Oj merginos,kaip laukiu savo Pasaulio šalių!
Visi metai praėjo jau,taip norisi atgaut darbelį
Susirašėm su Rolyte, ji sakė baigs siluetus artimiausiu metu.
QUOTE(Inesiuuu @ 2011 07 26, 10:16)
LABAI DIDELIS ACIU VISOM SIUVINEJUSIOM MANO KLOUNUS
JIE NUOSTABUS nezinau kada uzbaigsiu,dar ir vaiku kambarys nebaigtas noriu padekoti uz kantrybe,pasiryzima,meile darbui
JIE NUOSTABUS nezinau kada uzbaigsiu,dar ir vaiku kambarys nebaigtas noriu padekoti uz kantrybe,pasiryzima,meile darbui
Kokie jie simpatiški Nors iš pradžių man jie taip neatrodė
Merginos,niekaip nesusisiekiu su Hipolipo,pas kurią yra mano Pasaulio šalys Gal žinote kas jai nutiko?
Nežinau, kas su ta Hipolipo darosi, vakar parašiau jai sms, bet atsakymo negavau, nors mano žinutę ji gavo. Aš savo telefone esu įsijungusi tokią funkciją, kad kai adresatas gauna mano siunčiamą žinutę, aš gaunu patvirtinimą sms žinute, kad žinutė adresatą pasiekė. Reiškia jos telefonas įjungtas. Tačiau kodėl ji neatsako, nežinau.
Va va, aš ir žinau,kad žinutę gavo, bet kodėl neatsako? Rašiau ir aš jai. Aišku gal ir yra kažkokia pateisinama priežastis,kodėl neatgaunu savo darbelio (bent jau LABAI tikiuosi), tačiau galėtų bent taip ir pasakyti, o ne dingti kaip į vandenį... Negražu.
jeega acius uz foto jie tikrai labai zaviai atrodo
ujui... tikiuos viskas gerai bus su hipolipo...
ir taip kazkaip nesveikai ilgai uzsitese sitas reikalas ziuriu...
neramu net daros...
bet zinokit tas patvirtinimu atsiuntimas kainuoja... taip kad atsargiai
ujui... tikiuos viskas gerai bus su hipolipo...
ir taip kazkaip nesveikai ilgai uzsitese sitas reikalas ziuriu...
neramu net daros...
Sveikos,
Papasakokite man kaip čia "žaidžiat". Įdomu ir man pasidarė... Kaip viskas vyksta ir t.t.?
Papasakokite man kaip čia "žaidžiat". Įdomu ir man pasidarė... Kaip viskas vyksta ir t.t.?
QUOTE(tvikse @ 2011 08 07, 18:38)
Seniai turiu tai ir dar niekad nebuvo taip, kad reikėtų mokėti daugiau nei numatyta sutartyje.
Dėl Hipolipo- tai artimiausiu metu Rolytė turėtų baigti siuvinėti jos siluetus, tai tada kažkaip ir skambinti būtų patogu.
Labai ilgai užsitęsė Kam dar nesugrįžo darbai?
O man jau norisi naujo žaidimo. Patiktų su kažkas susiję su biskornais. Viename forume peskaičiau, tai kilo mintis panašiai ir čia padaryti. Jei atsirastų norinčių, tai siuntimas būtų tik vieną kartą. Siuvinėtume tik vieną biskorną. Kartu su juo išsiųstume norimos spalvos DMC matkelį ir kokią nedidelę dovanėlę savo nuožiūra. Gavęs turėtų išsiuvinėti biskorną panaudodamas gautą spalvą, po to išsiųstų kam nors kitam nežinančiam, kartu su kitos spalvos matkeliu ir dovanėle. Įdomumas tai, kad nežinai kam siunčia, nežinai kokios spalvos matkelį gausi, kokią dovanėlę. Gautą siuntinuką nufotografuojam, pasidžiaugiam ir kimbam į darbą
Ar kas norėtų prisijungti? O gal kokių turit pasiūlymų?
O man jau norisi naujo žaidimo. Patiktų su kažkas susiję su biskornais. Viename forume peskaičiau, tai kilo mintis panašiai ir čia padaryti. Jei atsirastų norinčių, tai siuntimas būtų tik vieną kartą. Siuvinėtume tik vieną biskorną. Kartu su juo išsiųstume norimos spalvos DMC matkelį ir kokią nedidelę dovanėlę savo nuožiūra. Gavęs turėtų išsiuvinėti biskorną panaudodamas gautą spalvą, po to išsiųstų kam nors kitam nežinančiam, kartu su kitos spalvos matkeliu ir dovanėle. Įdomumas tai, kad nežinai kam siunčia, nežinai kokios spalvos matkelį gausi, kokią dovanėlę. Gautą siuntinuką nufotografuojam, pasidžiaugiam ir kimbam į darbą
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 07, 20:10)
Labai ilgai užsitęsė Kam dar nesugrįžo darbai?
Šitas žaidimas vadinasi: Ar pažįsti DMC spalvas? Aš nedalyvauju, bet žinau iš jo dalyvių, tik jos ten siuvinėja įvairias smulkmenas, ne būtinai biskornus.