Del vidutinio formato...na pvz. tie du man labai jau viliojanciom kainom....O is tiesu ar verti jie?
1. My Webpage
2. My Webpage
QUOTE(sillwio @ 2011 04 08, 09:53)
Pradėkim nuo to, koks tiksliai aparatas ir kokia tiksliai juosta. Turiu itarima, kad aparatas neteisingai nuskaito juostos DX koda arba pats DX kodas klaidingas.
http://en.wikipedia....iki/DX_encoding
http://en.wikipedia....iki/DX_encoding
QUOTE(andriuska @ 2011 04 08, 15:29)
pritariu, kad labiausiai tikėtina DX kodo nuskaitymo klaida (tiksliau matyt markiravimas neatitinka turinio arba aparatas neteisingai supranta). jei dar tokių juostų turi, tai tiesiog užlipdyk su izoliacine juostą DX kodą ir juostos iso rankom suvesk į aparatą.
Pirmoji juostele kuria bandziau, buvo Kodak GB 200 36 kadru, su ja viskas buvo viskas gerai, po to dejau fujicolor superia 200 po 24 kadrus ir va, is abeju tik po 12 kadru gavosi. Turiu tokia pacia 36 kadru, bandysiu uzklijuoti, aciu

QUOTE(c-girl @ 2011 04 08, 16:30)
-Taip ir darau
Alia tokie jau vintage seniai ismetami uz ta kaina
-absoliuciai nieks neaisku...Kad ir tarkim mazdaug kokio senumo/naujumo ziuret. Apynauju vidutinio formato neikasiu, o pazaidimui butent kokio uztektu???
Tai taip, ta jau supratau...Nu pasirinkimas uz mano numatyta kaina ni koks....niu ziuresim, dekui

-absoliuciai nieks neaisku...Kad ir tarkim mazdaug kokio senumo/naujumo ziuret. Apynauju vidutinio formato neikasiu, o pazaidimui butent kokio uztektu???

Tai taip, ta jau supratau...Nu pasirinkimas uz mano numatyta kaina ni koks....niu ziuresim, dekui

- Na, tai logiska, kad jeigu tau ju nereikia, ismeti is paieskos arba praleidi

- Viskas remiasi i kaina. Klausimas kokio reikia? 6x6, 6x7 ar ...? Pagal protokola turetum isigyti Mamiya C330 ar koki Hasseli

QUOTE(Gintare D. @ 2011 04 08, 19:30)
- Na, tai logiska, kad jeigu tau ju nereikia, ismeti is paieskos arba praleidi
bet bent ateis suvokimas ka uz tokia kaina gali isigyti. Realiai, nelabai ka gero.
- Viskas remiasi i kaina. Klausimas kokio reikia? 6x6, 6x7 ar ...? Pagal protokola turetum isigyti Mamiya C330 ar koki Hasseli
Kuriuos idejai, su dviakiu 'zaisti' maloniau bus, gali daugiau zumint su tuo kitu reiks obj papildomai isigyti, kad varijuoti atstumu. Pirmai pradziai imk dviaki, jei atsiras poreikis kapstytis giliau suprasi ir ko tau konkreciai reikia.

-Na uz $100 tikrai supratau, kad nieko negausiu, nebent toki pat maziuka kaip mano

-Dviakis sitas mane vilioja Mamiya C33 http://cgi.ebay.com/...=item20b860ffb9
Taciau problema ta, kad niekad e-bay'juj nebidinau, perku "by it now"...tik vos kelis kartus ir esu pirkus ten. Tai va kas paprotintu, kaip sita dviaki laimeti, a?

