Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Rico, atsikasimo iš po pūgos proga išlindau į lauką ir išpleškinau tavo juostelę mirksiukas.gif Savaitgalį pasistengsiu nuvežt išryškint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2011 02 03, 19:47)
Rico, atsikasimo iš po pūgos proga išlindau į lauką ir išpleškinau tavo juostelę  mirksiukas.gif Savaitgalį pasistengsiu nuvežt išryškint  mirksiukas.gif

Jau atsikaset bigsmile.gif greiti jus su tokiu kastuveliu tongue.gif thumbup.gif lauksiu rezultatu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 02 04, 08:45)
Jau atsikaset  bigsmile.gif greiti jus su tokiu kastuveliu tongue.gif  thumbup.gif lauksiu rezultatu  bigsmile.gif
Taigi va, ne dydyje esmė, pasirodo smile.gif Svarbiausia – patirtis... lotuliukas.gif
Atsakyti
labs:)

sillwio, nenuvirsk nuo kedes vartydamas atminties klodus, bet as tik SIANDIEN gavau gera šūsnį tavo atspausdintu nuotrauku is to gero, seno meeto 4u.gif bet tau rimtai ten kzk fotografinis proverzis buvo rolleyes.gif Aciu, aciu!

Pupeliuk, turiu ir tau pora is ju perduoti;)
Atsakyti
Gaziulka, Puriena, buvo smagu smile.gif Atleiskit už mano kantrybės netekimą tuos keliasdešimt kartų..

p.s. kaip ir sakiau, mašiną užvedžiau - galva nusviro..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 02 05, 19:45)
Gaziulka, Puriena, buvo smagu smile.gif Atleiskit už mano kantrybės netekimą tuos keliasdešimt kartų..

nieko, nieko, rankas po saltu vandeniu tongue.gif biggrin.gif

man tai dar baisiai norisi pasigirti - sian filmavome toki reklamini filmuka apie foto-terapija, jau kaip nekantu pamatyti. bet jomajo, kai reikia paciai pries kamera stoveti, tada ir pradedi suprasti, kaip musu fotografuojami zmones kartais jauciasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2011 02 05, 18:52)
nieko, nieko, rankas po saltu vandeniu  tongue.gif  biggrin.gif

ot va tyčia pabandysiu ir kai kitą kartą susitiksim, aš būsiu hiperaktyvi.. tikrai šito nori? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 02 05, 19:57)
ot va tyčia pabandysiu ir kai kitą kartą susitiksim, aš būsiu hiperaktyvi.. tikrai šito nori? biggrin.gif biggrin.gif

nu tu svarbu pries tai perspek, as tada irgi nusimaudysiu biggrin.gif
Atsakyti
Gaziulka, Sayon, man taip smagu.

sillwio, o kur nuotrauka man? Pamirsai, kad prasiau vienos is double expo? A?
Atsakyti
Labs, biški atitrūkau nuo plepėjimų čia..
Gaziulka, užeik kada arbatos ar man pas tave užeit? smile.gif

Andriau - kažką lyg pamenu tu rašei apie skaidrinių juostų ryškinimą Lenkijoj? Ar kažką painioju? Neturėjau noramlio spalvotos juostos šian, tai išfotografavau Gaziulkos kadais dovanotą skaidrinę, dabar nežinau ką su ja veikt biggrin.gif o kadrai tai vaiko gimtadieniniai, krosint nenoriu, o 20Lt gaila...
Atsakyti
ten plačių neryškina, tiksiauras.iki prekybcentriuse priima.
Atsakyti
Sumečiau mūsų su Rico double ekspo, galit lįst paveizėt mirksiukas.gif
Man asmeniškai antra juostos pusė labai patiko... ax.gif
Atsakyti