Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(sushi @ 2011 02 07, 15:36)

Fotografavau tuo pačiu fotiku, vieną tą juostinuką ir teturiu  blush2.gif Tiesog juostelę įkišau per trečdalį kadro giliau, nei kad pažymėta riba, iki kurios reikėtų ją kišti. Vat ir visa „apgaulė“... rolleyes.gif

Bet kad kitu fotiku fotkinai tai čia geras  biggrin.gif Aš galvojau, kad tuo pačiu, tai pagal aną „taikiau“ tipo... Na, žodžiu, kaip ten bebūtų, svarbu, kad bandėm... hihihi.gif

Atitaikei thumbup.gif ir pas mane nustatyta, kad nuo galo juostele fotkintu, bet vis tiek pavyko smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ludomanija (t.y. patologinis potraukis lošimams) jumis negresia. nelošiat, ir nėr ko tada atsakinėti. tarkime apklausoje, kurioje siekiama išsiaiškinti kokius nors seksualinius pomėgius ar įpročius dalyvautų žmonės, neigiamai atsakę į klausimą "ar kada nors gyvenime mylėjotės?" tai ką jie papasakotų? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 02 07, 08:47)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  ludomanija (t.y. patologinis potraukis lošimams) jumis negresia. nelošiat, ir nėr ko tada atsakinėti. tarkime apklausoje, kurioje siekiama išsiaiškinti kokius nors seksualinius pomėgius ar įpročius dalyvautų žmonės, neigiamai atsakę į klausimą "ar kada nors gyvenime mylėjotės?" tai ką jie papasakotų? cool.gif
Mane irgi po pirmojo „Ne“ išjungė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2011 02 07, 18:04)
Mane irgi po pirmojo „Ne“ išjungė biggrin.gif

lotuliukas.gif
as net pyktelejau biggrin.gif maniau mano nelosima paanalizuos biggrin.gif o cia... ech biggrin.gif apgaule eilini syki lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 02 07, 16:47)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  ludomanija (t.y. patologinis potraukis lošimams) jumis negresia. nelošiat, ir nėr ko tada atsakinėti. tarkime apklausoje, kurioje siekiama išsiaiškinti kokius nors seksualinius pomėgius ar įpročius dalyvautų žmonės, neigiamai atsakę į klausimą "ar kada nors gyvenime mylėjotės?" tai ką jie papasakotų? cool.gif

kaip matai, Andriau, su anonimiškumu PROBLEMOS smile.gif)

Tavo nematomas (arba, kaip sakoma literatūroje, įsivaizduojamas biggrin.gif ) draugas, kuris kadais knygą rašė ir kritikavo empirinių duomenų trūkumą, sako, kad blogai, jog apklausoje neklausiama demografinių duomenų, nes trūks reprezentatuyvios informacijos, bus sunku analizuoti. kitą kartą jis sakė galės padėti sudaryti klausimus, nes daug apklausų yra daręs. Naudokis, kad jau yra toks nematomas entuziastas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 07 vasario 2011 - 17:30
Priimam siulyma padeti smile.gif

Demografiniai duomenys siuo atveju nesvarbus, bo tikslas tik sureitinguoti azarta didinancias priemones. Tada bus galima sudaryti tam tikra skale, pagal kuria matuosim zaidimu azartiskuma. O tai dabar biski nesamone gaunasi kai labai azartiski losimai prieinami kaip loterijos. Suprantu, kad tai nebus absoliuciai tikslu, bet bus svariai- vaizdinga. O tai, kad sudirbs, nes ne profesorius koks sugalvojo ir valstybe uz tai nesumokejo kokiu triju simtu stukiu, tai suprantu ir tam pasiruoses. Patiko vienas plakatas mitinge: as ant tokio PSD -BBD ( ar panasiai). Tai taikau kritikam del kritikos. Realia ir nesaliska pagalba as visuomet priimu ir sveikinu. Dar manau, cto jesli dolgo muciatsia, cto nibud polucitsia. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 02 07, 18:45)
Priimam siulyma padeti smile.gif