QUOTE(c-girl @ 2011 04 08, 16:57)
Taciau problema ta, kad niekad e-bay'juj nebidinau, perku "by it now"...tik vos kelis kartus ir esu pirkus ten. Tai va kas paprotintu, kaip sita dviaki laimeti, a?
Nes ten keturiese berods bidina, as tik stebiu, jauciu paskutine sekunde reikia duoti savo kaina ar ne? Nesu bidinus, have no idea kaip sekmingai ta padaryti 
c-girl, jei geras laimikis, paprastai visi bidintojai sėdi tyliai iki paskutinių minučių... Taip kad geriausia taikyti į paskutines minutes, nes kitaip tik sujudinsi vandenis ir veltui kaina sukils... Aš paprastasi darau taip: nusistatau savo maksimumą ir likus 1-2 minutėms uždedu jį su automatiniu bidinimu (maksimumo tavo nerodo nebent jau iš karto kažkas dar didesnį automatinį būna užstatęs). Jei paskutinėmis minutėmis permuša tavo kainą, žiūrėk, jei gali leisti sau už daugiau įsigyti, dar kartą staigiai bidini... Ten jau paskutinių sekundžių reikalas dažnai būna ir laimės dalykas 

Sėkmės

QUOTE(sushi @ 2011 04 09, 00:11)
c-girl, jei geras laimikis, paprastai visi bidintojai sėdi tyliai iki paskutinių minučių... Taip kad geriausia taikyti į paskutines minutes, nes kitaip tik sujudinsi vandenis ir veltui kaina sukils... Aš paprastasi darau taip: nusistatau savo maksimumą ir likus 1-2 minutėms uždedu jį su automatiniu bidinimu (maksimumo tavo nerodo nebent jau iš karto kažkas dar didesnį automatinį būna užstatęs). Jei paskutinėmis minutėmis permuša tavo kainą, žiūrėk, jei gali leisti sau už daugiau įsigyti, dar kartą staigiai bidini... Ten jau paskutinių sekundžių reikalas dažnai būna ir laimės dalykas
Sėkmės

Sėkmės

Aciu Sushi. Paziurejau kada baigiasi, tai pas mus bus baisiai ankstyvas rytas

QUOTE(c-girl @ 2011 04 08, 17:14)
Aciu Sushi. Paziurejau kada baigiasi, tai pas mus bus baisiai ankstyvas rytas
Tai jei mano siurbeliukas mane prikels tai gerai 
Na, tuomet bandyk, prieš einant miegot ar kada ten vidury nakties, jei kelsies, pabidint, uždėt savo maksimumą ant automatinio... 

Yra visa teorija statymu. Ir ne minutem, o paskutinem sekundem rei statyti. Spausdama f5 klavisa suziuri, kiek is taves laiko ena signalas, t.y per kiek sekundziu atsinaujina tinklapis. Tada pagal aukciono laika ziuri koks skirtumas nuo tavo kompo laikradzio sekundem. Tam reikia iskelti laikrodzio langa. Tada likus minutei ziuri i paskutine kaina, ar ji jau neperaugo tavo maximumo. Jei ne, spaudi statyti, irasai savo max suma ir likus 4-3 s iki pabaigos aukciono statai. O laika tu zinai, nes ziuri i savo kompo laika. Vat prisiminiau, tas f5 padeda nustatyti laiko skirtuma kazkaip. Pagal savo laikrodzio 00 sekundziu spaudi ir matai kada atsinaujino aukciono langas ir kiek laiko rodo.... Bliamba, pamirsau ir ne prie kompo dabar. Bet butent taip dirba perpardavinetojai. Nes ten kas kitaip stato ar mazesnia suma, jau nebespeja atsakyti i tavo statyma. Ir autostatymo programos irgi kazkaip nebespeja. Esu tikrai nekarta taip paemes gerus daiktus nebrangiai.
QUOTE(ediper @ 2011 04 10, 11:05)
rezultata galima pamatyti [url=http://www.flickr.com/photos/ediper/]
kai kur spalvos nieko. Siaip sprendimai 'skaitmeniniai', jei galima butu taip issireiksti

nenaudoju. neijuostom, nei popieriui.
QUOTE(andriuska @ 2011 04 10, 15:54)
nenaudoju. neijuostom, nei popieriui.
Hmm..o man demes lieka,nors ir wettinga naud. Tai gal nukratyt kaip nors reik? Aij vis vien nusipirksiu pabandymui.