Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Dėl skanerio dar - man vieną kartą (iš dviejų viso nutikusių) padėjo skanerio perjungimas į kitą usb lizdą kompiuteryje. Tai padarius windows perrašė skanerio tvarkykles iš naujo.

QUOTE(andriuska @ 2011 03 07, 13:02)
p.s. su malonumu pažiūrėjau į save. ačiū LRT archyvui. 48 min. jei kas manęs pasiilgo smile.gif

Aš pasiilgau, taigi pasižiūrėjau smile.gif Visų jūsų pasiilgau, neprisigalvokit ir neeskaluokit čia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2011 03 07, 13:41)
Aš pasiilgau, taigi pasižiūrėjau smile.gif Visų jūsų pasiilgau, neprisigalvokit ir neeskaluokit čia  biggrin.gif

spėjai iki prisigalvojimo pradžios......biggrin.gif
Atsakyti
savaitgaliai, vyturiai ilgiau 10 nemiegantys.... biggrin.gif geri vyturiai... lotuliukas.gif pavydziu savaitgaliu.
einu andriuskos iskalba geretis ir sillwio venecija
kompas galutinai uzlinko verysad.gif vel islaidos neplanuotos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 07 kovo 2011 - 15:37
QUOTE(sayonara @ 2011 03 07, 12:33)
edita, pamačiau pagaliau brūkšnį.. biggrin.gif pas mane irgi taip buvo, kai skeneris parėjo. bet esu skaičius, kad reikėtų perinstaliuoti skenerio softą, kai taip nutinka, ir neskubėti jo nurašyti. 4u.gif

parejo? blink.gif pas mane gal dar metu nera jam doh.gif o kiek as ir teskanuoju biggrin.gif na reikes perinstaliuot,jei nepades,reikes kreiptis pas gamintojus,nieko nebus doh.gif juokauja cia jie gal ?

Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2011 03 07, 16:01)
parejo?  blink.gif pas mane gal dar metu nera jam  doh.gif o kiek as ir teskanuoju  biggrin.gif na reikes perinstaliuot,jei nepades,reikes kreiptis pas gamintojus,nieko nebus  doh.gif juokauja cia jie gal ?

nežinau, koks Tavo skeneris, bet mano pats paprasčiausias buvo, canon 4400 ar kaip jis ten.. tai išmečiau.. nes visiškai parėjo lygiai dvi dienos po garantijos pasibaigimo biggrin.gif t.y. po metų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 03 07, 17:10)
nežinau, koks Tavo skeneris, bet mano pats paprasčiausias buvo, canon 4400 ar kaip jis ten.. tai išmečiau.. nes visiškai parėjo lygiai dvi dienos po garantijos pasibaigimo biggrin.gif t.y. po metų smile.gif

biggrin.gif pas mane epson v500 ,nu jei jis pareis,tai nepasiduosiu be kovos nail.gif

p.s.klausau apie lazybas ..oij cia pas mus megeju netruksta,kai kurie praktiskai gyvena ten,sakiau reikes kada su fotiku isisukti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2011 03 07, 16:20)
biggrin.gif  pas mane epson v500 ,nu jei jis pareis,tai nepasiduosiu be kovos  nail.gif

p.s.klausau apie lazybas ..oij cia pas mus megeju netruksta,kai kurie praktiskai gyvena ten,sakiau reikes kada su fotiku isisukti  hihihi.gif

nu ir kaina šito epsono nebe tokia, kokia buvo to mano ano, trys šimtukai, ar kiek.. tai aš tai net nebesigilinau... š....smile.gif

bijau, kad gali nukentėsi su fotiku pas lošėjus..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 03 07, 17:24)
nu ir kaina šito epsono nebe tokia, kokia buvo to mano ano, trys šimtukai, ar kiek.. tai aš tai net nebesigilinau... š....smile.gif

bijau, kad gali nukentėsi su fotiku pas lošėjus..biggrin.gif

nu joa.. cia kaip su zydais.. sian vienas man praeidamas sako '' tikiuosi ne mane fotografavai'' doh.gif ,o as zinoma ji fotografavau,bet jau buvo paskutinis (neivykes) kadras biggrin.gif
Atsakyti
lošėjai labai nervingi žmonės, geriau neeksperimentuoti. ir pinigų jiems nuolat reikia... sudėjus nelaikančius nervus su pastoviu pinigų poreikiu gausime elgesį, labai panašų į narkomanų.

tiesa, amsterdame šnektelėjau gatvėje su vienos kavinės savininku. tai tas įspėjo nenešioti fotaparato ant kaklo. sako nupjaus dirželį ir pabėgs. sakau: narkomanai gi klipatos, pasivysiu. o jis: patikėk, nepavysi. ir pasakė tai labai rimtu veidu, įtaigiai. kažkaip juom patikėjau. čia šiaip, jei kas į amsterdamą susiruošė.

venecijoje turbūt ne taip pavojinga, bo sillwio su leica naktimis šlaistėsi pakampiais visokiais. arba kaip kazachstane buvo leicos leiblą juoda izoliacija užlipdęs ir vaidino, kad muilinę bevertę nešioja smile.gif
Atsakyti
as zmogu su leica sutikau cepkeliu raisto gudumoj. uzsienietis ejo vienas sau, leicos kuklus nutrintas dirzelis apie save reke is toli, zmoniu be musu nera...
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 03 07, 17:43)
lošėjai labai nervingi žmonės, geriau neeksperimentuoti. ir pinigų jiems nuolat reikia... sudėjus nelaikančius nervus su pastoviu pinigų poreikiu gausime elgesį, labai panašų į narkomanų.

tiesa, amsterdame šnektelėjau gatvėje su vienos kavinės savininku. tai tas įspėjo nenešioti fotaparato ant kaklo. sako nupjaus dirželį ir pabėgs. sakau: narkomanai gi klipatos, pasivysiu. o jis: patikėk, nepavysi. ir pasakė tai labai rimtu veidu, įtaigiai. kažkaip juom patikėjau. čia šiaip, jei kas į amsterdamą susiruošė.

venecijoje turbūt ne taip pavojinga, bo sillwio su leica naktimis šlaistėsi pakampiais visokiais. arba kaip kazachstane buvo leicos leiblą juoda izoliacija užlipdęs ir vaidino, kad muilinę bevertę nešioja smile.gif

visko gali buti ,pilnai tikiu. as tai ir siaip vengiu atokiu vietu (kai vaikstau viena),o jei su fotiku,tai is vis biggrin.gif netruksta brudo dideliuos mietuos..
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 03 07, 16:43)

Aš leicą visada laikau rankoj, dirželis apvyniotas apie plaštaką du kartus. Nuimtum nebent su ranka. Nešuosi nuleidęs ranką, taigi net nepastebi niekas. Plius ji guli labai tvirtai, taigi gaunasi kaip ir šaltas ginklas smile.gif Be to, dirželis pas mane Panasonic, pirktas uz 3 litus smile.gif Labai puikiai atlieka tiesioginę savo funkciją, o ir šalutinę irgi, kartu su juoda izoliacija. Myliu leicą už tai, kad tik žinantys įtaria, jog tai leica, žinoma, jei nemojuoji originaliais dirželiais ir dėklais su raudonais logotipais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 07 kovo 2011 - 18:36