ilgai paieskojus pagaliau radau ka siuvinet. Dabar reik parsibogint siulu amunicija Dar ne visus daigtus parsitempem
klounai juda i prieki...
ech taip rodes kad iki sesijos dar laiko yra, o ziuriu kad jau dabar nelaboji spaudzia is visu pusiu
ech taip rodes kad iki sesijos dar laiko yra, o ziuriu kad jau dabar nelaboji spaudzia is visu pusiu
sekmes sesijoj
as jau parsitempiau savo siuvinejimo amunicija
Sauluzeee,ar belauki rr?
as jau parsitempiau savo siuvinejimo amunicija
Sauluzeee,ar belauki rr?
Tai mano virtuvė tuoj pajudės
kita savaite tik pradesiu siuvinet si savaitgali dalyvausiu seimos mugeje
QUOTE(Mingomi @ 2011 05 11, 16:23)
Jūsų až pilna, o emailu neprisikviečiu jūsų. Būkit maloni, parašykit man
ATsiprašau, merginų už ne į temą
Taip,laukiu Prieskonių Ir visai smagu būtų zužinoti, pas ką yra mano Pasaulio šalys ir kada jau darbelis sugįš pas mane
QUOTE(sauluzee @ 2011 05 20, 17:49)
Taip,laukiu Prieskonių Ir visai smagu būtų zužinoti, pas ką yra mano Pasaulio šalys ir kada jau darbelis sugįš pas mane
Einu parašysiu az Hipolipo, rodos pas ją tavo RR yra.
Sveikos
Pirmiausia pavėluotai, bet noriu padėkoti visom už mano Disney'aus RR Super Pasistengsiu artimiausiu metu ir foto įdėt
Dabar kitas klausimas - baigiau Dantiste's širdutes. Kaip suprantu jau buvau paskutinė Tai dabar jau tik siuntimo adreso norėčiau ir širdutės grįš pas šeimininkę
Pirmiausia pavėluotai, bet noriu padėkoti visom už mano Disney'aus RR Super Pasistengsiu artimiausiu metu ir foto įdėt
Dabar kitas klausimas - baigiau Dantiste's širdutes. Kaip suprantu jau buvau paskutinė Tai dabar jau tik siuntimo adreso norėčiau ir širdutės grįš pas šeimininkę
QUOTE(Hmmm... @ 2011 06 06, 10:11)
Sveikos
Kaip smagu. Dar du pabaigti RRai Laukiam nuotraukų
Su Hipolipo nepavyko susisiekti per az.
Nu merginos, paspalvinsiu tema ačiū visoms, tikrai labai gražiai gavosi, ir kryželių lygumas, ir paveikslėliai taip suderinti įdedu visoms pasigrožėt tik fotiko gero neturiu
Bendras vaizdas:
O čia iš arčiau
jau kelis mėnesius nesiuvinėjau, bet dabar susiėmiau ir knibinėju Inesiuuu paukštuką tikiuosi po kokios savaitės jau bus gatavas
Bendras vaizdas:
O čia iš arčiau
jau kelis mėnesius nesiuvinėjau, bet dabar susiėmiau ir knibinėju Inesiuuu paukštuką tikiuosi po kokios savaitės jau bus gatavas