Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(andriuska @ 2011 01 26, 15:01)
ne. chemijos ten niekuomet nebuvo (bent jau nuo mano lankymosi pradžios). fiksažo varyk į zdančiaus kromelį (bet pastatyti ten a/m be šansų), arba rašyk Doviliui į fotofanus ir tarkis. juk centre esi, gal jis važiuos pro šalį ir pametės fiksažo. tuo pačiu gal juostelėm susigundysi.

dėl blogo nelabai supratau, bet šiandien kažką ten meistravau blink.gif , tai bandysiu atmeistrauti atgal.
Papildyta:
dabar gerai?

nea, negerai vis dar. pilnas srautas - tai RSS skaitytuve, konkrečiai pas mane Google reader'yje, rodo visą Tavo tekstą neįėjus į blog'ą, t.y. kai nereikia atsidarinėti Tavo blog'o. tuo tarpu pas Tave šiuo metu rodo tik anonsinį paragrafą ir tenka atsidarinėti naują langą, kad perskaitytum visą tekstą. anksčiau man rodos buvo viskas pilnai.

ačiū, bandysiu fotofanus, nes pas zdančių, kai išsikraustė, nebepatogu man..smile.gif

andriuška, ačiū, užsisakiau pas Dovilį. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 26 sausio 2011 - 15:54
Sveiki 4u.gif

Pastebėjau, kad mano Olympusas vinjetuoja, kažin kodėl taip gali būt unsure.gif

user posted image
Atsakyti
jei dar nebendravai su Doviliu, tai anonsuoju, kad jis labai malonus ir įdomus žmogus. perduok jam nuo manęs linkėjimus (sakyk nuo to kliento, kuris žvėryno bendrabutyje reziduoja smile.gif ).
Papildyta:
o ką ten pakeisti - nežinau. atkeičiau viską, ką šiandien buvau pakeitęs. paklausk pas žinovą ką reikia padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2011 01 26, 17:43)
Sveiki  4u.gif

Pastebėjau, kad mano Olympusas vinjetuoja, kažin kodėl taip gali būt  unsure.gif

ale grazus tas vinjetavimas wub.gif

andriuskos puslapi per browseri matau ok.

degute, labai atsiprasau del juosteles uzlaikymo. mano vaikas vel su 40 savaitgali doh.gif o telika fotkinti jau butu kazkaip geda :DDDD sia sav labai pasistengsiu issiusti... (o tiesa, ja tau siusti atgal? isryskinti aisku galiu, bet nuskanuot - niekaip smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 26 sausio 2011 - 16:52
QUOTE(Sansara @ 2011 01 26, 16:50)
ale grazus tas vinjetavimas  wub.gif

andriuskos puslapi per browseri matau ok.

degute, labai atsiprasau del juosteles uzlaikymo. mano vaikas vel su 40 savaitgali  doh.gif o telika fotkinti jau butu kazkaip geda :DDDD sia sav labai pasistengsiu issiusti... (o tiesa, ja tau siusti atgal? isryskinti aisku galiu, bet nuskanuot - niekaip smile.gif)

na nėr ko atsiprašinėt, sveikit console.gif kada spėsi, tada ir bus gerai, nedega smile.gif
tai siųsk atgal, ten C-41 juostelė. nunešiu ir išryškins, ir nuskenuos vietoj.
Atsakyti
viskas gerai su andriuškos puslapiu, kai JĮ atsidarai..smile.gif o jeigu užsisakai RSS srautus ir naudoji skaitytuvą jiems skaityti (Pvz., Newsgator, Google reader'į ir panašius), andriuška neduoda pilno srauto, t.y. PER skaitytuvą nesimato viso teksto, tik jo anonsinis paragrafas. Su pačiu puslapiu tai nesusiję, tai susiję su RSS nustatymais. Kaip perstatyti juos, kad eitų pilnas srautas, aš nežinau. Šef Povar sako, kad irgi mintinai nežino, bet gal pasidomės..smile.gif)

gal bitė žino, jin blog'ą turi ir duodą pilną srautą, gal visur tie nustatymai vienodi?

Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2011 01 26, 17:43)
Sveiki  4u.gif

Pastebėjau, kad mano Olympusas vinjetuoja, kažin kodėl taip gali būt  unsure.gif

Koks objektyvas, kokia blenda ir koks filtras? Jei zoomas 35-70 tai kokia diafragma? Vien is nuotraukos sunku priezasti nustatyti...
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2011 01 26, 16:43)
Sveiki  4u.gif

Vinjetuoja objektyvas, ne kamera. Privėrus diafragmą dažniausiai efektas mažiau matomas.

Sveiki visi 4u.gif

Andriuska, gavau skaidres (rašiau tau AŽ). Lenkai ryškina puikiai. Pradėjau skenuot. Ačiū dar kartą.
Atsakyti
Gerai kad nenuvyle. Zinute skaiciau, cia norejau cewe pareklamuoti ir ekonominio sunkmecio metu padeti zmonems 11 lt sutaupyti (juostele iseina juk!). Efoto buvo diskusija. Ten kazkas ir nelabai patenkintas buvo. Gal procentras cool.gif

Ten uzsakant galima pasirinkti kad su remeliais atsiustu. 20 lt su ryskinimu ir remeliais. Kokiais- nezinau. Reiks pabandyti jei dar kuri laika negausiu.
Atsakyti
Matyt procentras. Nematau skirtumo tarp cewe ir čia bandyto profesionalaus labo (juosta ta pati ir iš tos pačios partijos).
Įdomu, kokie rėmeliai. 3 mm ar plonesni. Jei 3 mm, tai tikrai imčiau su rėmeliais (nes man tokie tinka projektoriui, o plonesni stringa).
Atsakyti
Ech, kaip cia gera... Paskaiciau ka tik straipsneli 15min ir komentarus. Padariau isvada, kad as nepiktas, pakankamai gyvenimu besidziaugiantis zmogus, mandagus be to, ir gan konstruktyviai mastantis bei rislai reiskiantis mintis. Dar pagalvojau kaip gerai, kad visa laika, skirta internetui, skiriu siam forumui, kitiems informacijos apie fotografija saltiniams, o ne ziniu portalams ir komentarams. Tai vat toks nukrypimas nuo temos nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 01 26, 21:23)
Koks objektyvas, kokia blenda ir koks filtras? Jei zoomas 35-70 tai kokia diafragma? Vien is nuotraukos sunku priezasti nustatyti...

QUOTE(sillwio @ 2011 01 26, 22:00)
Vinjetuoja objektyvas, ne kamera. Privėrus diafragmą dažniausiai efektas mažiau matomas.

Objektyvas Zuiko 50 mm f1.8, be blendės ir filtro. Diafragma buvo priverta.
Gal be reikalo išsigandau ... tik 2 foto matosi vinjetavimas, kitose viskas ok ax.gif .

Andriuska, nors ir pavėluotai, sveikinu su tinklapio sukūrimu smile.gif Labai įdomu ten ... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 26 sausio 2011 - 23:56