is turimu pati skalpuoju saviems darbams
tai as idesiu visu siulu po matkiuka,bet jau svoris prisides
galeciau ryt uodegytei perduot su viskuo,gal taip saziningiau bus ,tik tiem kitiem is kitos serijos netureciau ,nes nesu ziurejus ko reik.
jei tinka tai taip ir padarom.Seip supratau,kad Uodegyte nenori siuvinet
galeciau ryt uodegytei perduot su viskuo,gal taip saziningiau bus ,tik tiem kitiem is kitos serijos netureciau ,nes nesu ziurejus ko reik.
jei tinka tai taip ir padarom.Seip supratau,kad Uodegyte nenori siuvinet
Jei Uodegytė nenori, tai nepriversim. Kiek žinau Ameera laukia, tai gal geriau pirmai jai O jei Uodegytė persigalvos, tai kai sugrįš RRas į Klaipėdą, tai tada...
Dėl siūlų, tai daryk kaip tau atrodo. Jei kam pritrūks kokio matkelio, panaudos. O jei ne, sugrįš atgal.
Dėl siūlų, tai daryk kaip tau atrodo. Jei kam pritrūks kokio matkelio, panaudos. O jei ne, sugrįš atgal.
kai gris i klp jau nebus tu pagrindiniu klounu. Jei ji pasakys,kad ir taip nesiuvines tai tik pirmadieni issiusiu Ameerai,nes pastas sestadieni pas mane rajone nedirba.
QUOTE(Inesiuuu @ 2011 02 18, 14:43)
kai gris i klp jau nebus tu pagrindiniu klounu. Jei ji pasakys,kad ir taip nesiuvines tai tik pirmadieni issiusiu Ameerai,nes pastas sestadieni pas mane rajone nedirba.
siusk ameerai,as nepersigalvosiu.
QUOTE(Uodegyte @ 2011 02 18, 14:45)
siusk ameerai,as nepersigalvosiu.
Net jei ir siūlus duos?
jei man reiktu persiuvinet kazkam nuosirdziai pasakysiu, as nesiuvineciau
gerai ruosiu viska ir siunciu,schemas i az persiusiu po biski,bet geriau butu per @
gerai ruosiu viska ir siunciu,schemas i az persiusiu po biski,bet geriau butu per @
QUOTE(Inesiuuu @ 2011 02 18, 14:56)
jei man reiktu persiuvinet kazkam nuosirdziai pasakysiu, as nesiuvineciau
O ką pasakytum, jei žmogus nesiuvinėjo ir nesiruošia siuvinėt. O tu jam siuvinėjai...
Tai pasiųsk schemas kuriai arba susikelk pas save į emeilą, o paskui persisiuntinėsim viena kitai
nieko asmenisko,turiu savu priezasciu,kuriu nekomentusiu.
na gal,kad as persisiuvinejau tai nebenoriu siuvinet. uztenka man siu 3
jei nebuciau siuvinejus tada,taip siuvineciau
jei nebuciau siuvinejus tada,taip siuvineciau
Man tinka klounai tik jeigu reikes per ta sujungima siuvinet, tai turesit paaiskint kaip ta graziai padaryt ten kaip suprantu du gabalai medziagos susiuti o gal zinai tos schemos pavadinima? gal iseitu kokybiskesne rast
nezinau,be pavadinimo