Labą rytą. Sillwio, puikios nuotraukos. Kaip gaivaus vėjo gūsis. Labai patinka, kad Venecija pas tave ne stereotipinis, atvirukinis, o va toks tiesiog gražus, jaukiai paprastas miestas, su savo naktiniu gyvenimu, su jo dalyviais.. na, man labai labai patiko.
QUOTE(sillwio @ 2011 03 07, 10:50)
zalias bruksnys eina nu tai reiskia dar nera problemos,jei nlb matosi
QUOTE(sillwio @ 2011 03 07, 09:50)
Geras. Nematau jokiu bruksniu. Ar cia mano akims labanakt ar monotoriui kazin.
Pats procentre nieko nedariau, bet jei jie ryskina rankomis, tai neturetu but bedu su isryskinimu. As mielai isryskinciau, bet tolokai siusti juosta teks Jei nori, gali atsiust.
Pats procentre nieko nedariau, bet jei jie ryskina rankomis, tai neturetu but bedu su isryskinimu. As mielai isryskinciau, bet tolokai siusti juosta teks Jei nori, gali atsiust.
paziurek, jis tam juodam zmogui per kojas kerta flickr geriau matosi. mazoj foto ir as nemaciau
paklausiu procentre kaip ten kas bet labai aciu uz pasiulyma, visgi geru zmoniu yr
tas žalias brukšnys yra skanerio problema. man taip atsitiko su dviem skaneriais, kuomet usb raktą skanavimo metu kišau. skanerias pakibdavo, viską reikėdavo perinstaliuoti, bet linija likdavo. su paskutiniuoju skaneriu susitaikiau. matosi tik plačiose juostose, o siaurą skanuoju tik toje pusėje, kur nėra linijos. pastebėjau, kad ta linija ryškėja arba dingsta priklausomai nuo pasirinktos skano rezoliucijos. matyt tam tikrais atvejais tiesiog peršoka tą eilutę skanavimo liniuotėje ir tiek. labai nemalonus dalykas. iš esmės jo naikinimas yra tas pats žaidimas ps, kaip ir dorojant skaitmenines foto (tik dar daugiau kruopštumo riekalaujantis). o tada ir dingsta visas fotografavimas juosta kaifas. aš uždėjau ant tos linijos. siauroje juostoje ją "apeinu", plačios atveju jei kadras vertas dėti tinklan - iš nuotraukos skaną padarau. tada nėra jokių linijų.
Bus jums televizoriaus nežiūrėti! Andriuska šnd per Labą rytą rodė. Oi ilgai kalbėjo. Oi solidžiai.
QUOTE(Puriena6 @ 2011 03 07, 12:17)
Bus jums televizoriaus nežiūrėti! Andriuska šnd per Labą rytą rodė. Oi ilgai kalbėjo. Oi solidžiai.
nu va, pramiegojau Van Damą...
a galvojat aš visą laiką su treningais vaikštau? kartais ir kositiumą užsivelku.
nors save priskirčiau prie vyturių (net savaitgalį, po "audros", nemiegu ilgiau 10, o paprastai 9 jau būnų atsikėlęs), ale nepavydžiu tokio darbo grafiko, kaip tie vedėjai dirba ir visas back'as... keltis reikėjo 5 ryto, kai sumuštas visas.
tiesa vakar labai smagiai kernavėje užgavėnias švenčiau. išfotografavau 3 juostas (vieną skaidrinę matyt būsiu sugadinęs, bo tik į pabaigą sužiūrėjau, kad iso 25 nustatyta po fotografavimo su vaikais į senas juostas; o reikėjo iso 100; du stopai, odnako ). o dvi išryškinau x-tole pagal nominalą. viena gavosi košernai. ir matyt dėl to, kad mano turbošaldytuvinis termometras dėl MECHANINIO gerimo pradėjo pjauti grybą. na tik man taip gali nutikti, kad vos ne kiekvieną ryškinimą atsitinka kas tokio, kuom galima pasidalinti kitiems su prierašu "nebandykite to pakartoti namuose". rankos niežti, kaip norisi aprašyti blogę, jau piktžolėm apagusiam, ale vis to laiko nėr per darbą ir .
kada švęsim Sayonaros gimtadienį?
nors save priskirčiau prie vyturių (net savaitgalį, po "audros", nemiegu ilgiau 10, o paprastai 9 jau būnų atsikėlęs), ale nepavydžiu tokio darbo grafiko, kaip tie vedėjai dirba ir visas back'as... keltis reikėjo 5 ryto, kai sumuštas visas.
tiesa vakar labai smagiai kernavėje užgavėnias švenčiau. išfotografavau 3 juostas (vieną skaidrinę matyt būsiu sugadinęs, bo tik į pabaigą sužiūrėjau, kad iso 25 nustatyta po fotografavimo su vaikais į senas juostas; o reikėjo iso 100; du stopai, odnako ). o dvi išryškinau x-tole pagal nominalą. viena gavosi košernai. ir matyt dėl to, kad mano turbošaldytuvinis termometras dėl MECHANINIO gerimo pradėjo pjauti grybą. na tik man taip gali nutikti, kad vos ne kiekvieną ryškinimą atsitinka kas tokio, kuom galima pasidalinti kitiems su prierašu "nebandykite to pakartoti namuose". rankos niežti, kaip norisi aprašyti blogę, jau piktžolėm apagusiam, ale vis to laiko nėr per darbą ir .
QUOTE(andriuska @ 2011 03 07, 12:44)
aš rytoj po ligos pirmą dieną einu į darbą, tai ant trečiadieniaus galim per pietus kukliai pašvęsti kadangi aš dar ak ak ak silpna, tai link savo kgbazės norėčiau pietaut. kas preliminariai jungiasi?
trečiadienis man netinka, per pietus susitikimas su mokyklos direktore ir mokyklos tarybos reikalų tvarkymas. ketvirtadienio pietų metas laisvas, penktadienis - tradiciškai laisvas. atsižvelgęs į silpną sveikatą galiu įsipareigoti tave pavežti iki tolimesnės vietos, jei daugumai būtų tinkamiau kur kitur.
p.s. su malonumu pažiūrėjau į save. ačiū LRT archyvui. 48 min. jei kas manęs pasiilgo
p.s. su malonumu pažiūrėjau į save. ačiū LRT archyvui. 48 min. jei kas manęs pasiilgo
QUOTE(andriuska @ 2011 03 07, 13:02)
trečiadienis man netinka, per pietus susitikimas su mokyklos direktore ir mokyklos tarybos reikalų tvarkymas. ketvirtadienio pietų metas laisvas, penktadienis - tradiciškai laisvas. atsižvelgęs į silpną sveikatą galiu įsipareigoti tave pavežti iki tolimesnės vietos, jei daugumai būtų tinkamiau kur kitur.
tai tada galim ketvirtadienį, šis penktadienis - nedarbo diena