Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(sushi @ 2011 02 07, 03:17)
Sumečiau mūsų su Rico double ekspo, galit lįst paveizėt  mirksiukas.gif
Man asmeniškai antra juostos pusė labai patiko...  ax.gif

Jau spejau apziureti bigsmile.gif smagiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 02 07, 00:43)
ten plačių neryškina, tiksiauras.iki prekybcentriuse priima.

Et, gaila, teks tuomet nepagailėt tų 20Lt..
Atsakyti
gali www.afd.lt pabandyti. ten 15 lt. bet procentras gal paprasčiau? nors arčiau bus nuvažiuoti į atviras foto dirbtuves. tuo pačiu susipažinsi su gerais žmonėmis, apžiūrėsi jų studiją, didintuvus. mažu prireiks kada?
Atsakyti
Rico, sushi, smagiau žiūrėjosi. harmoningai kažkaip smile.gif

kuri skenavot? kaip padaryt juodą rėmuką aplink foto? man tik kraštas arba du gaunasi, o ne visos keturios kraštinės.. o kartais norisi visų keturių..
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 02 07, 13:39)
gali www.afd.lt pabandyti. ten 15 lt. bet procentras gal paprasčiau? nors arčiau bus nuvažiuoti į atviras foto dirbtuves. tuo pačiu susipažinsi su gerais žmonėmis, apžiūrėsi jų studiją, didintuvus. mažu prireiks kada?

ten tik nuo 6 tu paciu juostu ima, tiek mes ir per visus cia nezinia kada surinktumem mirksiukas.gif o ju studija dabar kalvariju g., o dirbtuves - kauno, tai artumas irgi salyginis. del idomumo ir zmoniu gerumo tai sutinku smile.gif

pupeliuk, paskambinsiu as tau kada ant dienu mirksiukas.gif
Atsakyti
tai galima gi pasiklausti, gal jie jau 5 juosteles turi smile.gif nežinojau, kad į kauno g. išsikėlė. kai su sillwio ir co vasara mytinomės, tai dar buvo 2in1 (ir studija, ir labas).

mielieji. profesiniu klausimu reikia pagalbos. labai prašau sudalyvauti ir jei galite, paplatinti savo kanalais. rimtai reikia surinkti didelę ir reprezentatyvią auditoriją, dalyvavusią apklausoje (pateikiu pranešimo tekstą):

Valstybinė lošimų priežiūros komisija atlieka apklausą, siekdama išsiaiškinti, kokie veiksniai skatina žmones lošti azartinius lošimus.
Maloniai prašome Jūsų skirti anketos užpildymui 10 min. savo laiko.
Anketa yra anonimiška, todėl savo asmeninių duomenų pateikti nereikės.
Tikimės Jūsų pagalbos, kadangi Jūsų atsakymai mums yra labai svarbūs.
Anketą rasite šiuo adresu http://apklausa.vlpk...d=93157&lang=lt.

Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 02 07, 15:26)
tai galima gi pasiklausti, gal jie jau 5 juosteles turi smile.gif  nežinojau, kad į kauno g. išsikėlė. kai su sillwio ir co vasara mytinomės, tai dar buvo 2in1 (ir studija, ir labas).

mielieji. profesiniu klausimu reikia pagalbos. labai prašau sudalyvauti ir jei galite, paplatinti savo kanalais. rimtai reikia surinkti didelę ir reprezentatyvią auditoriją, dalyvavusią apklausoje (pateikiu pranešimo tekstą):

Valstybinė lošimų priežiūros komisija atlieka apklausą, siekdama išsiaiškinti, kokie veiksniai skatina žmones lošti azartinius lošimus.
Maloniai prašome Jūsų skirti anketos užpildymui 10 min. savo laiko.
Anketa yra anonimiška, todėl savo asmeninių duomenų pateikti nereikės.
Tikimės Jūsų pagalbos, kadangi Jūsų atsakymai mums yra labai svarbūs.
Anketą rasite šiuo adresu http://apklausa.vlpk...d=93157&lang=lt.

