Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Sansara @ 2011 01 10, 22:01)
zodz, vyras perziurejo dviguba expo ir nusprende tobulindamas mano fotografavimo igudzius padovanot man geresni ir didesni telika, kad kitamet dar tobuliau galeciau dalyvaut dviguboje expo  lotuliukas.gif
siaip nenustoju juoktis visa vakara. dar tokio linksmo dvigubos expo albumo turbut nebuvo biggrin.gif andriuskos pusnuogiai diedai visu gabaritu jau patys vieni pakankamai nuotaka kelia, as tik akcentus sudejau  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Fantastika lotuliukas.gif as irgi balsu jau pradejau zvengt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2011 01 10, 19:40)
sayon, as uz viska  4u.gif

QUOTE(*Citra* @ 2011 01 10, 20:07)
Prasau kolektyvo nuspresti,ar man galima to albumelio pasw, labai idomu butu pamatyt jusu 2expo  rolleyes.gif Nors pati nedalyvauju,nes man cia biski jau aukstasis pilotazas  unsure.gif

Aš irgi už viską. Negaila smile.gif Netgi manau, kad galima būtų ir paviešinti, jei būtų įrankis, neleidžiantis komentuoti anonimiškai.

QUOTE(andriuska @ 2011 01 10, 20:58)
O ministeris veikia bigsmile.gif

Jėėėė.

QUOTE(Sansara @ 2011 01 10, 22:01)
dar tokio linksmo dvigubos expo albumo turbut nebuvo biggrin.gif

Aš šiais metais 2expo albume prisižiūrėjau visokiausių žanrų, ne vien komedijos smile.gif Ir tas labai džiugina.
Smagu matyti tiek dalyvių ir tiek vykusių darbų. To pasekoje kyla visokiausių minčių. Pvz. kad ir pasiųsti ratuku kokią smena ir tegu ji klaidžioja po pasaulį (idėja ne mano).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 10 sausio 2011 - 23:39
labas rytas,

vakar Citrai ir ypač nusiunčiau slaptažodžius smile.gif

paviešint irgi būtų negaila, jeigu nebūtų ten daug albumų su autoportretais ir iš meetų.. dabar gi pasisakyčiau už neviešumą, bet nuolat dalyvaujančiųjų aprūpinimą slaptažodžiais smile.gif

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 01 10, 18:32)
kai žmogus pas mus kurį laiką padalyvauja, tai ir jam duodamas slaptažodis smile.gif 4u.gif

žinot, ND radau albumą "geriausias vasaros kadras" ir pagalvojau, gal kas nori 2010 metų inventorizaciją pasidaryt ir geriausią metų kadrą parodyt albume? smile.gif
arba nebūtinai albume, galima ir temoje, mažai foto pastaruoju metu smile.gif

ir as noreciau to slaptazodzio blush2.gif mirksiukas.gif

ir sita ideja thumbup.gif tik pas mane tai greiciau pirmasis juostinis kadras nei geriausias biggrin.gif biggrin.gif nes rugpjuti pajuryje tik ir isbandinejau 4u.gif
Atsakyti
reik greiciau pradet fotkint i juosta biggrin.gif nes taip idomu cia visad pas jus, bet kad ne viska matome..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 11, 09:16)
reik greiciau pradet fotkint i juosta biggrin.gif nes taip idomu cia visad pas jus, bet kad ne viska matome..

taip, reikia smile.gif pirmyn, gardemarinai biggrin.gif tongue.gif

tai negavau aiškaus atsakymo: ar pasiieškom 2010 metų geriausio juostinio kadro ir pasirodom temoje? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 11 sausio 2011 - 09:24
TAI ZINOMA PAIESKOM! Tylejimas reiskia sutikima smile.gif
Papildyta:
Rodau savo. Kadangi tautos balsas ir mano nuomone skiriasi, rodau 2 kadrus.

Sitas tautos isrinktas geriausiu is rodytu:

user posted image

O sita pats laikau geriausiu 2010 kadru:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2011 01 11, 11:59)
TAI ZINOMA PAIESKOM! Tylejimas reiskia sutikima smile.gif
Papildyta:
Rodau savo.

silwio, jo pirmas geras drinks_cheers.gif O antras.... vaikas labai labai geras, bet nufotkinai... tai jptvm smile.gif
Atsakyti
sillwio, maladiec, puošiam temą smile.gif

pati 2010 metų geriausiu, man mieliausiu, juokingiausiu, daugiausia emocijų sukėlusiu (man), smagiausią atsitiktinumą įkūnijusiu ir t.t. kadru laikau šį:

user posted image

o kiti žmonės bene geriausiai įvertino šį portretą:

user posted image

mano asmeninis 2010 metų laimėjimas - bandymas fotografuoti spalvotai blush2.gif
Atsakyti
sita tema valgo antgamtiniai reiskiniai - cia as taip paziurejau Andriuskos ir Sansaros expo biggrin.gif mat faktas tas kad koki trecdali uostos kuria atsiunte man antdriuska fotkinau telika biggrin.gif turiu ketvirtadieni pasiimt juosta isryskinta.. tai paziuresim biggrin.gif

Say liksiu dekinga dar ilgai.. nes laaaabaaaiiii patiko projektelis! smile.gif

Silwio, labai grazi pirmoji foto.. atgaiva.. ramybe..
Say, na mna pirmoji be konkurencijos bigsmile.gif isimylejus as ja biggrin.gif

Bumbrumai, tai gi greitai isfotkini juostele ir atnesi parodyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 01 11, 11:14)
Say liksiu dekinga dar ilgai.. nes laaaabaaaiiii patiko projektelis!  smile.gif

Say, na mna pirmoji be konkurencijos  bigsmile.gif isimylejus as ja biggrin.gif

man dėkingai būti nereikia, ne aš sugalvojau, o pernai kažkuris iš vaikinų, man rodos - sillwio wink.gif 4u.gif

ačiū biggrin.gif

sillwio, man abi fainos foto. jau kuris laikas galvoju, na kodėl aš peizažų nesugebu fotkint. ogi tikriausiai todėl, kad niekada nebandžiau smile.gif
beje, gerai pasukai temą: viena foto paties vertinimu geriausia, kita - kitų. pasinaudojau wink.gif
Atsakyti