Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Rico @ 2011 04 05, 10:14)
Laba ryta  4u.gif

galima ir lauke išryškinti vidurdienį. reikia tik turėti maišą tamsų (čiendžing begu vadinamas berods). pas mane toks yra. panašus į storą juodą maikę (kelių sluoksnių medžiaga juoda stora. rankovės ant gumyčių. apačioje užtrauktukas su vožtuvu ant lipučkių. dedi pro tą užtrauktuką bakelį, užsegi. rankas į rankoves, juostelę syvynioji ant spiralės, dedi bakelin ir viso. geri bakeliai vidun šviesos neleidžia. toliau ryškini šviesoje. Paparčiuose su vaikais ryškinom vos ne lauke. ir nieko. jokio poveikio. jei maišo neturi, tai eini kuo tamsesnėn patalpon, ir po kokiu adijalu viską darai. ale rizika apšviesti vis vien bus, jei nesužiūrėsi. tų maišų pilna parduodama. tik pirk ne rankovę, o maišą, kad bakelis tilptų.

UŽSAKIAU LUCKY

sillwio - 30?
degute - 10
alabama - 5
efoto (wabalaitis) -10?
aš - 20
sayonara 10

dar yra.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 04 05, 09:37)
galima ir lauke išryškinti vidurdienį. reikia tik turėti maišą tamsų (čiendžing begu vadinamas berods). pas mane toks yra. panašus į storą juodą maikę (kelių sluoksnių medžiaga juoda stora. rankovės ant gumyčių. apačioje užtrauktukas su vožtuvu ant lipučkių. dedi pro tą užtrauktuką bakelį, užsegi. rankas į rankoves, juostelę syvynioji ant spiralės, dedi bakelin ir viso. geri bakeliai vidun šviesos neleidžia. toliau ryškini šviesoje. Paparčiuose su vaikais ryškinom vos ne lauke. ir nieko. jokio poveikio. jei maišo neturi, tai eini kuo tamsesnėn patalpon, ir po kokiu adijalu viską darai. ale rizika apšviesti vis vien bus, jei nesužiūrėsi. tų maišų pilna parduodama. tik pirk ne rankovę, o maišą, kad bakelis tilptų.

UŽSAKIAU LUCKY
sillwio - 30?
degute - 10
alabama - 5
efoto (wabalaitis) -10?
aš - 20
sayonara 10

dar yra.

Aš imu10.
Atsakyti
Nu tai tada ir as likusias 5 mirksiukas.gif
Atsakyti
Lucky 100 juostelių paskirstymas:

sillwio - 30?
degute - 10
alabama - 5
efoto (wabalaitis) -10?
aš - 20
sayonara - 10?
Puriena 10
Ievukis - 5

vsio, kol kas pasidalinimas baigtas, nebent kas nors iš esančių su klaustuku atsisako.

pridėjus siuntimo kainą 17,33 eu gavosi 117,20 eu. nežinau kiek tiksliai paypalas nukonvertuos eurą (praktika rodo, kad mūsų kursas 3,46 paypalui negalioja, bo jis litus į latus, latus į eurus ar baksus ir t.t.), bet paskaičiavus optimistiniu kursu 3,5 lt už 1 eu juostelė gaunasi 4 Lt 10 ct. beveik nemokamai, jei lyginti su fotofabriko siūloma kodak tmax100 kaina 16 lt cool.gif aišku, juosta ne tokia gera ir bla bla bla, bet vis vien gera kaina.

Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 04 05, 08:37)

bigsmile.gif Aciu 4u.gif 4u.gif

Ediper, gal imam? ax.gif dar ka pakalbint reikia is kaimynu ax.gif
Atsakyti
Salia manes gali klaustuka nubraukt. Imsiu visas 30. 1 euras uz juosta, tai net sapne nebuna. Ebejuj po 3 dolerius uz juosta nori. Jei vdrug kas nors nenoretu is kitu klaustuku, priglausciau dar 10 kokiu. Vasara arteja. Bus kaip tik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 05 balandžio 2011 - 11:29
QUOTE(Rico @ 2011 04 05, 12:20)
bigsmile.gif Aciu  4u.gif  4u.gif

Ediper, gal imam?  ax.gif dar ka pakalbint reikia is kaimynu  ax.gif

as paimciau 20,daugiau tai nepriveiksiu,nes spalvotu 30 turiu biggrin.gif ir tai cia jauciu 5-eciui lotuliukas.gif

matet? navarota smile.gif
Atsakyti
labiau panašu į balandžio 1 pokštą, nei į tiesą, bet po kokių 2 metų tikrai manau bus realybė.

jei iš maco užsakinėsite juosteles, tai prigriebkite kažką panašaus http://www_macodirec...ize-p-1967.html arbe ebejui/ sendaikčiuose rasite. ir pigiau, nei 50 eurų.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 04 05, 12:53)
labiau panašu į balandžio 1 pokštą, nei į tiesą, bet po kokių 2 metų tikrai manau bus realybė.

smile.gif kai pamaciau pirmas ispudis 'wow noriu'! po to 'o kam man reikia?' juk juosta ir fotkinu,kad yra juosta biggrin.gif vat,kad butu fotkini i juosta ir matai per ekrana ka nufotkinai.. ech.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2011 04 05, 10:48)

bigsmile.gif

QUOTE(andriuska @ 2011 04 05, 10:53)

jei iš maco užsakinėsite juosteles, tai prigriebkite kažką panašaus http://www_macodirec...ize-p-1967.html arbe ebejui/ sendaikčiuose rasite. ir pigiau, nei 50 eurų.

ebay daug pigiau bigsmile.gif paziuresiu ax.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2011 04 05, 13:00)
smile.gif kai pamaciau pirmas ispudis 'wow noriu'! po to 'o kam man reikia?' juk juosta ir fotkinu,kad yra juosta biggrin.gif vat,kad butu fotkini i juosta ir matai per ekrana ka nufotkinai.. ech..  cool.gif

pas mus poliklinikoje rengeno aparatą jau patobulino. anksčiau į juostą fotkindavo, dabar į kažkokią laikmeną. ją iš karto kiša nuskaitymo aparatan ir foto ekrane matai. ją gydytojui per tinklą persiunčia. jei nori - už 12 lt gali atspausdinti. ir kai daro jau mato ryšku-neryšku, pataikė kur reikia ar ne. vat ir sakau, kad po kelių metų kokie kitaicai padarys ir pardavinės už 9,99 dolco.
Atsakyti
jei kas atsisakytų, priglausčiau porą juostų.
biškį primigau lotuliukas.gif
Atsakyti