o kaip manot gal pragane ,antraip butu pasiekiama
QUOTE(Uodegyte @ 2011 01 23, 15:27)
o kaip manot gal pragane ,antraip butu pasiekiama
Antradienį kitam forume Vilniaus siuvinėtojų susitikimas, ankščiau decopa ten lankydavosi, reiks merginų paklausinėti, gal kokį kitą tel. numerį joms davė.
QUOTE(Inesiuuu @ 2011 01 23, 15:32)
turiu beda,help!!!! siuvineju pauksciukus Pauksciuko ir priejau prie sakos,bet neturiu spalvu jos bendram ner atskirai surasytu kokiom ja reik siuvinet,o senu temus nebeatseku .Padekit kas turi nurodymus ka ir kaip. o tai liks skraidantys ore
839, 840, 841
QUOTE(zuzanele @ 2011 01 23, 10:11)
Manau geriausias variantas būtų, jei kuri vilnietė aplankytų ją namuose ir gražiuoju paprašytų atiduoti darbą Juk jo labai laukia Inesiuuu
Tai, va, kad ji ne Vilniuj, o Nemenčinėj
sunys baigti,ryt namo keliauja
QUOTE(Dantiste @ 2011 01 23, 18:29)
839, 840, 841
negazdinkit,kad pradangino man jis labai svarbus,vaika ugio matuokle. jau geriau pauksciukus butu taip uzlaikius. man ir neina susiriekt vaziuociau i vilniu tikrai i svecius uzsukciau
blem ir reikejo man prie juros prisest,uzsikabliavau nebenoriu haritagiu kaip nors reiks susiimt ryt da patarkuos Pauksciukas uzpakali ir bus viskas ok
QUOTE(Inesiuuu @ 2011 01 23, 22:55)
negazdinkit,kad pradangino man jis labai svarbus,vaika ugio matuokle. jau geriau pauksciukus butu taip uzlaikius. man ir neina susiriekt vaziuociau i vilniu tikrai i svecius uzsukciau
blem ir reikejo man prie juros prisest,uzsikabliavau nebenoriu haritagiu kaip nors reiks susiimt ryt da patarkuos Pauksciukas uzpakali ir bus viskas ok
tu dar jų nebaigei
tuoj tau bus jūra iki kelių
veikia
kagi turiu sunis jaauu!
didziaussias aaciuuu visom!
veliau ir foto parodysiu
didziaussias aaciuuu visom!
veliau ir foto parodysiu
QUOTE(tvikse @ 2011 01 25, 18:40)
Jau? Greičiau rodyk. Nekantraujam
gal as galiu ideti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 01 25, 21:34)