Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

imk kur pigiausiai išeis. jei bandysi, tai gerai įsidėmėk skiedimą. ten nuop 1+400 ir iki 1+40 atrodo. priklausomai nuo kiekio atspalvis gaunasi. man fomos warmtoną nudažė raudonai, kai atskiedžiau 1+50. žodžiu eksperimentuok. ir gerai plauk nuo fiksažo, bo nusidažys nelygiai.
Atsakyti
pradžiai pabandžiau su arbata, iš galybės bandymų viena nusidažė tikrai įdomiai ir nelbogai. kitos tragiškai
Atsakyti
Iki visi, pasimatysime po atostogų smile.gif 4u.gif
Atsakyti
http://www_macodirec...lms-p-2285.html

lucky akcija po vieną eurą už juostą dar tęsiasi. reikia prikti 100 juostų. jei kas apsiima organizuoti siuntimą, aš kokių 20 vnt dar pasiimčiau.
Atsakyti
Aš imčiau kokių 30.
Atsakyti
ir aš noriu kokias 10 juostelių smile.gif
Atsakyti
Na, dar 40 issidalinam ir uzsisakom. O, sayonara dar norejo. Bliamba, po 4 lt juosta tikrai gera kaina.

Kas is ju siuntesi? Kiek mazdaug siuntimas lietuvon? Ir paypala jie papildomai apmokestina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andriuska: 04 balandžio 2011 - 22:24
As siunciau.Jei gerai pamenu tai lyg siuntimas 17 su kazkiek euru.Daugiau jokiu kitu mokesciu.Ten tas ju 19% ieina i kaina.
Atsakyti
Tai gal imam nedelsiant? 40 likusiu isdalinsim. As kokiu 10 papildomai priglausciau. Sayonara nores. Gal dar kas nors. Kol xaliava nesibaige, taip sakant smile.gif
Atsakyti
o.k. užsakau tada. iš efoto dar geras žmogus nori paimti 10 vnt. likusias tikrai rasim kam.
Atsakyti
As, as, as kokiu 5 juosteliu noresiu, ar galima?
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

Paziurejau tas juosteles bigsmile.gif tai dabar su kvailu klausimu blush2.gif
Namie nera ne vienos patalpos, kad butu tamsu, visur su langais (net nakti is lauko lempos sviecia), ar imanoma kaip nors juosteles isryskinti tokiom salygom? Kaip suprantu turi buti aklina tamsa g.gif blush2.gif Labai brangiai jb juosteles cia ryskina, bankrotas blush2.gif
Atsakyti