Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas, 8 tema

laba ryta,
tema sunkiai galvojasi. noru yra,bet kuris geriausias neissirenku.
Labai sirdis nelinksta jum siust siuvinet nauja rr,net kosmarai sapnuojasi unsure.gif nezinau kodel ,bet netraukia. nuoskaudos tikrai nejausiu ,kad nesiuvinesit. o gal decopa atsibus issius ta rr o jus jau busit puse padariusios naujo unsure.gif kaip tada? tada as vel tureciau jum siuvinet, ar jus po savo issiuvineta atsikirptumet? Kas nelabai pavyktu unsure.gif turiu daug abejoniu, mb sako kam reik pakodes namie ir jis nepyksta,kad as neatgaunu rr?(ko labai bijojau) nenoriu visais 95% like 4 vien tik abejones,1 noras biggrin.gif

tikrai pagalvokit ar norit,juk tai neplanuotos islaidos.

Tema ugio matuokle. Turiu pradejusi ugio matuokle ant labai paprastos ne dmc aidos. Ji kieta,ir ziulina siula,kol nesuminksteja(man ji nepatinka)Paveiksliukai , klaunai vienas ant kito. schema sunkiai ziurisi,bet imanoma siuvinet pagal ja,kai per pc isdidini.gal nudziuginciau,kad kieta aida 16. skaiciai mano issiuvineti, as jum su siulu suzymeciau linijas ,kur viena baigia kita turi pradet.
o va schema kaip ji atrodo,paziurekit ir dar karta nuspreskit. vistiek tai buvo mano planuose jau pradeta siuvinet,kol neatsirado rr smile.gif
kai jau pritruksit klaunu,as turiu dar is kitos matuokles irgi su klounais galesit siuvinet.

user posted image

cia kaip atrodo is arti ta aidauser posted image

o cia yra sujungimas per kuri reik irgi siuvinetuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 18 vasario 2011 - 10:23
Aš sutinku, o jei Decopa prabus tai turėsi du RR kaip kompensaciją mirksiukas.gif
Atsakyti
Inesiuuu,
Viskas pusėtinai matosi, tik būtų gerai, kad surašytum simbolių reikšmes aiškiai, kad ir čia į forumą, koks simbolis, skaičiukas, kokius DMC siūlus atitinka, kad vienodai suprastume ir įžiūrėtume, nes siūlų, tai tikrai neįžiūriu, o paveiksliuką teko iš blogesnės schemos siuvinėti ax.gif

O jei labai tau nesinori to rr-o, tai gal nori, kad mes tau po atviruką paguodai išsiuvinėtume ir atsiųstume vietoj rr-o? Atvirukus galėtum sau pasilikti arba kam nors užrašyti ir padovanoti?
Atsakyti
siulus galiu uzrasyt su zenklais.
Atsakyti
Aš irgi sutinku.
Atsakyti
siuvineciau tik jura (jai griztu),arba del paguodos,sampleriuka koki nors,kazka grazaus smulkaus,kad ir atvirutes.bet ne kita tema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 18 vasario 2011 - 11:57
o tu juros nesiuvinejai? unsure.gif

mes dviese prie nenorinciu siuvinet biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 18 vasario 2011 - 12:00
QUOTE(Uodegyte @ 2011 02 18, 13:56)
siuvineciau tik jura (jai griztu),arba del paguodos,sampleriuka koki nors,kazka grazaus smulkaus,kad ir atvirutes.bet ne kita tema.

O kodėl jau taip griežtai? g.gif

Man tinka, Inesiuuu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 18, 14:05)
O kodėl jau taip griežtai? g.gif

Man tinka, Inesiuuu 4u.gif

visai negrieztai ,cia tik mano nuomone.nes jau ir buvau pasiruosusi ka siuvinesiu jurai.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 02 18, 14:09)
visai negrieztai ,cia tik mano nuomone.nes jau ir buvau pasiruosusi ka siuvinesiu jurai.

O tai koks skirtumas, jei kita tema g.gif
Atsakyti
skirtumas tame,kad as nemetysiu pinigu siulams kitai temai.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 02 18, 14:16)
skirtumas tame,kad as nemetysiu pinigu siulams kitai temai.

Tai, kad, manau, ir iš turimų siūlų susirinksi visus reikalingus ar pritaikysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 18 vasario 2011 - 12:21