Inesiuuu tai mano virtuvė/prieskoniai dar ne pas tave
net niekas dar nezadejo man siust. kaip pas mane stovi jura tiek apie prieskoniu nesu girdejus nuo praitu metu
Aciu Inesiuu gavau savo paukstukus jau vakar. Noriu labai visoms padekoti uz sudeta triusa visoms, nesitikejau tokio rezultato, tai nuostabus visi paukstukai. Mano mazutei labai patiks kaip tik bus dovana 4tojo gimtadienio proga .
Dar karteli didelis didelis, ai ka cia didelis, milziniskas ACCCCCCCCCCCCCCCCCCCIUUUUUUUUUUUUUUUU
Nuotraukele idesiu kaip issiuvines pirmaargenta o tada jau ir as paskutini stiricha uzdesiu
Dar karteli didelis didelis, ai ka cia didelis, milziniskas ACCCCCCCCCCCCCCCCCCCIUUUUUUUUUUUUUUUU
Nuotraukele idesiu kaip issiuvines pirmaargenta o tada jau ir as paskutini stiricha uzdesiu
ei ei kas per X failai kur mano virtuvė/prieskoniai merginos susiimkit, tiek nedaug liko, kad visi rr'ai sugrįžtu į namus
merginos,kuri galetu sudaryt lentele kas kam beliko kuriai man reiks siust Jura? (ja kita savaite tureciau turet gatava )
noreciau kita savaite prieskonius gaut
QUOTE(Ingrida45 @ 2011 03 21, 00:06)
Noriu labai visoms padekoti uz sudeta triusa
Kaip šaunu, kad paukščiukai pasiekė savo šeimininkę Laukiam galutinio rezultato
QUOTE(Inesiuuu @ 2011 03 21, 15:15)
merginos,kuri galetu sudaryt lentele kas kam beliko kuriai man reiks siust Jura? (ja kita savaite tureciau turet gatava )
Jūrą reiks siųsti namo, tai yra man. Decopa gi atsisakė siuvinėti.
Merginos atsišaukit pas ką mano virtuvė/prieskoniai
QUOTE(*mamusikas* @ 2011 03 21, 20:14)
Merginos atsišaukit pas ką mano virtuvė/prieskoniai
Pas Rolytę, ką tik išsiaiškinau. Ji pati žadėjo pasirodyt čia artimiausiu metu.
QUOTE(Florestina @ 2011 03 21, 21:45)
Pas Rolytę, ką tik išsiaiškinau. Ji pati žadėjo pasirodyt čia artimiausiu metu.
Sveikos sorry labai iškart, kad taip ilgai čia nesirodžiau, pakeičiau gyvenamą vietą, spėjau ir ištekėt per tą laiką baisiausia, kad per tuos visus rūpesčius, užlaikiau jūsų darbus, o pati savo gavau ir jais labai džiaugiuosi didelis AČIŪ visoms prisidėjusioms, dedu žemiau nuotraukas labai atsiprašau merginų, kurių darbus užlaikiau, neseniai gavau laiko prisėst prie siuvinėjimo klausiu iškart kam reikia siųsti mamusiko prieskonius ir lino grupės širdeles?
o čia prašau gerėtis, daugiau foto įkelsiu į photobucket
ornamentų nuotrauką įkelsiu kitą kartą, reikia sumažint, nenoriu čia užgriozdint;)
o čia prašau gerėtis, daugiau foto įkelsiu į photobucket
ornamentų nuotrauką įkelsiu kitą kartą, reikia sumažint, nenoriu čia užgriozdint;)
Rolyte sveikinimai sukūrus šeimą
prieskonius/virtevę siųsk Inesiuu
prieskonius/virtevę siųsk Inesiuu