klauset apie pauksciukus,tai as ju dar negavau ir nenoriu gaut kol rr visus as neisiuvinesiu
QUOTE(Inesiuuu @ 2011 02 18, 20:39)
Man kazko neramu ir nesinori siust.
Nežinau kaip jūs žiūrite į nuojautą, bet aš pastaruoju metu ja pasikliaunu 100% ir visada tai pasiteisina, todėl man tai labai svarbus rodiklis būtų
QUOTE(Ameera @ 2011 02 19, 10:48)
Nežinau kaip jūs žiūrite į nuojautą, bet aš pastaruoju metu ja pasikliaunu 100% ir visada tai pasiteisina, todėl man tai labai svarbus rodiklis būtų
Kalbant apie nuojautą... Aš kai atsirado decopa kažkaip jaučiau, kad kažkas bus, dabar jau matau, kad nuojauta neklydo...
QUOTE(Florestina @ 2011 02 19, 14:49)
Kalbant apie nuojautą... Aš kai atsirado decopa kažkaip jaučiau, kad kažkas bus, dabar jau matau, kad nuojauta neklydo...
O aš net negalėjau pagalvoti, kad taip gali kažkuri pasielgti
Nors... Kažkur gilumoj kirbėjo, kad nebus viskas taip gražu kaip pradėjom. Bet ši nuojauta mane aplankė tik kažkur apie Naujuosius metus...
man atrode viskas bus grazu ir tvarkinga,kol man nepradejo nesisekt. Lyg kate butu perbegus kelia dar decopa...net nezinau kaip ir pavadint ja,man ji vagis
siandien jau kaip ir tryksta pas mane entiuziazmas siust. Gal kad darbinga nuotaika pas mane,velykinius pribumbasus gaminu ir jau viska paruosiau,beliko laiskuti pridet
siandien jau kaip ir tryksta pas mane entiuziazmas siust. Gal kad darbinga nuotaika pas mane,velykinius pribumbasus gaminu ir jau viska paruosiau,beliko laiskuti pridet
QUOTE(VIENIŠA @ 2011 02 19, 17:27)
Praskaidrinant nuotaiką forume, noriu įdėti savo gautą RR
Jau užmačiau gallery.ru ir laukiau kada čia pasirodysi Visai šauniai gavosi
Mano viršutinėj eilėj vidurinis
mano ta desinej apaciok kambe kazkokia abisino kate
su kaklaraiscias katinuku nesu macius ,jie is kokios nors serijos?
su kaklaraiscias katinuku nesu macius ,jie is kokios nors serijos?
Gražios katytės
Labai gražus sugrįžęs RR
Rolyte, vykdau priminimą apie Pasaulio šalis
QUOTE(sauluzee @ 2011 02 20, 11:39)
Pasaulio šalis dabar Hopolipo siuvinėja.