Taigi pacioje pradzioje buvau 10 prirases. Dar 10-20 reik?
Kaip canonas? Isbandei pries vezdama?
Kaip canonas? Isbandei pries vezdama?
Sveiki juostininkai Noreciau "updatinti" savo juostini fotika...Dabar pas mane mazulytis canon eos rebel G http://cgi.ebay.com/...=item230f92ca33
Noreciau kazko solidesnio, didesnio, rimtesnio...net nezinau Ka nors kas kainuoja proto ribose uz naudota "body", na tarkim ne daugiau $100.
Gal kas patars? Ar imanoma uz tokia kaina???
Noreciau kazko solidesnio, didesnio, rimtesnio...net nezinau Ka nors kas kainuoja proto ribose uz naudota "body", na tarkim ne daugiau $100.
Gal kas patars? Ar imanoma uz tokia kaina???
spėju, kad vis vien kalbi apie siaurą juostą ir iš to, kad esi canon religijos, manau, kad turi galvoje canon eos produkciją. tai būtų logiškas pasirinkimas, jei turi normalius EF stiklus ir tada juostinis bodis būdų kaip back up skaitmenai ir antros sistemos neveistum.
tada klausimas kuom netinka šis? ergonomika, fokusavimo tašų skaičiumi, nepakankamai patogiu valdymu? jei ergonomika ir valdymas, tai mano siūlymas būtų žiūrėti į modelis iš dviejų skaičių (pas jumi teh kažkaip kitaip jie vadinasi, be skaičių). t.y. senelis 50e, arba ką nors iš 3* serijos (naujasni). eos 5 visai jau senas. 1-uko už 100 žalio kažin ar nupirksi. gal 3 koks išeis. paguglink kaip jų atitikmenys amerikietiškai/japoniškai vadinasi ir žiūrėk kainas.
jei kalbi ne apie eos o visiškai ką nors naujo, tai už 100 dolerių rekomenduoju olympus om-1 arba om-2 su 50/1.8 bus daug džiaugsmo ir naujų potyrių
tada klausimas kuom netinka šis? ergonomika, fokusavimo tašų skaičiumi, nepakankamai patogiu valdymu? jei ergonomika ir valdymas, tai mano siūlymas būtų žiūrėti į modelis iš dviejų skaičių (pas jumi teh kažkaip kitaip jie vadinasi, be skaičių). t.y. senelis 50e, arba ką nors iš 3* serijos (naujasni). eos 5 visai jau senas. 1-uko už 100 žalio kažin ar nupirksi. gal 3 koks išeis. paguglink kaip jų atitikmenys amerikietiškai/japoniškai vadinasi ir žiūrėk kainas.
jei kalbi ne apie eos o visiškai ką nors naujo, tai už 100 dolerių rekomenduoju olympus om-1 arba om-2 su 50/1.8 bus daug džiaugsmo ir naujų potyrių
as buvau pristabdes, bet iki vasaros butinai surinksiu kazka labai paprasto, nes Igna reikia mokinti Bet tuoj gausiu normalu "zaisla" - skalndytuva lak12, reikes nauja danga padengti ir perrinkti visa. Tai turesiu ka veikti. Kad savaitgaliu neaukot i vln atsitempsiu, kad po darbo vakarais galeciau krapstytis. Gerai, kad pas gintare garazas didelis - tilps sparnai isilgai susistatyt - kaip bebutu vieno ilgis virs 10 metru Gal kai vasara atvaziuosi - parodysiu O dabar dar skraidau su simuliatorium condor. Bet jau nedaug liko.. pora savaiciu ir vsio
LAK-12??! Sveikinu! Klasika tapes musu lengvosios aviacijos pasididziavimas, pasaulio rekordininkas. Butinai turesi parodyt.
Papildyta:
sansara, veiksmas vyksta pagal plana. Uztrunka, nes reikia surinkti nemazai info. Puse kelio jau nueita. Greitai prasides gamyba. Vasaros pabaigoje, manyciau, turetume pakilti
Papildyta:
sansara, veiksmas vyksta pagal plana. Uztrunka, nes reikia surinkti nemazai info. Puse kelio jau nueita. Greitai prasides gamyba. Vasaros pabaigoje, manyciau, turetume pakilti
QUOTE(andriuska @ 2011 04 07, 08:58)
spėju, kad vis vien kalbi apie siaurą juostą ir iš to, kad esi canon religijos, manau, kad turi galvoje canon eos produkciją. tai būtų logiškas pasirinkimas, jei turi normalius EF stiklus ir tada juostinis bodis būdų kaip back up skaitmenai ir antros sistemos neveistum.
Jo apie siaura juosta canon kalbu...
Norisi siek tiek solidesnio, didesnio body...nes tarkim dabar ant sito uzdedu 100mm objketyva, tai atrodo kad islauz , maziukas tas "body", per mazas ir per lengvas mano rankoms ir objektyvams.
QUOTE(_ms_ @ 2011 04 07, 10:07)
cgirl, gal 5ukas labai netycia gautus. Arba 300ukas. klausimas tiktai - kam?
Parasiau kam....tas mano rebel G kaip zaislinis mano rankose
Kas cia per vienas? Senukas ane
http://cgi.ebay.com/...=item51983614e0
O sitas?
http://cgi.ebay.com/...=item33669aa2d2
Ikiskist savo trigrasi, praasom