Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(andriuska @ 2011 02 21, 00:00)

Tikrai mielai juokingas kadras gavosi mirksiukas.gif

O man nesigavo dviguba expo...reiks dar atidžiau skaityt atsiusta Sushi info...
Atsakyti
Andriuska aciu,skanavau taip kaip tu buvai aprases.Gal su spalvotom kas kokiu patarimu turite?

Cia vienas is tu skanuotu ax.gif

user posted image
Atsakyti
degute, ar gavai juostele g.gif jei ne, eisiu ieskoti kur pasiklydo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2011 02 23, 08:47)
degute, ar gavai juostele  g.gif  jei ne, eisiu ieskoti kur pasiklydo smile.gif

oo, tai čia juostelė mane pašto pranešimais bombarduoja bigsmile.gif

tai turbūt gavau, tik nesusitinku su paštu. abu dirbam tuo pačiu laiku, tik skirtinguose miestuose. teks šeštadienį keliaut turbūt ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gazel, kaip tavo filmukas? Jau sumontuotas gal?

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 23 vasario 2011 - 13:09
QUOTE(Puriena6 @ 2011 02 23, 13:08)
Sveiki,
Gazel, kaip tavo filmukas?  Jau sumontuotas gal?

user posted image

oo, kokia dokumentika smile.gif)
Atsakyti
Ievuki, gerulis kadras biggrin.gif tie šuniukai su kepurėlėm biggrin.gif

Aš va eilinį kartą susimoviau ryškindama juostas. Iš tiesų tai net nesuprantau, ar čia su ryškinimo klaida kokia susiję (pakeičiau ryškalus iš RHS vėl į rodinalį), ar tiesiog apšviečiau juostą. Nes viena ritė stringa ir abi juostos, kurias vyniojau ant tos ritės, gavosi negerai. Na šį tą ištraukt galima, bet ne stebuklai. Įtariu dėl per ilgo krapštymosi apsišvietė per tarpelį po durimis. Kitą kart ryškinsiu kai bus tamsu lauke arba tą plyšį uždengsiu ir tada žiūrėsiu..
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2011 02 23, 14:08)
Sveiki,
Gazel, kaip tavo filmukas?  Jau sumontuotas gal?

vot negerai purien, pradedi, negerai schmoll.gif smile.gif Siulau taip:

Mariau, su gimtadieniu!

ir jau tada gazel, kaip tau sekasi? wink.gif

na, o kitus vyrus, kuriems ne izeidimas sia diena svesti kita proga, irgi. dziaugiuos, kad esate (kai esate), kazkaip vis tiek sveikumo temai priduoda ta lyciu pusiausvyra smile.gif

filmuko dar nera. grazi nuotrauka, zinok. man l.patinka. gerai, kad nufotkinai, nors tuo metu visai ne tas galvoj buvo (kas ir matosi smile.gif ).
Atsakyti
Su gimimo diena, Mariau drinks_cheers.gif

Kažkokia tokia gerai nusiteikusi, Gaziulka.

Aš tai pasidžiaugsiu, kad knygų mugėje A. Sutkaus "Retrospektyvas" nusipirkau. Storas storas albumas. Labai labai geras......
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2011 02 23, 22:29)
Su gimimo diena, Mariau  drinks_cheers.gif 

Kažkokia tokia gerai nusiteikusi, Gaziulka.

Aš tai pasidžiaugsiu, kad knygų mugėje A. Sutkaus "Retrospektyvas" nusipirkau. Storas storas albumas. Labai labai geras......

nu nusiteikus, man neiprastai, ane?biggrin.gif nepergyvenk, tai laikina ir beveik nepagrista jokiais realiais pasiekimais irnesakyk.gif

o tai tu labas dienas, nori pasakyt, kad knygu mugej buvai ir nepaskambinai? nu duodi.. dry.gif
Atsakyti
Gaziulka, o ir kiti:
http://saviugdosklub...-fotografavimu/
gal kam bus įdomu ar net naudinga 4u.gif
Atsakyti
Labą rytą,
Sayonara, ačiū už straipsnį.
Gaziulka, mes tądien mugėje buvom visi keturi. Užsiminiau, kad gal norėčiau pas Gaziulką, bet atsirado labai pavargusių, be nuotaikos, ir tuo mano norai baigėsi.
Atsakyti