Andriau, atsakius į pirmą klausimą man padėkojo ir išjungė nafig smile.gif
bandant jungtis iš naujo, sako, kad apklausą atlikau (kas yra netiesa) ir pasiūlo į Lauryną kreiptis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 07 vasario 2011 - 15:59
QUOTE(sayonara @ 2011 02 07, 12:58)

kuri skenavot? kaip padaryt juodą rėmuką aplink foto? man tik kraštas arba du gaunasi, o ne visos keturios kraštinės.. o kartais norisi visų keturių..

Sushi skenavo ax.gif
Pas mane irgi juodu krastu nesigauna blush2.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 02 07, 14:58)
Andriau, atsakius į pirmą klausimą man padėkojo ir išjungė nafig smile.gif
bandant jungtis iš naujo, sako, kad apklausą atlikau (kas yra netiesa) ir pasiūlo į Lauryną kreiptis smile.gif

Man tas pats lotuliukas.gif reik pradet lost, kad nejungtu tongue.gif pabanyk is kitos narsykles jei turi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 02 07, 05:58)

Man patiko, kad tarpukadriai sutapo... smile.gif Praeitą kartą kai iš Rico juostelę gavau, jau pamačiau, kad nesutampa, tai pabandžiau apgauti savo fotiką ir panašu, jog pavyko hihihi.gif

Skanuoju aš namie, sayonara mirksiukas.gif
Skaneryje gali pasirinkti, kaip nori skanuoti - ar automatiškai, kad skaneris pats aptiktų kadrus ir apkarpytų, arba kad skanuotų visą skanuojamą plotą, kurį paskui pats apsikarpai... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 07 vasario 2011 - 16:28
QUOTE(sushi @ 2011 02 07, 16:18)
Skanuoju aš namie, saynara  mirksiukas.gif
Skaneryje gali pasirinkti, kaip nori skanuoti - ar automatiškai, kad skaneris pats aptiktų kadrus ir apkarpytų, arba kad skanuotų visą skanuojamą plotą, kurį paskui pats apsikarpai...  ax.gif

aš irgi namie. instrukcijų tikrai neskaitysiu, nes esu moteris ir lytis man neleidžia to daryti (xixixi), bet reikės "metodom naučnovo tykanija" pabandyti kažką pamakaluoti. ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2011 02 07, 15:18)
Man patiko, kad tarpukadriai sutapo...  smile.gif Praeitą kartą kai iš Rico juostelę gavau, jau pamačiau, kad nesutampa, tai pabandžiau apgauti savo fotiką ir panašu, jog pavyko hihihi.gif

O kaip tu ji apgavai? ax.gif as kitu fotiku fotografavau sikart blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 02 07, 08:23)
aš irgi namie. instrukcijų tikrai neskaitysiu, nes esu moteris ir lytis man neleidžia to daryti (xixixi), bet reikės "metodom naučnovo tykanija" pabandyti kažką pamakaluoti. ačiū smile.gif
Instrukcijų aš irgi neskaitau smile.gif Tiesiog skanavimo lange yra tokia viena „varnelė“ kurią reikia nuimti (pagal nutylėjimą ji būna uždėta). Nežinau, kaip tavo skaneryje, bet pas mane tai atrodo taip vat:

user posted image

QUOTE(Rico @ 2011 02 07, 08:25)
O kaip tu ji apgavai?  ax.gif as kitu fotiku fotografavau sikart  blush2.gif
Fotografavau tuo pačiu fotiku, vieną tą juostinuką ir teturiu blush2.gif Tiesog juostelę įkišau per trečdalį kadro giliau, nei kad pažymėta riba, iki kurios reikėtų ją kišti. Vat ir visa „apgaulė“... rolleyes.gif

Bet kad kitu fotiku fotkinai tai čia geras biggrin.gif Aš galvojau, kad tuo pačiu, tai pagal aną „taikiau“ tipo... Na, žodžiu, kaip ten bebūtų, svarbu, kad bandėm... hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 07 vasario 2011 - 16:38