Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Gaziulka @ 2011 03 12, 10:48)
say, koks grazus filmas tas "I am love". Is pradziu toks erdvus, nez, kaip tiksliai pavadint, o veliau kai kurios scenos tokios saldziai stambiaplanes - atrodo, lyg as cia buciau tose zolese voliojusis rolleyes.gif ir ta dalis apie Rusija ir "ucha", aisku, sentimentus pazadino. dar ne iki galo suziurejau, bet nekantriai laukiu vakaro pratesti.

o "Cairo time", puriena, nu ka? manai neblioviau? tongue.gif is pradziu tai jo, ramiai sypsojausi.

abu rekomenduotini fotografuojantiems, bet kzk manau, kad l.subalansuoti moterims wink.gif

Gaz, džiaugiuosi.. man jis toks pastarojo meto atradimas buvo.. ir soundtrack'as, ir kameros darbas, ir viskas man ten tobula biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 03 12, 12:59)
Gaz, džiaugiuosi.. man jis toks pastarojo meto atradimas buvo.. ir soundtrack'as, ir kameros darbas, ir viskas man ten tobula biggrin.gif

aha, ir soundtrack'as ypatingas rolleyes.gif jeigu daugiau tokiu atradimu bus, nepamirsk rekomenduoti wink.gif
Atsakyti
Kreipiuosi pas Jus su klausimu...
Pageidauju atspausdinti vieną juostos kadrą 20 x 30cm formatu. Koks geresnis būdas, t.y. kad nenukentėtų nuotraukos kokybė: priduoti juostą foto lab spausdinti, ar skenuoti namuose su neblogu skeneriu ir spec. indėkliukais juostai? Jei pati skenuočiau tai beabejo turėčiau galimybę redaguoti...neapsisprendžiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 03 12, 16:05)
Kreipiuosi pas Jus su klausimu...
Pageidauju atspausdinti vieną juostos kadrą 20 x 30cm formatu. Koks geresnis būdas, t.y. kad nenukentėtų nuotraukos kokybė: priduoti juostą foto lab spausdinti, ar skenuoti namuose su neblogu skeneriu ir spec. indėkliukais juostai? Jei pati skenuočiau tai beabejo turėčiau galimybę redaguoti...neapsisprendžiu g.gif

99,99 proc labarotoriju ta foto vis tiek pirma nuskanuos, po to atspaus is skaitmeninio skano tai ka nuskanavo pagal savo norus arba auto pakoregave. tik nebent tai, kad su geru dedikuotu skaneriu prof laboratorijoje ji geriau nuskanuos, nei namuose su buitiniu skaneriu. gal idealiausia - susirasti gera profesionalia laboratorija, nusiskanuoti ta kadra ten, pasikoreguoti namie ka nori ir tada atsispausti. su eiliniu minilabu tai jokio skirtumo nebus, ar ten nesi daryt/skanuot, ar namie skanuosi.
Atsakyti
Jei kadras bw, tai geriausia spausti po didintuvu slapiai. Kokybe nenukentes tada cool.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 03 12, 20:01)
Jei kadras bw, tai geriausia spausti po didintuvu slapiai. Kokybe nenukentes tada cool.gif

jei yra daug noro koreguot, tai kazkaip spejau, kad tai spalvotas kadras blush2.gif
Atsakyti
Aciu uz pagalba 4u.gif
Juosta spalvota, bet...nepastebejus imeciau skaidrem skirta juosta blush2.gif tai kada man atspausdino gavosi lyg 'cross process' efektas, kuris beja tiko siuzetui (Petros sleniams). Pameginsiu pati skenuoti...neblogas mano tas skeneris, bet niekad nespausdinau tokio dydzio nuotrauku tik standartines, todel abejoju del kokybes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 13 kovo 2011 - 00:59
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 03 13, 01:58)
Aciu uz pagalba 4u.gif
Juosta spalvota, bet...nepastebejus imeciau skaidrem skirta juosta  blush2.gif  tai kada man atspausdino gavosi lyg 'cross process' efektas, kuris beja tiko siuzetui (Petros sleniams). Pameginsiu pati skenuoti...neblogas mano tas skeneris, bet niekad nespausdinau tokio dydzio nuotrauku tik standartines, todel abejoju del kokybes g.gif

na tokiu atveju - nepabandzius nesuzinosi smile.gif 20x30 nera jau tooooks formatas, kad reiktu visko maksimalaus
Atsakyti
Gaziulka, kažkaip nemaniau, kad verksi. Graži pabaiga, spaudžia širdį truputį, bet skaidru taip viskas. Na nieko nieko, rasim tau kokią kompensacinę juostą, ne tokią jautrią mirksiukas.gif
I am love pas mane eilėje. Šį savaitgalį nėr vietos filmams - rankdarbiais užsiiiminėju.
Atsakyti
jo, 20x30 nėra jau tiek daug, kad planšetinis skaneris nesusitvarkytų. čia labiau problema pati juosta. skaidrinėje juostoje yra 6 sluoksniai ir ją skaneriui sunkiau pramušti (vis tik pats procesas buvo kurtas ne skanavimui planšetiniais skaneriais). bent jau kiek man "sekėsi" skanuoti skaidrę - tai visiškas fiasko rezultate. crosas irgi ne ką geriau. procentre darytos yra raudonos tonacijos, o mano skanerio softas jas žaliai nudažė (tuos pačius kadrus).

man jau mozolis ant liežuvio nuo tų žodžių, bet pasikartosiu, kad mano galva nori spalvų - fotografuok skaitmena, nori gražių spalvų - skaidre ir žiūrėk ant sienos, nori daryti tikras nuotraukas - bw (ir visą procesą pačiam). kitaip, hibridinti visokiais būdais ir kryžminti procesus, nematau prasmės, bo rezultatas daugumoje atveju nukenčia (išlygą darau nedidelei grupei žmonių, kurie žino ką daro, "mato" rezultatą dar prieš paspausdami mygtuką, žino juostų savybes, supranta spalvas.... aš, kaip ir dauguma kitų, tokių savybių neturiu, todėl panašiems į save rekomenduoju tai, ką parašiau aukščiau).
Atsakyti
laba,
dviem paklausimais:
1. kas zinot kur lt pirkti skaidriu remeliu yra? labai reikia man ir andriuskai. turim po kelias juosteles, kurias reikia sutvarkyt smile.gif Berods Puriena6 kazka minejai apie kauna? smile.gif

2. jei kas pamatysit parduodama pentacono six body - irgi duokit zinot. reikia atsargai turet, nes dabartinis ant ribos (daug smugiu apturejo.. smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2011 03 14, 14:08)
laba,
dviem paklausimais:
1. kas zinot kur lt pirkti skaidriu remeliu yra? labai reikia man ir andriuskai. turim po kelias juosteles, kurias reikia sutvarkyt smile.gif Berods Puriena6 kazka minejai apie kauna? smile.gif

Ne, žinok, jau nebeturi. Buvau jų nuvažiavusi dėl Gaziulkos, bet tik 12vnt teturėjo. Kaip supratau - neužsakinės.
Atsakyti