Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(andriuska @ 2011 01 11, 14:59)
Pupeliuk, imk ne neopaną o kodak 400TX (triX pagal seną). pušinasi 1600 kaip du pirštus. dėjau pvz čia ir bloge turiu. šiandien jei spėsiu įdėsiu skanus tame tarpe ir kur per susitikimą pas tave su ministeriu fotografavau. ten jau eksponavau kaip 3200. ir negatyve visai nieko atrodo. ryškinama rodinaliu pagal būda 5+5 (ir vėl ačiū sillwio drinks_cheers.gif  ką mes be jo visi darytume?). nežinau už kiek gali gauti neopaną, bet juozapavičiaus g. mačiau tik siaurą ir skirtumas nuo kodako yra 4 lt. (15 ir 11 lt). plačios 400TX kaina irgi 11 lt. galvok. know how apie 5+5 suteiksim cool.gif

tiesa, tu nori keistis siaurus į plačius ar atvirkščiai. aš turiu daug plačių ir man reikia siaurų. pas mane pergamentiniai ir domina būtent tokie.

Trix man gerai tikdavo, ir pushinasi tikrai liux, bet Neopan šiek tiek labiau patinka. Na matysiu.
Sliveriai mano pergamentiniai ir reikia būtent plačiai juostai. turiu siaurų gal 50vnt, sunku pasakyt neskaičiavus. Jų man visai nebereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 11 sausio 2011 - 15:16
QUOTE(_ms_ @ 2011 01 10, 21:56)
jo as irgi manau, kad uzrakto uzuolaida pastringa smile.gif Pas mane zenitas taip darydavo, bet tik prie 1/500 ir atvirkstiniu variantu - uzuolaida suletedavo ar nedaeidavo iki galo ir perkaltas krastelis budavo. Taip tas fotikas sugadino man visa juostele, nes visa isfotkinau ant 1/500. O ta juostele buvo su tavim Citra - tame tarpe ir su ta legendine fota smile.gif

tai vot, nunešiau meistriukui parodyt gedimą - pasirodo sugedęs užraktas tikrai. Remontas sakyčiau laaabai nekukliai kainuoja, "tik" 700 lt cry.gif
papuoliau gražiai....
Atsakyti
sillwio, labai fain peizažas... Antros, deja, man nerodo...

Sayonara, man tavo tie senukai superiniai, kas kartą pamačius nusišypsau biggrin.gif

Šita iš pirmos juostos, kurią po kelių metų pertraukos vėl įsidėjau į fotiką, kažkuo miela man...
user posted image

Šita - viena iš chebrytei labiausia patikusių.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 11 sausio 2011 - 16:27
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 01 11, 15:13)
Sliveriai mano pergamentiniai ir reikia būtent plačiai juostai. turiu siaurų gal 50vnt, sunku pasakyt neskaičiavus. Jų man visai nebereikia.

O gal noretum parduot biski? blush2.gif mielai priglausciau mirksiukas.gif
Atsakyti
aš galiu keisti į plačius. gali parduot norinčiajam kažkiek, aš kokius 30-40 galiu pasikeisti. nes dabar kažkaip man siauras etapas cool.gif

čia juostiniam remontas 700 lt? lai galvą išsiplauna. už 150 lt rasi gerą aparatą su fiksu ir veikiančiu eksponometru. kokį oly om-1 ar pan. ir bus tau džiaugsmo.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 01 11, 16:56)
aš galiu keisti į plačius. gali parduot norinčiajam kažkiek, aš kokius 30-40 galiu pasikeisti. nes dabar kažkaip man siauras etapas cool.gif

čia juostiniam remontas 700 lt? lai galvą išsiplauna. už 150 lt rasi gerą aparatą su fiksu ir veikiančiu eksponometru. kokį oly om-1 ar pan. ir bus tau džiaugsmo.

Laba, atsiprasau, kad isiterpiu, bet ta pati pagalvojau.Ebajuj Canona EOS5 galima uz 300 litu paimt su stiklais, o cia 700 uz remonta ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 01 11, 16:56)

tai vat, kad siunčiausi iš ebay už 240 lt ir užlėkiau. Bet kaip sakant... vėl ieškau nikon f80, nes man jis patiko rolleyes.gif Šį kartą tikiuosi bus sėkmingai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija2 @ 2011 01 11, 20:05)
tai vat, kad siunčiausi iš ebay už 240 lt ir užlėkiau. Bet kaip sakant... vėl ieškau nikon f80, nes man jis patiko  rolleyes.gif Šį kartą tikiuosi bus sėkmingai  g.gif

nu bet remonto kaina, klausyk! blink.gif gal tu cia 0 per daug prirasei? unsure.gif As uz tiek irgi is ebay parsisiunciau f80 bet maniskis kaip naujas, visi dokumentai,dezute. Imk tik is geriausius reitingus turinciu pardaveju.(bent jau as taip darau rolleyes.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 11 sausio 2011 - 22:33
Gal jie su skaitmena supainiojo blink.gif

Kai tokia kaina remonto tu pabandyk ka bus bulb rezima atidarytos uzuolaideles kokiu dantu krapstuku atsargiai pajudinti tas uzuolaideles arba svelniai labai spustelti link pilno atsidarymo. Blogiau jau nebus, o kartais ir stebuklai ivyksta.
Atsakyti
išryškinau kodak 400tx kaip 3200. rezultatai iš ministerio:

user posted image

user posted image

user posted image

daugiau pvz. su cropu yra bloge. welcome drinks_cheers.gif
Atsakyti
Andriuska, nerealus rezultatas! As bandziau trix uzspausti iki 3200, bet mano rezultatai nebuvo tokie geri (negatyvas labai skystas), todel klausimas - gal pameni, kiek ml koncentruoto rodinalio teko 1 juostai?

Tinkle maciau ir 6400 ir dar daugiau, bet tai kazkokia mistika. Mano paties iso6400 eskperimentas baigesi praktiskai visisku fiasko - vaizdo negatyve praktiskai nera.
Atsakyti
Proporcijos 8+400.

Ministerio kadrai matuoti eksponometru. Atrodo tankesni nei foma 400 pagal nominala. Tai kad stopui rezervo yra. Sekantis bandymas bus 6400.
Atsakyti