Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(andriuska @ 2011 02 07, 16:26)
tai galima gi pasiklausti, gal jie jau 5 juosteles turi smile.gif  nežinojau, kad į kauno g. išsikėlė. kai su sillwio ir co vasara mytinomės, tai dar buvo 2in1 (ir studija, ir labas).

prisijunk, jei turi FB, ir busi informuotas mirksiukas.gif
http://www.facebook....fijos.dirbtuves

QUOTE(sillwio @ 2011 02 08, 01:07)
Ne, nepamišau. Sau irgi neatspaudžiau. Pasikeičiau didintuvą ir likau be objektyvo siaurai juostai. Važiuodamas į Lietuvą nutariau parvežt tavo negatyvą, nes ir taip marinavau ilgai. Gaila šiaip, kad neatsispaudžiau ir tau neatspaudžiau.

as pazadejau Purienai ji atspausdinti, tiesa, uz metu ar dvieju. bet pazadejau smile.gif

say, smagus tavo interviu kudroj su Rasa. Toks idomus (geraja prasme), nes tavo klausimai tokie netipiskai NEneutralus, tave irgi gerokai atskleidziantys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2011 02 08, 12:41)
say, smagus tavo interviu kudroj su Rasa. Toks idomus (geraja prasme), nes tavo klausimai tokie netipiskai NEneutralus, tave irgi gerokai atskleidziantys smile.gif

žinai,paskaičiau aš galutinį variantą ir supratau, kad mano ir Rasos biolaukai ir charakteriai yra absoliučiai priešingi. ji tokia susikaupusi į save, nenorinti atvirauti, lakoniška, o aš plevėsa, plepė, kaip atversta knyga. labai įdomu bus man spręsti, ar eiti su ja susitikti interviu papildymams, ar ne. gerai, man rodos, padariau, kad nėjau. būčiau išgąsdinus savo aktyvumu. štai gavosi, kas gavosi. mano aktyvūs klausimai ir jos ramūs kaip ežeras atsakymai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 02 08, 15:03)
žinai,paskaičiau aš galutinį variantą ir supratau, kad mano ir Rasos biolaukai ir charakteriai yra absoliučiai priešingi. ji tokia susikaupusi į save, nenorinti atvirauti, lakoniška, o aš plevėsa, plepė, kaip atversta knyga. labai įdomu bus man spręsti, ar eiti su ja susitikti interviu papildymams, ar ne. gerai, man rodos, padariau, kad nėjau. būčiau išgąsdinus savo aktyvumu. štai gavosi, kas gavosi. mano aktyvūs klausimai ir jos ramūs kaip ežeras atsakymai smile.gif

teko ir man kzk truputi su ja kalbeti, tai isivaizduoju skirtuma tarp jusu smile.gif man tai atrodo, kad tai skirtingi interviu tipai - paprastai jie buna tokie orientuoti i pasnekova, ji atveriantys, o kartais, labiau kaip dvieju lygiaverciu partneriu dialogas. Man tavo tai panasiai kaip yra tokia grafikes Jurates Stauskaites knyga - 13 klausimu 13-kai vyru, kur perskaitai jos klausima keliolikos eiluciu, o paskui kieno nors vienskiemeni atsakyma ir galvoji, apie ka cia labiau biggrin.gif Galima pasnekinti kita, tai ir rezultatas bus - pokalbis apie ji. o galima paSIsneketi dviese - ir is ju pokalbio gimsta kzk naujo, ko iki tol nebuvo kiekviename is ju atskirai. nu bet tam reikia abieju brandumo, noro ir drasos diskutuoti ir pan.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2011 02 08, 00:07)
Ne, nepamišau. Sau irgi neatspaudžiau. Pasikeičiau didintuvą ir likau be objektyvo siaurai juostai. Važiuodamas į Lietuvą nutariau parvežt tavo negatyvą, nes ir taip marinavau ilgai. Gaila šiaip, kad neatsispaudžiau ir tau neatspaudžiau.
Smagu. Ar dar kas nors liko nebaigęs projekto?

Supratau. Bet kaip ir Gaziulka sakė, kad gavusi tokią šūsnį nuotraukų, "kompensuos" man ir kažkada atspausdins:) Labai tavo gražios tos iš meeto.

Liko dar ir mano su Kaktuke double. Laukiu nekantriai.

