Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Labas, jei ne per vėlu, imciau 10-20 luckiu. Ačiū. Pajamkit man, jei dar speju. Plyz..
Atsakyti
Taigi pacioje pradzioje buvau 10 prirases. Dar 10-20 reik?

Kaip canonas? Isbandei pries vezdama?
Atsakyti
Sveiki juostininkai bigsmile.gif Noreciau "updatinti" savo juostini fotika...Dabar pas mane mazulytis canon eos rebel G http://cgi.ebay.com/...=item230f92ca33
Noreciau kazko solidesnio, didesnio, rimtesnio...net nezinau blush2.gif Ka nors kas kainuoja proto ribose uz naudota "body", na tarkim ne daugiau $100.
Gal kas patars? ax.gif Ar imanoma uz tokia kaina??? blush2.gif
Atsakyti
spėju, kad vis vien kalbi apie siaurą juostą ir iš to, kad esi canon religijos, manau, kad turi galvoje canon eos produkciją. tai būtų logiškas pasirinkimas, jei turi normalius EF stiklus ir tada juostinis bodis būdų kaip back up skaitmenai ir antros sistemos neveistum.

tada klausimas kuom netinka šis? ergonomika, fokusavimo tašų skaičiumi, nepakankamai patogiu valdymu? jei ergonomika ir valdymas, tai mano siūlymas būtų žiūrėti į modelis iš dviejų skaičių (pas jumi teh kažkaip kitaip jie vadinasi, be skaičių). t.y. senelis 50e, arba ką nors iš 3* serijos (naujasni). eos 5 visai jau senas. 1-uko už 100 žalio kažin ar nupirksi. gal 3 koks išeis. paguglink kaip jų atitikmenys amerikietiškai/japoniškai vadinasi ir žiūrėk kainas.

jei kalbi ne apie eos o visiškai ką nors naujo, tai už 100 dolerių rekomenduoju olympus om-1 arba om-2 su 50/1.8 bus daug džiaugsmo ir naujų potyrių smile.gif
Atsakyti
cgirl, gal 5ukas labai netycia gautus. Arba 300ukas. klausimas tiktai - kam?

OT. silwio, kaip su orlaiviu modeliukais sekasi? smile.gif
Atsakyti
ms, puikiai. Po ziemos helis prikeltas is numirusiu po paskutinio crash'o. Pakeista nemazai detaliu, keletas plastikiniu daliu pakeistos aliuminemis. Laukiu, kada nustos lietus ir bus diena be vejo, ir nesiu laukan smile.gif Nagai niezti jau. Tuo tarpu skraidau su real flight kompe. O tau kaip?
Atsakyti
as buvau pristabdes, bet iki vasaros butinai surinksiu kazka labai paprasto, nes Igna reikia mokinti smile.gif Bet tuoj gausiu normalu "zaisla" - skalndytuva lak12, reikes nauja danga padengti ir perrinkti visa. Tai turesiu ka veikti. Kad savaitgaliu neaukot i vln atsitempsiu, kad po darbo vakarais galeciau krapstytis. Gerai, kad pas gintare garazas didelis - tilps sparnai isilgai susistatyt - kaip bebutu vieno ilgis virs 10 metru lotuliukas.gif blink.gif Gal kai vasara atvaziuosi - parodysiu smile.gif O dabar dar skraidau su simuliatorium condor. Bet jau nedaug liko.. pora savaiciu ir vsio drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 07 balandžio 2011 - 11:02
o as vis laukiu sillwio planu paleisti i stratosfera fotika blush2.gif techniskai neisivaizduoju kaip tai daroma.

andriuska, o galima butu isgirsti tavo uz ir pries del olympus om ir konica T??? ju abieju palyginima? blush2.gif
Atsakyti
LAK-12??! Sveikinu! Klasika tapes musu lengvosios aviacijos pasididziavimas, pasaulio rekordininkas. Butinai turesi parodyt.
Papildyta:
sansara, veiksmas vyksta pagal plana. Uztrunka, nes reikia surinkti nemazai info. Puse kelio jau nueita. Greitai prasides gamyba. Vasaros pabaigoje, manyciau, turetume pakilti smile.gif
Atsakyti
silwio pabandyk koki gyvuna prisabacint prie baliono, kad pasivezintu stratosferoj lotuliukas.gif tik koki miniatiurini... muse ar pan., kad dar troposferai ipusejus neuzsilektu smile.gif nu mokslini tyrima tuo paciu atliksi smile.gif Kurioj salyje darysi? smile.gif
Atsakyti
Galvojau apie tai biggrin.gif Svarbu, kad nesusaltu, o jei susals, kad atsiltu. Muse ar tarakonas tam tiktu smile.gif Leisim cia, Svedijoj.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 04 07, 08:58)
spėju, kad vis vien kalbi apie siaurą juostą ir iš to, kad esi canon religijos, manau, kad turi galvoje canon eos produkciją. tai būtų logiškas pasirinkimas, jei turi normalius EF stiklus ir tada juostinis bodis būdų kaip back up skaitmenai ir antros sistemos neveistum.

tada klausimas kuom netinka šis? ergonomika, fokusavimo tašų skaičiumi, nepakankamai patogiu valdymu? jei ergonomika ir valdymas, tai mano siūlymas būtų žiūrėti į modelis iš dviejų skaičių (pas jumi teh kažkaip kitaip jie vadinasi, be skaičių). t.y. senelis 50e, arba ką nors iš 3* serijos (naujasni). eos 5 visai jau senas. 1-uko už 100 žalio kažin ar nupirksi. gal 3 koks išeis. paguglink kaip jų atitikmenys amerikietiškai/japoniškai vadinasi ir žiūrėk kainas.

jei kalbi ne apie eos o visiškai ką nors naujo, tai už 100 dolerių rekomenduoju olympus om-1 arba om-2 su 50/1.8 bus daug džiaugsmo ir naujų potyrių smile.gif

Jo apie siaura juosta canon kalbu...
Norisi siek tiek solidesnio, didesnio body...nes tarkim dabar ant sito uzdedu 100mm objketyva, tai atrodo kad islauz blink.gif , maziukas tas "body", per mazas ir per lengvas mano rankoms ir objektyvams.

QUOTE(_ms_ @ 2011 04 07, 10:07)
cgirl, gal 5ukas labai netycia gautus. Arba 300ukas. klausimas tiktai - kam?

Parasiau kam....tas mano rebel G kaip zaislinis mano rankose blush2.gif

Kas cia per vienas? Senukas ane biggrin.gif
http://cgi.ebay.com/...=item51983614e0

O sitas?
http://cgi.ebay.com/...=item33669aa2d2

Ikiskist savo trigrasi, praasom rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 07 balandžio 2011 - 17:29