Sveikutės, mielosios. Vis paskaitinėju apie jūsų bėda. Norisi pagelbėt, patart, įsivaizduoju, kaip šlykštu tokioj situacijoj, bet kad irgi nelabai galiu kuo.
Na nežinau ar jau taip darėt, gal tiesiog nusiųskit paprastą registruotą laišką jai ir dar sykį gražiai papraįykit, kad grąžintų darbelį kad žodžiu jokių pretenzijų jai neturėsit, kad gyvenime visko būna, ir kad tik tenorit gražiuoju atgaut darbelį.
Man dalyvaujant RR viena mergina irgi buvo dingusi, tad ėmėm jos ieškoti, forume ji irgi nesirodė. Kadangi ji, kaip ir aš, buvo vilnietė, nutariau imtis paieškos, tad pirmiausia parašiau jai laiškutį. Tada susiveikėm jos telefoną - ačiū dievui, kad telefono ji neišjungus buvo. Paskambinau kaip tik tą dieną, kai ji gavo mano laiškutį. Pasikalbėjom, pasirodo, žmogučiui tikrai buvo tuo metu asmeninių problemyčių, bet ji susiėmė ir toliau gražiai užbaigėme žaidimą.
Tad tegaliu patarti na nors laišką parašyt, juk adresą turit - vis kažkaip manau ramiau būtų... negu visai nieko nedaryt. Geriausia aišku būtų nuvažiuot, bet suprantama, kad ne 5 km, tai nors tiek tegaliu patart. Sėkmės jums
tikrai gera mintis,i namus kad laiska atnestu ,kad grazintu graziuoju,viskas tuom ir baigtusi