taigi, bekepdamas blynus nuskanavau pusantros juostelės iš savaitgalio. kodak tx400 pagal nominalą (šviesėja dienos, net 400 pagal nominalą per daug; reikėjo 1/1000 f8-16 lauke...gerai kad lucky užsisakiau iso100), ryškinta xtol'e 1+3 13 min. o vat temperatūros nepasakysiu, bo termometro stulpelis pasislinko skalės atžvilgiu ir kokio šiltumo ryškale ryškinau nieks nepasakys
čia pas tokius nuostabius žmones užsukom, menininkai abu, labai šaunūs:
o čia jau pačioje Kernavėje
o čia jau pačioje Kernavėje
QUOTE(sillwio @ 2011 03 08, 10:40)
Su Tarptautine Moters Diena, mielosios musu!!!
Siemet svenciam 100 metu sios sventes jubilieju.
QUOTE(Gaziulka @ 2011 03 08, 11:04)
visiems skanių blynų
vzaimno
atmetus sovietinį gvazdikų, tulpių ir šOmpano "Sovetskoje" kvapo mišinį ir jų politinį prieskonį, kuris dar kurį laiką išliks mūsų galvose, sveikinu Jus, mielosios, su tomis vertybėmis (na, bent jau dalimi jų..), kurias gynė dvi juokingas pavardes turėję moteriškės..
QUOTE(sillwio @ 2011 03 08, 11:40)
Su Tarptautine Moters Diena, mielosios musu!!!
o kaip graziai pasveikino
Aciu
Papildyta:
QUOTE(andriuska @ 2011 03 08, 10:51)
taigi, bekepdamas blynus nuskanavau pusantros juostelės iš savaitgalio. kodak tx400 pagal nominalą (šviesėja dienos, net 400 pagal nominalą per daug; reikėjo 1/1000 f8-16 lauke...gerai kad lucky užsisakiau iso100), ryškinta xtol'e 1+3 13 min. o vat temperatūros nepasakysiu, bo termometro stulpelis pasislinko skalės atžvilgiu ir kokio šiltumo ryškale ryškinau nieks nepasakys
su Oly cia?
QUOTE(Gaziulka @ 2011 03 08, 12:04)
good news
Ačiū vyrams
Aha, šnd aš esu moteris(be abejo); nelaiminga boba (nes noriu nusigraužti nagus dėl vienos eilinės priežąsties); ir draugė( džiugu, kad esu tarp jūsų)
Sveikinu, moteros
Aha, šnd aš esu moteris(be abejo); nelaiminga boba (nes noriu nusigraužti nagus dėl vienos eilinės priežąsties); ir draugė( džiugu, kad esu tarp jūsų)
Sveikinu, moteros
-ms- kaip visada sodriai ir taikliai
ediper - taip oly om-1 su 50/1,7
visi - tai kaip dėl ketvirtadienio?
ediper - taip oly om-1 su 50/1,7
QUOTE(_ms_ @ 2011 03 08, 12:30)
QUOTE(Puriena6 @ 2011 03 08, 12:43)
(nes noriu nusigraužti nagus dėl vienos eilinės priežąsties);
kas jau?
del ketvirtadienio as - ne.
QUOTE(andriuska @ 2011 03 08, 11:54)
aš už
Gaziulka, tai gal atidėt pietus kitai savaitei? kada kitą savaitę galėtum? labai noriu su seniai matytais susitikti, pasikalbėti, tiek daug visko papasakoti norėčiau, pasidalinti įspūdžiais.. Na, vienaip ar kitaip susitiksim.. Tau, Al., knygą turiu grąžinti.. Žinai, patiko.. Netikėtai.. Sunkiai įsivažiavau, bet paskui su malonumu baigiau. Kiek daug visokių įžvalgų, man pastarajam metui labai tinkama buvo