Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas, 8 tema

QUOTE(Inesiuuu @ 2011 04 01, 08:09)
as sakeliu prisiuvineciau atseit medyje tupi g.gif

kad ir taip jie ant sakeliu g.gif tarp ju rysio ,nieko nedaryciau,tik aplink rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 01 balandžio 2011 - 07:27
Gavau Inesiuuu klounus bigsmile.gif Schemoj jie tokie neryškūs, o tikrovėj kokie fainučiai, ryškūs, kad užsigeidžiau kuo greičiau savąjį išsiuvinėt wub.gif O jau kryželių dailumas bigsmile.gif Kaip jums taip, mergaitės, pavyksta? Maniškiai nebus tokie lygūs blush2.gif
Atsakyti
naa,kada prieskoniai iki manes ateis? tikiuosi ne per mano kraustymasi,o tai vel uztemsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2011 04 04, 10:49)
naa,kada prieskoniai iki manes ateis? tikiuosi ne per mano kraustymasi,o tai vel uztemsiu doh.gif

kantrybės lotuliukas.gif lotuliukas.gif nesmagu, kai tenka laukti mirksiukas.gif
Atsakyti
bijau,kad neuzgriutu per darbu buma,kai man tikrai bus ne iki siuvinejimo unsure.gif smile.gif
Atsakyti
Kaunietės, kuri norėsit šią savaitę gauti Inesiuuu klounus? Savąjį aš jau šiandien baigsiu mirksiukas.gif Schema atspausdinta ir pridėta prie siuvinio, siūlai taip pat pridėti ir beveik visi yra (man trūko gabalėlio rudo atspalvio, aš jį turėjau) Siuvinėjosi labai smagiai, iš rankų nesinorėjo paleisti. Liko tik BS.

Jei neatsiras kauniečių, tada kas norėsit dar? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 04 balandžio 2011 - 13:06
QUOTE(zuzanele @ 2011 04 04, 13:06)

Jei neatsiras kauniečių, tada kas norėsit dar? unsure.gif

Tada aš, nes kaip tik baigiu triušiuką kitam RR, o ten mes siuvinėjam po 6 savaites, o praėjo dar tik dvi- tai galėsiu įterpti klounus. Aišku, jei neatsiras kauniečių.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 04 04, 15:52)
Tada aš, nes kaip tik baigiu triušiuką kitam RR, o ten mes siuvinėjam po 6 savaites, o praėjo dar tik dvi- tai galėsiu įterpti klounus. Aišku, jei neatsiras kauniečių.

Tai gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Savo klouną pabaigiau. Ar bus norinčių kauniečių? g.gif
Atsakyti
as visada laukiu smile.gif bet jauciu tik paskutine ju sulauksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2011 04 05, 16:00)
as visada laukiu smile.gif bet jauciu tik paskutine ju sulauksiu biggrin.gif

Aš pirma užsiėmiau eilę, jei neatsiras kauniečių.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 04 05, 18:03)
Aš pirma užsiėmiau eilę, jei neatsiras kauniečių.

Dar dienelę palauksim ir tada siūsiu Florestinai mirksiukas.gif
Atsakyti