumetus savo senesnes kelioniu foto i PICASA:

https://picasaweb.go...om/Indraja.foto
Atsakyti
QUOTE(AlfIndraja @ 2011 04 19, 13:11)
Labas dar karteli smile.gif
Geda prisipazint, bet savo fotografijos nelaikau profesionalia, nors issilavinimas tai leistu, tai ir savo fotografuotu foto nededu niekur kaip "rimtu", na profesionaliu foto.
Todel teesu sumetus savo senesnes kelioniu foto i PICASA:

https://picasaweb.go...om/Indraja.foto

ši tema neskirta profesionalams, manau, o be nuotraukų tokia tema matyt ir nelabai įdomi, tad rodyk ir nesigėdyk smile.gif
o kas per išsilavinimas?
Atsakyti