QUOTE(andriuska @ 2011 01 11, 14:59)
Pupeliuk, imk ne neopaną o kodak 400TX (triX pagal seną). pušinasi 1600 kaip du pirštus. dėjau pvz čia ir bloge turiu. šiandien jei spėsiu įdėsiu skanus tame tarpe ir kur per susitikimą pas tave su ministeriu fotografavau. ten jau eksponavau kaip 3200. ir negatyve visai nieko atrodo. ryškinama rodinaliu pagal būda 5+5 (ir vėl ačiū sillwio ką mes be jo visi darytume?). nežinau už kiek gali gauti neopaną, bet juozapavičiaus g. mačiau tik siaurą ir skirtumas nuo kodako yra 4 lt. (15 ir 11 lt). plačios 400TX kaina irgi 11 lt. galvok. know how apie 5+5 suteiksim
tiesa, tu nori keistis siaurus į plačius ar atvirkščiai. aš turiu daug plačių ir man reikia siaurų. pas mane pergamentiniai ir domina būtent tokie.
tiesa, tu nori keistis siaurus į plačius ar atvirkščiai. aš turiu daug plačių ir man reikia siaurų. pas mane pergamentiniai ir domina būtent tokie.
Trix man gerai tikdavo, ir pushinasi tikrai liux, bet Neopan šiek tiek labiau patinka. Na matysiu.
Sliveriai mano pergamentiniai ir reikia būtent plačiai juostai. turiu siaurų gal 50vnt, sunku pasakyt neskaičiavus. Jų man visai nebereikia.