QUOTE(andriuska @ 2011 02 28, 16:37)
Sayonara - ta "juosta" eina kadro šone, bo TLR ( o toks ir turi būti yashica D) kadrai juostoje išsidėstę horizontalioje padėtyje. tai, kas žiūrint į vieną kadrą atrodo "šonas", juostoje yra viršus arba apačia. tai kad problemos šaknys manau tos pačios, kaip ir anuomet: arba vynas ir laiko nuovokos praradimas, arba bakelį tavo naudojo koks hogvartso (ar kur ten poteris mokėsi) studentas
tas juostos ištraukėjas saugiai guli pas mane darbe stalčiuje, tai kad viskas o.k.
aš už pietus, jei bent prieš dieną susitarsim. aš tradiciškai pietauju penktadieniais žvėryno smuklėje. gera ir nebrangi virtuvė plius labai skanus tamsus vilkmergės galit prisijungti kas norit.
tas juostos ištraukėjas saugiai guli pas mane darbe stalčiuje, tai kad viskas o.k.
aš už pietus, jei bent prieš dieną susitarsim. aš tradiciškai pietauju penktadieniais žvėryno smuklėje. gera ir nebrangi virtuvė plius labai skanus tamsus vilkmergės galit prisijungti kas norit.
bet tai jadrytvaijrūta, aną kartą, kai vyno pribaubus ryškinau, juosta buvo kitoje vietoje kadruose, negu dabar. buvo aiškus loginis ryšys tarp elgesio ir rezultato. dabar gi visame procese randu tik vieną priežastį - agitavau ne vartydama bakelį, kaip VISADA darau, o sukinėdama ritę, kaip instrukcijos liepia. TIPO, eksperimentavau.. laiko nuovokos nebuvau praradusi, iPhone'as skaičiavo viską, alkoholio nevartojau, ryškinau nepavargusi ir pan. nerandu atsakymo. na, išbandysiu dar vieną juostą, viską darysiu kaip visada, tada pasigirsiu..
ok, pietus kitą savaitę šauksiu, jei bus norinčių