Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

tiesa, prisidedu prie padekos del "Cairo time" filmo rekomendavimo (jau nebeatseku kam) 4u.gif 4u.gif 4u.gif nuostabus, siltas, tiesingas filmas, su nuostabiu apsvietimu, vaizdais, aktoriais, muzika. vakar ziurejau ir siela dziaugesi, kad ziuriu. 4u.gif I am love - kitas eileje.
Atsakyti
tikslinu patikslinimą:

meetas su wyshnia šiandien, Savanorių RIMI esančioje Pizza Jazz, pradedam rinktis nuo 17,30, staliukas rezervuotas mano vardu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 03 23, 13:58)
tikslinu patikslinimą:

meetas su wyshnia šiandien, Savanorių RIMI esančioje Pizza Jazz, pradedam rinktis nuo 17,30, staliukas rezervuotas mano vardu.  4u.gif

dekui, ateisim su Gintare pasneket, pabendraut tiesiogiai 4u.gif 4u.gif ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
o kur emocijos po meeto? g.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2011 03 24, 15:49)
o kur emocijos po meeto?  g.gif  wub.gif

wub.gif drinks_cheers.gif essen.gif gathering.gif smileysex.gif umn.gif group.gif gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 03 24, 17:18)
wub.gif  drinks_cheers.gif  essen.gif gathering.gif  smileysex.gif  umn.gif  group.gif  gossip.gif

na va, dabar suprantu biggrin.gif o tai tyla buvo nejauki lotuliukas.gif o vidurinis veiksmas smileysex.gif tai prajuokino lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 24 kovo 2011 - 18:06
Sayonara, kaip tu tilpai i ta maza dezute? cool.gif aisku butu maloniau kokiomis kitomis aplinkybemis pamatyti, ne kulverstukabucinukinem, ale ir taip smagu pamatyti pazistama veida.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 03 24, 19:24)
Sayonara, kaip tu tilpai i ta maza dezute? cool.gif  aisku butu maloniau kokiomis kitomis aplinkybemis pamatyti, ne kulverstukabucinukinem, ale ir taip smagu pamatyti pazistama veida.

manai, Tu vienas mėgsti dėžutėn lįsti? pamačiau ir man užsireikė, o čia kaip tyčia kūlverstukas...sad.gif
Atsakyti
andriuška, pa..dinau savo skenerį, jis jau skenuoja lucky... ir kaip maloniai..smile.gif
gal turi kelias atliekamas parduoti man prieš Stambulą? ax.gif
Atsakyti
Aha, Sansara, pritariu pritariu dėl Cairo time. Malonumas dūšiai.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 03 24, 22:36)
gal turi kelias atliekamas parduoti man prieš Stambulą? ax.gif

takuju karovu nidam nikamu, takaja korova nužna samomu cool.gif man po to jaunimą mokyti ant kodak produkcijos brangoka labai bus.

vat šitą gali pabandyti: http://www.fotoapara...an_25_36_kadrai patvirtinu jų žodžius, kad pagrindas visiškai skaidrus. ir panchromatiškumas duoda savo vaizdeliui. ir ji labai smulkiagrūdė. ir su tokiu iso gali atvira diafragma dieną fotografuoti. aš tau net išryškinti jas galėsiu taip kompensuodamas kainų skirtumą (tik man vieną lišną nupirk, kad ryškinimo laiką pagal savo testinę parinkčiau).
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 03 25, 09:04)
takuju karovu nidam nikamu, takaja korova nužna samomu cool.gif man po to jaunimą mokyti ant kodak produkcijos brangoka labai bus.

vat šitą gali pabandyti: http://www.fotoapara...an_25_36_kadrai  patvirtinu jų žodžius, kad pagrindas visiškai skaidrus. ir panchromatiškumas duoda savo vaizdeliui. ir ji labai smulkiagrūdė. ir su tokiu iso gali atvira diafragma dieną fotografuoti. aš tau net išryškinti jas galėsiu taip kompensuodamas kainų skirtumą (tik man vieną lišną nupirk, kad ryškinimo laiką pagal savo testinę parinkčiau).

nu reikės gal pabandyt. aš vakar pagaliau normaliai lucky nusiskenavau, tai sėdėjau ir grožėjaus smile.gif norėčiau pabandyt atspausdint.. bet taip maloniai žiūrisi, mur mur mur wink.gif

kad skriagini suprantu, aš irgi gal lobį skriaginčiau lotuliukas.gif
Atsakyti