Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Gaziulka @ 2011 03 08, 12:29)

kas jau?

Sulkmenos, nieko tokio.

Gaziulka, o kur tu Fuji Neopan 1600 perki? Patiko ši, eina į pabaigą mano resursai. Reikėtų vėl prisipirkti.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 03 08, 13:58)
aš už smile.gif

Gaziulka, tai gal atidėt pietus kitai savaitei? kada kitą savaitę galėtum? smile.gif labai noriu su seniai matytais susitikti, pasikalbėti, tiek daug visko papasakoti norėčiau, pasidalinti įspūdžiais.. Na, vienaip ar kitaip susitiksim..smile.gif Tau, Al., knygą turiu grąžinti.. Žinai, patiko.. Netikėtai.. Sunkiai įsivažiavau, bet paskui su malonumu baigiau. Kiek daug visokių įžvalgų, man pastarajam metui labai tinkama buvo smile.gif

kita savaite man butu patogu ketvirtadieni nuo ~12 ir penktadieni 12-13 kokia. bet tikrai nebutina prie manes derintis wink.gif as vel primirsus ka tau daviau doh.gif "Sestadieni" lyg? g.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2011 03 08, 14:29)
Gaziulka, o kur tu Fuji Neopan 1600 perki? Patiko ši, eina į pabaigą mano resursai. Reikėtų vėl prisipirkti.

Juozapaviciaus g. budavo, po 15 lt lyg, galiu kada paziuret tau. bet gi kzk sakei, kad ji tau murzinoka, nelabai patiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 08 kovo 2011 - 15:14
QUOTE(Gaziulka @ 2011 03 08, 15:11)

Juozapaviciaus g. budavo, po 15 lt lyg, galiu kada paziuret tau. bet gi kzk sakei, kad ji tau murzinoka, nelabai patiko?

Vistik ji gera. Pažiūrėk prie progos kada, neskubant. Ačiū.
Atsakyti
Gaziulka, man kitas penktadienis netinka, tai gal bandom ketvirtadienį per pietus? Aha, "Šeštadienį" smile.gif

Andriuška, gali?

Kas dar gali ir nori? Jei atsiras, nustatom tikslų laiką ir vietą..smile.gif
Atsakyti
Gali.
Atsakyti
say, o tu "Skortu saule" esi skaiciusi? ir siaip gera knyga, aistros gyventi ipucia, o dar su tavo meile Italijai, tai - privaloma perskaityt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2011 03 08, 22:10)
say, o tu "Skortu saule" esi skaiciusi? ir siaip gera knyga, aistros gyventi ipucia, o dar su tavo meile Italijai, tai - privaloma perskaityt wink.gif

neskaičius. tempk čia biggrin.gif
Atsakyti
Noriu paklaust.Radau pirkti m39 adapteri, kad Zenito objektyvus deti ant Canono.Pardavejas sako, kad prie jo reikia pirkti dar ir M42 adapteri.Ar jis mane durnina ar jis teisus?
Va ka raso-
Prie M39 reiktų kažkurio iš šitų, kad uždėti ant skaitmeninio Canon EOS:
- Naujas adapteris (su chipu) su AF patvirtinimu garsiniu signalu M42
objektyvų (Zenit ir kt.) Canon'ui EOS (EF mount), fokusuoja į
begalybę, su galiniu dangteliu, 50, Lt.
- Naujas adapteris M42 objektyvų (Zenit ir kt.) Canon'ui EOS(EF
mount), fokusuoja į begalybę, su flanšu, tad galima naudoti ir
objektyvus su automatine diafragma (be A/M jungiklio) 25,Lt., toks pat
be flanšo - 20,Lt.
Atsakyti
39 sriegis ko gero ant senų senų zenitų. mano 3M turi tokį sriegį. naujesni turi m42.
Atsakyti
Tikra tiesa. Adapteriu m42 to eos pilna, o m39 to eos niekad nemaciau. Rusiskus m39 sukt ant canono prasmes nematau. Nebent dar leicos stiklu turi.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 03 09, 23:09)
Rusiskus m39 sukt ant canono prasmes nematau. Nebent dar leicos stiklu turi.

aš kažkada galvojau, kad man reik. bet ant mano Zenito toks elementarus 50'tukas visas užmusijęs, kad ant canono nieko gero ir nebūtų.
Atsakyti
say, koks grazus filmas tas "I am love". Is pradziu toks erdvus, nez, kaip tiksliai pavadint, o veliau kai kurios scenos tokios saldziai stambiaplanes - atrodo, lyg as cia buciau tose zolese voliojusis rolleyes.gif ir ta dalis apie Rusija ir "ucha", aisku, sentimentus pazadino. dar ne iki galo suziurejau, bet nekantriai laukiu vakaro pratesti.

o "Cairo time", puriena, nu ka? manai neblioviau? tongue.gif is pradziu tai jo, ramiai sypsojausi.

abu rekomenduotini fotografuojantiems, bet kzk manau, kad l.subalansuoti moterims wink.gif
Atsakyti