Jei kam iš jūsų reikia skaidrėms rėmelių, tai Kaune mačiau yra. 10cnt už vnt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 08 vasario 2011 - 15:57
QUOTE(Puriena6 @ 2011 02 08, 16:39)
Jei kam iš jūsų reikia skaidrėms rėmelių, tai Kaune mačiau yra. 10cnt už vnt.

Paimtum man prie progos 100vnt? bet tikrai neskubu. kitas pagal andriuskos recepta Lenkijon siusiu. o su placiom skaidrem ka darot? Buna jom remeliu? ar tie standartiniai projektoriai tik siaurom tinka?
Atsakyti
Gerai, Gaziulka.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2011 02 08, 15:39)
Supratau. Bet kaip ir Gaziulka sakė, kad gavusi tokią šūsnį nuotraukų, "kompensuos" man ir kažkada atspausdins:) Labai tavo gražios tos iš meeto.

Man labai geda del to, kad neatspaudziau. Man nebudinga. blush2.gif Kaip kompensacija galiu atspaust is meeto, nes dabar vel pakeiciau didintuva ir vel galiu spaust is siauros.
Aciu uz pagyras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2011 02 08, 16:27)
Man labai geda del to, kad neatspaudziau. Man nebudinga.  blush2.gif Kaip kompensacija galiu atspaust is meeto, nes dabar vel pakeiciau didintuva ir vel galiu spaust is siauros.
Aciu uz pagyras smile.gif

Sillwio, tiek to. Nieko čia tokio, dėl ko reiktų raudonuoti. Gal mes kada nors pvz.,į Švediją atlėksim, tarkim anksčiau nei Gaziulka pradės spausdinti, ir kompensuosimės visas kompensacijas smile.gif
Atsakyti
Noriu išmokt spaust nuotraukas. Bet neturiu kur dėt visų pribumbasų ir turbūt dar laiko biški trūksta.. Arba kitaip - noriu savo juodbaltes nuotraukas spausdint ne Procentre, o kur nors analoginiu būdu. Gal AFD tai daro? už kažkiek pinigų?

Gaziulka - pirmą kart išfotografavau skaidrę plačią (tavo dovanotą), nieko su ja kitokio nedarysiu. Spausdinsiu kaip iš paprastos juostos. Kvailystė aišku, bet ką darysi...
Atsakyti
Spausdina, bet kaina nezinoma. Jei rysies pati - galesiu padeti pirmus kartus. Po pirmo karto manau pati savarankiskai irgi galetum spausdinti. Tai smagu ir idomu.
Tiesa, paaiskinti koki rezultata nori kontrasto ir tamsumo prasme gan sudetinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andriuska: 08 vasario 2011 - 23:02
Sveiki visi smile.gif Turiu toki baisiai durna klausima, kur galima rasti imauciu juostoms?... Va nusipirkau skaneri, tiesinu dabar kelias juosteles, kurias seniau buvau isfotkinus, dar keleta reik nunest ryskint.... Dar pora juodai baltu turiu, tai nezinau ar nesti ar is karto pirkti rinkinuka ryskinimui... zodziu esu dar tokia zalia juostoj, bet jau baisiai uzsikabinus, gal kas ka patars?

Beje del tiesinimo, tai su vyru skirtingai bandom, as susikarpiau ir po knygom paslegiau, o MB prisiskaite ir sumaste, kad susukus i kita puse nei buvo irgi galima istiesint... tai va ziuresim kuriam cia geriau gausis.....

Zodziu pradziai tiek ir toliau einu i ebayju zvejot... Labai noriu medium formato, bet MB atkalbineja, kad baisiai brangu po to bus juostos, ryskinimas ir t.t. , bet as taip noriu, kad jauciu tuoj naktim negalesiu miegot doh.gif
Atsakyti
imauciu vilniuje, juozapaviciaus g. esanciose fotoprekese turbut tik buna. g.gif arba ebay ir kitos interneto pardotuves uz sienos.

del tiesinimo - dauguma musiskiu po knygomis tiesina turbut. as pati siauru neturiu juostu, tai praktikoje nesusiduriau. placios nesusisuka.

"turiu pora juodai baltu juostu" priklauso nuo to kokio proceso turi juosteles. jei c-41 - namie neisryskinsi, jei turi kitokias, tada gali galvoti ar namie, ar ne. visi sakys - bandyk namie. nors be pamatymo kaip tai daroma, arba be pamokymo tai dariusio zmogaus, pirma karta tikrai nebus per daug lengva, bet visi pradejom nuo kazko smile.gif
Atsakyti