Demografiniai duomenys siuo atveju nesvarbus, bo tikslas tik sureitinguoti azarta didinancias priemones. Tada bus galima sudaryti tam tikra skale, pagal kuria matuosim zaidimu azartiskuma. O tai dabar biski nesamone gaunasi kai labai azartiski losimai prieinami kaip loterijos. Suprantu, kad tai nebus absoliuciai tikslu, bet bus svariai- vaizdinga. O tai, kad sudirbs, nes ne profesorius koks sugalvojo ir valstybe uz tai nesumokejo kokiu triju simtu stukiu, tai suprantu ir tam pasiruoses. Patiko vienas plakatas mitinge: as ant tokio PSD -BBD ( ar panasiai). Tai taikau kritikam del kritikos. Realia ir nesaliska pagalba as visuomet priimu ir sveikinu. Dar manau, cto jesli dolgo muciatsia, cto nibud polucitsia. drinks_cheers.gif

aš tei skaitau, kad Tau ir Nematomam draugui reik pagaliau susitikt, blin biggrin.gif
Atsakyti
aš pasiruošęs šiam susitikimui smile.gif

prie reikalų. gavau cewe išryškintą skaidrinę juostą su rėmeliais. labai tvarkinga ir gražu
user posted image

sukarpyta tvarkingai,sudėta gražiai į slyverį. kaina 19,99 lt.
tiesa, sillwio klausei rėmelių storį. 1,6 mm

user posted image

žiūrėjau ant sienos. viskas gražu wub.gif ant vienokadro tik kažkoks inkliūzas verysad.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2011 02 05, 18:37)
sillwio, nenuvirsk nuo kedes vartydamas atminties klodus, bet as tik SIANDIEN gavau gera šūsnį tavo atspausdintu nuotrauku is to gero, seno meeto 4u.gif bet tau rimtai ten kzk fotografinis proverzis buvo rolleyes.gif Aciu, aciu!

Aha, pamenu smile.gif Įstrigo man tas meetas. Smagi kompanija buvo susirinkus.

QUOTE(Puriena6 @ 2011 02 05, 21:37)
sillwio, o kur nuotrauka man? Pamirsai, kad prasiau vienos is double expo? A?

Ne, nepamišau. Sau irgi neatspaudžiau. Pasikeičiau didintuvą ir likau be objektyvo siaurai juostai. Važiuodamas į Lietuvą nutariau parvežt tavo negatyvą, nes ir taip marinavau ilgai. Gaila šiaip, kad neatsispaudžiau ir tau neatspaudžiau.

QUOTE(sushi @ 2011 02 07, 04:17)
Sumečiau mūsų su Rico double ekspo, galit lįst paveizėt  mirksiukas.gif
Man asmeniškai antra juostos pusė labai patiko...  ax.gif

Smagu. Ar dar kas nors liko nebaigęs projekto?

QUOTE(andriuska @ 2011 02 07, 15:26)
mielieji. profesiniu klausimu reikia pagalbos. labai prašau sudalyvauti ir jei galite, paplatinti savo kanalais. rimtai reikia surinkti didelę ir reprezentatyvią auditoriją, dalyvavusią apklausoje (pateikiu pranešimo tekstą):

Įdomumo dėlei paspaudžiau, kad lošiu, bet į klausimus atsakyt nesugebėjau biggrin.gif

QUOTE(andriuska @ 2011 02 07, 22:02)
tiesa, sillwio klausei rėmelių storį. 1,6 mm

Šūds. Man per ploni. Gali užstrigt projekoriuje.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2011 02 08, 00:07)

Smagu. Ar dar kas nors liko nebaigęs projekto?
.

as dar neidejau.. blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
sillwio, as irgi nepabaigus. tiksliau juostele pabaigiau, ryt/poryt issiusiu degutei atgal. doh.gif

andriuska - graziai skaidres atrodo. ir kodel as joms jokiu jausmu neturiu g.gif
Atsakyti
Smagu, kad dar yra nebaigusiu 2expo projekto. Ilgiau groja smile.gif

Sansara, neturi, nes neziurejai ant sienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 08 vasario 2011 - 09:40