Nu nesupratau Tipo nedraugaujat?
Help help del ratuotojo
Help help del ratuotojo
QUOTE(poeme @ 2011 02 14, 20:23)
Poeme, kas del megztuko, cia merginos ji mezge ivairiais virbalais - nuo 3,5 nr iki 6to nr. As mezgiau 4nr. Siulai pas visas buvo panasus - pusvilne (50proc vilnos, 50proc akrilo berods) 100g - 200 m. Dauguma mezge isTekstrenos pusvilnes. Kiek laiko mezgem, na cia nevienareiksmiskas atsakymas Forget, Tiklis ir asta30a numezge greit, nezinau per kiek, nu tikrai neilgiau kaip per savaite ko gero Gal net greiciau O mes su Matre ilgiau uzstrigom, aisku gi nemezgam pastoviai, tik pribegom, bet as jauciu visa men uztrukau Nu gaila, nenuemiau laiko, tai neatsimenu tiksliai Kas dar? Schemos yra, kai pradesi, jei kas neaisku bus, klausk.
Poeme, siūlai tinkamiausi storesni, kaip Smina minėjo 100g = 200 m
Dar paties mezgtinio nepradėjau, bet išbandžiau vidutinio storumo siulus - nelabai žiūrisi, per siauras ratas atrodo ,
Bandžiau iš kelių rūšių siūlų nusimegzti pavyzdžius : iš pusvilnės, vilnos ir merino vilnos...tinkamiausia pasirodė merinos vilna ( jei megzti is nelabai storų siūlų ), nes jie tamposi...
Kol pradėsiu mezgtinį, ir storus siūlus išbandysiu : žinosiu kurie tinkamiausi
Dar paties mezgtinio nepradėjau, bet išbandžiau vidutinio storumo siulus - nelabai žiūrisi, per siauras ratas atrodo ,
Bandžiau iš kelių rūšių siūlų nusimegzti pavyzdžius : iš pusvilnės, vilnos ir merino vilnos...tinkamiausia pasirodė merinos vilna ( jei megzti is nelabai storų siūlų ), nes jie tamposi...
Kol pradėsiu mezgtinį, ir storus siūlus išbandysiu : žinosiu kurie tinkamiausi
Poeme, drąsiai gali bandyt,dar ir mane žėk pralenksi Nu bet aš gal jau susiimsiu.Pabaigiau siūlus medaliams,tai reiks imtis megztuko,kol nusipirksiu.
QUOTE(asta30a @ 2011 02 15, 15:29)
Man tas pirmas nea
o antras norėtinas, bet ne dabar...
na... as jau nusprendziau... jau rudus siuliukus uzsisakiau antrajam sijonukui
QUOTE(asta30a @ 2011 02 15, 16:55)
iš kokių siūlų nersi? Ar padėjau apsispręst?
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 15, 15:58)
iš kokių siūlų nersi? Ar padėjau apsispręst?
sie siulai... http://cgi.ebay.ie/w...e=STRK:MEWNX:IT
as pati buvau labiau linkusi i antraji varianta... o dar merginos is kito forumo irgi beveik vienbalsiai nusprende uz antraji
QUOTE(asta30a @ 2011 02 15, 15:55)
Tik kai nersi,daryk stulpelius su 3 užmetimais,nes neriant su dviem,o ypač vienu, sijonas išeina neilgas ir reikia ilgint kartojant paskutinį motyvą. Aš nėriau su 3,5 nr.vąšeliu,esu žemutė ir tai kartojau motyvą,kad sijonas būtų maždaug tokio ilgio kaip nuotraukoj.
QUOTE(asta30a @ 2011 02 15, 15:29)
OOOooo as turiu ta antraji Anyta nunere Taip pat ruda
Papildyta:
ACIU labai uz atsakymus del ratuotojo
Papildyta:
QUOTE(matre @ 2011 02 15, 10:32)
Poeme, drąsiai gali bandyt,dar ir mane žėk pralenksi Nu bet aš gal jau susiimsiu.Pabaigiau siūlus medaliams,tai reiks imtis megztuko,kol nusipirksiu.
Gal juokauji? As su virbalais net elgtis nemoku Siulus reikia nusipirkti, virbalus....o su shcema is vis bus tragedija Moku megzti tik gerom ir blogom akim O ten tiek pyniu Numirsiu kol issiaiskinsiu. Bet noras didesnis uz baime, tad tikiuosi isdrysiu