nu mergiotes tuoj galesiu sampe gert rytoj jau issiusiu baigtus prieskonius,PAGALIAU
Noriu,kad mano pauksciukai keliautu namo
QUOTE(Florestina @ 2011 09 17, 20:55)
Kaip supratau Rolytė serga, ji sakė, kad man praneš kai susisieks su Hipolipo. Iš užsienio žinutė ne karvę kainuoja.
Būtent. Ir šiaip,jei ir esi užsienyje ir negali atiduot darbelio,tai negi sunku taip ir pasakyt/parašyt? Geriau jau bent kažkokia žinia nei iš vis tyla...
Isiunciau prieskonius
atsiliepkit kas turit mano pauksciukus?
atsiliepkit kas turit mano pauksciukus?
QUOTE(Inesiuuu @ 2011 09 19, 14:17)
Laukiu Tik žiauriai gaila,kad neatgausiu savojo darbelio o taip laukiau ir stengiausi kitiem siuvinėdama.Na bet gyveni ir mokaisi...
QUOTE(sauluzee @ 2011 09 19, 21:24)
Laukiu Tik žiauriai gaila,kad neatgausiu savojo darbelio o taip laukiau ir stengiausi kitiem siuvinėdama.Na bet gyveni ir mokaisi...
O gal pakalbėti su Rolyte, kad jei ji nesusisieks su Hipolipo (ypač jei ji ne LT), kad tai jos siluetus atiduotų, kažin ar jie jai reikalingi. O gavosi tikrai gražiai.
o kodel jus tik sms rasinejat? jei man reikia as skambinu
beje, gal turit Dantistes nr?
QUOTE(Inesiuuu @ 2011 09 20, 13:51)
o kodel jus tik sms rasinejat? jei man reikia as skambinu
skambinau,bet nesujunge. Pabandysiu dar karta is kito tel.vakare paskambint. Bet zinokit man nieko gera nesisviecia su sita istorija..
QUOTE(sauluzee @ 2011 09 20, 16:40)
skambinau,bet nesujunge. Pabandysiu dar karta is kito tel.vakare paskambint. Bet zinokit man nieko gera nesisviecia su sita istorija..
Parašiau az Rolytei, mačiau, kad jau pasirodė anam forume. Žiūrėsim, ką ji atsakys.
Mačiau, kad mano klausimas liko be atsakymo, aš tik klausiu, jei jau nepavyks susisiekti su Hipolipo. Aš siūlau tau paimti jos siluetus, kažin ar jie Rolytei reikalingi, panašu, kad Hipolipo irgi nelabai.
Rolytės atsakymas:
Na bandžiau susisiekti, šiandien skambinau jau du kartus, bet nekelia ragelio
Ji sakė, kad sutinka siluetus atiduoti Saulužei. Dabar ji turi ir papildomų rūpesčių , tad gyvenime reikia mažiau negatyvo.
Ji man sakė, kad Sulužė turi jos tel numerį, tad gali jai paskambinti ir susitarti dėl siluetų, manau, kad jei vyksta tokie negeri dalykai- tai Saulužei atiduoti Hipolipo RR būtų teisingiausia.
QUOTE(Florestina @ 2011 09 20, 18:50)
Parašiau az Rolytei, mačiau, kad jau pasirodė anam forume. Žiūrėsim, ką ji atsakys.
Mačiau, kad mano klausimas liko be atsakymo, aš tik klausiu, jei jau nepavyks susisiekti su Hipolipo. Aš siūlau tau paimti jos siluetus, kažin ar jie Rolytei reikalingi, panašu, kad Hipolipo irgi nelabai.
Rolytės atsakymas:
Ji sakė, kad sutinka siluetus atiduoti Saulužei. Dabar ji turi ir papildomų rūpesčių , tad gyvenime reikia mažiau negatyvo.
Ji man sakė, kad Sulužė turi jos tel numerį, tad gali jai paskambinti ir susitarti dėl siluetų, manau, kad jei vyksta tokie negeri dalykai- tai Saulužei atiduoti Hipolipo RR būtų teisingiausia.
Rolytės atsakymas:
Tai vat kad nekelia ragelio Aš tikrai norėčiau atgauti savo darbelį,o svetimą imti kažkaip nežinau.. Na bet kadangi taip jau atsitiko,kad susisiekti mum su Hipolipo nepavyksta, priglausiu jos siliuetus,nes visgi norisi kažkokio atminimo jei kitos dalyvės nieko prieš. O, tarkim,jei netyčia vėl atsirastų Hipolipo,galėtume atsikeisti atgal(nes juk pas ją maniškis). Jei nebus prieštaraujančių,aš paskambinsiu Rolytei, turiu jos nr ir sutarsim dėl susitikimo
QUOTE(sauluzee @ 2011 09 20, 19:12)
Jei nebus prieštaraujančių,aš paskambinsiu Rolytei, turiu jos nr ir sutarsim dėl susitikimo
Svarbiausia, kad ir Rolytei bus mažiau vargo, kaip supratau, jei ten gana sunkiai tas šeimos padidėjimo laukimas vyksta. Kiek žinau neseniai gulėjo ligoninėj.
gal kuri zino,kaip man susisiekt su Dantiste? o tai jau gyvenu mintin,kad ir pauksciuku nebeturesiu
susisiekiau su Dantiste kai bus uzbaigtas,pauksciukai parskris namo