neduoda foto ikelt i albuma. keliu cia procesus kas jau gavo.
ms kates ,mano ryzas kaciukas
sunys
rytai
sodas
drugeliu nerandu,matyt nenufotkinau ir dau rr nenufotkinau. Prasysiu jusu nufotkint mano ir man atsiust prasau drugeliu,briedziuku is kaledinio rr
Papildyta:
ornamentai namie,kai isives inerneta rolyte imes foto
O m.s. kates matau pirmą kartą Labai gražu
Aš irgi drugelių nerandu, viską fotografavau, bet kai pratryniau savo diską, tai žiūriu kai kurių nuotraukų nebėra, tame tarpe ir drugelių. Zuzanėle, kai fotografuosi Inesiuuu ir man įmesk Aš savaitgalį pabandysiu briedžiukus nufotografuoti, jei tik nebus labai apniūkę, nes mano fotoaparatas prietemoje ir prie dirbtinės šviesos, tai šiaip sau fotografuoja
Aš irgi drugelių nerandu, viską fotografavau, bet kai pratryniau savo diską, tai žiūriu kai kurių nuotraukų nebėra, tame tarpe ir drugelių. Zuzanėle, kai fotografuosi Inesiuuu ir man įmesk Aš savaitgalį pabandysiu briedžiukus nufotografuoti, jei tik nebus labai apniūkę, nes mano fotoaparatas prietemoje ir prie dirbtinės šviesos, tai šiaip sau fotografuoja
Man ir katės patiko
Nufotografuosiu drugelius artimiausiu metu. Šiandien fotografavau, bet nuotraukos gavosi neryškios. Tai pabandysiu savaitgalį.
Nufotografuosiu drugelius artimiausiu metu. Šiandien fotografavau, bet nuotraukos gavosi neryškios. Tai pabandysiu savaitgalį.
Kadangi mūsų grupėj gavo tik Rolytė- tai įkelsiu tai, ką jai siuvinėjau:
QUOTE(Florestina @ 2011 01 28, 20:39)
Kadangi mūsų grupėj gavo tik Rolytė- tai įkelsiu tai, ką jai siuvinėjau:
kodėl toks mažytis?
QUOTE(paukščiukas @ 2011 01 28, 20:50)
kodėl toks mažytis?
Taip išėjo, pirmam pasirinktam paveikslėlyje buvo problemos su spalvų kodais, rinkausi iš naujo, o šis buvo per mažas. Sakiau, kad su šiuo RR turėjau bėdų, bet Rolytė sakė, kad viskas gerai.
O kas siuvinėjo tą ant sofkutės bais gražus, noriu schemutės
QUOTE(*mamusikas* @ 2011 01 29, 22:59)
Katinukas
Tai kaip su tuo laisku? gal kuri nors jau bandet rasyt?
QUOTE(*mamusikas* @ 2011 01 29, 21:59)
Hipolipo.
Sveikos, kur visos dingote? Kaip lino darbai? labai norėčiau širdutes pamatyti
Aš čia vakar pagalvojau dėl mamusiko prieskonių, pagal mane jų dar saulužė nesiuvinėjo, ar aš klystu.