Tai va, vilnietės, galvokit, kuri norės po manęs siuvinėti. Perduosiu, manau, po Velykų, artimiausiu metu baigsiu kito forumo RR ir tada kibsiu į klounus.
Jei visiems patiktų vienas ir tas pats, būtų labai nuobodu gyventi.
Išminčiai kalba, nes turi ką pasakyti, o kvailiai nes turi kažką pasakyti Platonas.
Ką tik atkeliavo klounai pas mane. Labai jau gražūs jie yra.
Ir dar, mes su mama taip pasitarėm, kad reiktų decopai grąžinti jos TT, ypač jei Inesiuuu kreipėsi į policiją. Negrąžinus jai TT, ji gali policijai teigti, kad mes pradanginom jos RR ir ji kaip kompensaciją pasiėmė jos RR.
Išminčiai kalba, nes turi ką pasakyti, o kvailiai nes turi kažką pasakyti Platonas.
Tai aš irgi tą pat mačiau, šiandien ryte ėjau į paštą, galvojau, jei internete pamatysiu, kad jau mano pašte, tai pasiimsiu. O dabar paštininkė į namus atnešė. O internete rodo, kad dar Kaune. Šiaip pašto puslapis buvo pakibęs užvakar, gal kažkas ten yra išsiderinę.
Tai aš irgi tą pat mačiau, šiandien ryte ėjau į paštą, galvojau, jei internete pamatysiu, kad jau mano pašte, tai pasiimsiu. O dabar paštininkė į namus atnešė. O internete rodo, kad dar Kaune. Šiaip pašto puslapis buvo pakibęs užvakar, gal kažkas ten yra išsiderinę.
Svarbu, kad jau pas tave. Smagaus siuvinėjimo. Manau ir tau taip smagiai siuvinėsis, tik patarčiau pasinagrinėti BS, nes aš buvau išsiuvinėjus ir ten kur nereikia, paskui ardžiau
Tai čia jau jūsų reikalas, tik aš kažkaip pagalvojau, kad nereikia nusileisti iki jos lygio.
Ir dar pamaniau, kad išsiuntus reikia pasilikti kvitą su numeriu, kadangi pašto svetainėje ilgą laiką galima matyti, kad viena ar kita registruota siunta yra įteikta, tai būtų kaip ir įrodymas, kad jos RR jai grąžintas.
galit grazint kvita saugokit. As taip dar nenuejau iki policijos jau buvau sukelus foto i flasa,bet tai laiko nebuvai tai nepakeliui tai tas tai anas. Dabar jau man nei viens nei du. Juk kad jai issiusta cekio ner sakis kad nieko nezino ir viskas. Kazkaip nebenoriu veltis i tuos rr reikalus.
Kada parskris namo mano pauksciukai,jau pavasaris velykos? Kada gausiu prieskonius? tuoj klaunai mano is cirko gris , visa kita sustojo negi pavasaris taip veikia? kur kiti rr kodel namo negrizta? jau nusiteikiau,kad teks naktim prieskonius siuvinet,nes laiko jau nebeturiu,dienos uzimtos. Kodel viena kitos neparaginant?