OJ Atsiprašau, apsižioplinau
Mergaitės, gal galite visos sudėti mano katyčių procesus į mūsų photobucket albumą?
Būtų labai smagu pasižiūrėti, kaip pildėsi mano RR
Ačiū
Būtų labai smagu pasižiūrėti, kaip pildėsi mano RR
Ačiū
Aš tai sudedu visoms, tik gaila, kad savo drugelių proceso nežinau.. Nėra nuotraukų
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 20, 20:04)
Aš tai sudedu visoms, tik gaila, kad savo drugelių proceso nežinau.. Nėra nuotraukų
as bandziau ideti ,bet nemoku
abai grazus kaciukai isejo
Mano vidurineje eilej pats desininis, tas ryziukas su zydru kaspinu
rytoj pasistengsiu sudeti visos nuotraukas
Mano vidurineje eilej pats desininis, tas ryziukas su zydru kaspinu
rytoj pasistengsiu sudeti visos nuotraukas
ui as katuku foto tai neturiu...
manasis virsui desinej...
atsirado jie ketvirti berods...
nors dabar kazkaip keistai jie man ziuris cia...
manasis virsui desinej...
atsirado jie ketvirti berods...
nors dabar kazkaip keistai jie man ziuris cia...
tai nereik siust jum ugio matuokles?
Kokie mieli kačiukai Maniškis ant šakos pakibęs (Dimensions schema)
Inesiuuu, aš nežinau ar galėsiu tau siuvinėti ūgio matuoklę, nes atsirado problemų ir nežinau, kaip man jas seksis spęsti Norėčiau, kad kuo greičiau atsiųstum paukščiukus, kad dar nors juos išsiuvinėčiau.
Inesiuuu, aš nežinau ar galėsiu tau siuvinėti ūgio matuoklę, nes atsirado problemų ir nežinau, kaip man jas seksis spęsti Norėčiau, kad kuo greičiau atsiųstum paukščiukus, kad dar nors juos išsiuvinėčiau.
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 02 21, 10:07)
Kokie mieli kačiukai Maniškis ant šakos pakibęs (Dimensions schema)
man tie du graziausi ,su sakele ir su kaspineliu kad visi tokie panasus butu kaip anie du ,rr butu nepakartojamas
QUOTE(Inesiuuu @ 2011 02 20, 21:40)
tai nereik siust jum ugio matuokles?
Tai siųsk siųsk, gali ir man pirmai atsiųsti...
tai ryt tada issiusiu