Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Sveiki,
kzka jau pridariau sukdama arba ryskindama blush2.gif any ideas? unsure.gif 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
cia kas liko is juosteles kadru biggrin.gif
ilford 100 , 1+50, 16min ,agituota kas 20-30sek ir pirma min pastoviai.. dariau 0.5l tirpala,nes tik viena juosta teturejau.. siaip ilfordo nemegau del per mazo kontrasto,bet va po sio ryskinimo (tokio ilgo) ziuriu visai jo netruksta?
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 04 kovo 2011 - 17:14
Spiraleje apvijos is abieju pusiu ar kai rusiskam bakelyje is vienos? Man labiausiai panasu i tai, kad ryskinimo metu sulipo dvi apvijos ir ryskalas nepateko i ta vieta. Fiksas po to nuplove emulsija, bo jis greiciau veikia. Jei spirale vienpuse, tai susukus reik perbraukti nyksciu per apviju briaunas lyg pinigus skaiciuotum. Atlimpa arba pajauti kad kazkas netaip. Kas liko visai geras rezultatas. O del kontrasto, tai ji pakelt visada galima, o pustonius isgauti- tai cia jau juostos ir ryskinimo reikalas.
Atsakyti
Say, su gimtadieniu smile.gif mačiau kitur, bet man kž maloniau čia pasveikinti: sveikatos, kelionių ir gerų kadrų!
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 03 04, 18:47)
Spiraleje apvijos is abieju pusiu ar kai rusiskam bakelyje is vienos? Man labiausiai panasu i tai, kad ryskinimo metu sulipo dvi apvijos ir ryskalas nepateko i ta vieta. Fiksas po to nuplove emulsija, bo jis greiciau veikia. Jei spirale vienpuse, tai susukus reik perbraukti nyksciu per apviju briaunas lyg pinigus skaiciuotum. Atlimpa arba pajauti kad kazkas netaip. Kas liko visai geras rezultatas. O del kontrasto, tai ji pakelt visada galima, o pustonius isgauti- tai cia jau juostos ir ryskinimo reikalas.

Aciu 4u.gif pas mane patersono universali spirale. greiciausiai taip ir buvo,kad sulipo .. reik dazniau ryskinimais uzsiimt.. o kaip cia su pustoniais?man kzkaip geriau,nei ankstesnes ilfordo juostose,nuo siol ja turbut taip ir ryskinsiu,nors 16min tai ziauriai ilgai doh.gif ar agituot dazniau reik ?
Atsakyti
Sayonara, su tortadieniu. Dovana laukia susitikimo 4u.gif

Juosta tikrai sulipus buvo, bo geriau isiziurejus matosi kad vietomis net fiksazas emulsijos nenuplove. Mano skoniui puikiai isryskinta: sauleje ner baltu skyliu, seseliuose viskas matosi. Apie antra kadra kalbu. O kontrasta darydama lengvai pakeltum. 5 filtra detum ir vsio.
Atsakyti
Su gimtadieniu, Sayonara!
Atsakyti
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sayonara, su praėjusiu!!!
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2011 03 05, 12:19)
Sayonara, su praėjusiu!!!

4u.gif
Atsakyti
ms, dideliausias ačiū už baterijas 4u.gif Iš manęs alus drinks_cheers.gif

Aš pastaruoju metu kažkokioj fotografinėj duobėj. Nesiima aparatas į rankas, o apie ryškinimą sunku net galvot. Šiandien per prievartą išryškinau dvi juostas. Lyg palengvėjo ant dūšios smile.gif Pradėjau skanuoti, dar šiek tiek atleido. Gal vakare ką nors parodysiu iš Venecijos.
Atsakyti
Taigi, pora žadėtų Venecijos nuotraukų. Turėjau parą laiko. Parsivežiau 9 juostas po 24 kadrus. Šiandien išryškinau dvi.

user posted image

user posted image

user posted image

Daugiau čia http://www.flickr.co...57626078942686/
Atsakyti