Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(antajo @ 2011 01 11, 11:14)
Bumbrumai, tai gi greitai isfotkini juostele ir atnesi parodyt biggrin.gif

man ten viskas labai mistika biggrin.gif nesu tikra net kuri mygtuka reik nuspaust biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2011 01 11, 10:26)
silwio, jo pirmas geras  drinks_cheers.gif  O antras.... vaikas labai labai geras, bet nufotkinai... tai jptvm smile.gif

Bijojau, kad nesugebu vertinti objektyviai smile.gif Man tas jptvm butent labiausiai ir patinka.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2011 01 11, 13:30)
Bijojau, kad nesugebu vertinti objektyviai smile.gif Man tas jptvm butent labiausiai ir patinka.

smile.gif objektyviai - vaika "pagavai" - butent toki, kokio reikia. Nuotrauka super.. tikrai rimtai sakau. Bet atlikai ja "jptvm" smile.gif Kuri savaitgali idesiu sena straipsni apie kompozu rusis fotografijoje, tures buti idomu.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2011 01 11, 11:38)
smile.gif objektyviai - vaika "pagavai"  - butent toki, kokio reikia. Nuotrauka super.. tikrai rimtai sakau. Bet atlikai ja "jptvm" smile.gif  Kuri savaitgali idesiu sena straipsni apie kompozu rusis fotografijoje, tures buti idomu.

Aciu, ms. Straipsni butinai idek. Kompozicija, slidus reikalas smile.gif
Atsakyti
Sveiki, peržiūrėjau double expo, nu liux kadrų padaryta! labai patiko Sillwio su Degute duetas, tokios švarios nuotraukos, labai suderintai viskas gavosi. O Andriushkos su Sansara duetas nuotaiką pakėlė thumbup.gif

Tai nieks nesikeičia sliveriais? Siaurus į plačius? 4u.gif Reiks matyt Juozapavičiaus gatvėj ieškot. Tada dar klausimas - rodinaliu Lt prekiauja kas nors? Xtolį atmečiau po Andriushkos komentaro, dėl to apie jį galvojau, nes kilo mintis ebėjuj pirkt Kodak PX 125, o ji su Xtoliu labai gerai pushinasi. Ai bet geriau neopano pirksiu. Visiškai išseko juostų ištekliai.

O mano metų geriausias kadras tai tik pagal mano skonį (nes kažkaip šįmet mažai ką dėjau į visokias kūdras ir efoto):

user posted image
Atsakyti
Pupeliuk, turiu tą butelį rodinalio, galiu pasidalinti. Pati ketinu vėl pradėti ryškinti, kai tik tingulys praeis, bet dalį galiu nupilti, kad negestų ten vienas veltui smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Jurga!! Jeee!! gavau juostele!! clap.gif clap.gif
Atsakyti
Jėėė biggrin.gif Turėk omenyje, kad ji kaktukės, ne mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2011 01 11, 13:31)
Jėėė biggrin.gif Turėk omenyje, kad ji kaktukės, ne mano biggrin.gif

ne tavo? pasamdei kaktuke? ar apkeitei burtus? kzka praleidau pasirodo g.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Taigi rašiau, kad du kartus juosta trūko smile.gif kadangi laikas spaudė, o ir noro jau nebebuvo fotografuot trečią kartą, todėl išsiunčiau Kaktukės juostelę, kurią jin man buvo atsiuntusi. Na, kad nebūtų niekam nuostolio.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2011 01 11, 13:53)
Taigi rašiau, kad du kartus juosta trūko smile.gif kadangi laikas spaudė, o ir noro jau nebebuvo fotografuot trečią kartą, todėl išsiunčiau Kaktukės juostelę, kurią jin man buvo atsiuntusi. Na, kad nebūtų niekam nuostolio.

aaa ,prisiminiau,kad rasei apie savo juostutes .. aij kai 10 darbu vienu metu darau,tai taip ir gaunas,kad neuzfiksuoju visko doh.gif blush2.gif sorriukas 4u.gif na ,jei viskas pagal plana,tai iki penktad vakaro tikiuosi uzpompuoti i albuma smile.gif
Atsakyti
Pupeliuk, imk ne neopaną o kodak 400TX (triX pagal seną). pušinasi 1600 kaip du pirštus. dėjau pvz čia ir bloge turiu. šiandien jei spėsiu įdėsiu skanus tame tarpe ir kur per susitikimą pas tave su ministeriu fotografavau. ten jau eksponavau kaip 3200. ir negatyve visai nieko atrodo. ryškinama rodinaliu pagal būda 5+5 (ir vėl ačiū sillwio drinks_cheers.gif ką mes be jo visi darytume?). nežinau už kiek gali gauti neopaną, bet juozapavičiaus g. mačiau tik siaurą ir skirtumas nuo kodako yra 4 lt. (15 ir 11 lt). plačios 400TX kaina irgi 11 lt. galvok. know how apie 5+5 suteiksim cool.gif

tiesa, tu nori keistis siaurus į plačius ar atvirkščiai. aš turiu daug plačių ir man reikia siaurų. pas mane pergamentiniai ir domina būtent tokie.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andriuska: 11 sausio 2011 - 14:00