juodauoga aciu
Oho koks idomus nerinys, net nezinau, kaip pavadint ji -tunika-liemene-apsiaustas, nu labai labai lauksim rezultato
aaagnex, man labiausiai patiko punktas nr.2 O tai ka seimyna, gali priestaraut ar ka Sakys, kad mamkos is po siulu nebesimato
smina sveikinu su pabaigtuvėm,gražu
QUOTE(smina @ 2011 02 11, 14:10)
Dekui dija480, dekui Matre
krastelis nertas vaseliu pagal asta30a, t.y., pirma eile zemais stulpeliais arba stulpeliais su vienu uzmetimu(as neriau), o visos sekancios eiles - apkabinamais stulpeliais, tik viena stulpelis apkabini is gerosios, kita is blogosios puses.
Matre, krasta taip ir neriau, kaip buvau rasius, neardziau , nieko nekeiciau, gavos gerai O kiek tau liko? rankoves jau abi turi? tai krasciukas?
krastelis nertas vaseliu pagal asta30a, t.y., pirma eile zemais stulpeliais arba stulpeliais su vienu uzmetimu(as neriau), o visos sekancios eiles - apkabinamais stulpeliais, tik viena stulpelis apkabini is gerosios, kita is blogosios puses.
Matre, krasta taip ir neriau, kaip buvau rasius, neardziau , nieko nekeiciau, gavos gerai O kiek tau liko? rankoves jau abi turi? tai krasciukas?
aciu uz paaiskinima
QUOTE(smina @ 2011 02 11, 18:08)
aaagnex, man labiausiai patiko punktas nr.2 O tai ka seimyna, gali priestaraut ar ka Sakys, kad mamkos is po siulu nebesimato
Šeimyna laukia, kol aš nunersiu šalį medaljoninį, nes už jį pinigų gausiu
o aš paneriu ir noriu megzt
kaip gerai atrodot su rutuluniu megztuku
nor sprok iš pavydo
nor sprok iš pavydo
GRAZUUU GRAZUUUU GRAZUUUU ...
NU LABI GRAZU SMINA ...tinka tau idealiai ...na tikrai
NU LABI GRAZU SMINA ...tinka tau idealiai ...na tikrai
Labas dienas
Aciu mergaites uz pagyras
Siaudukes, kas cia dabar, prasom i mane vienaskaitoj , nes pasijauciu labai sena iskart
Tikli, nu man ir paciai patinka tas megztukas O kazkaip kai visos ji puolet megzt, man didelio susizavejimo nebuvo, bet po truputi po truputi prisijaukinau as ji Dabar tikrai dziaugiuosi, kad nusimezgiau, nes jei kas butu liepes vienai paciai (be jusu mano mielosios ) pries kokius kelis metus toki megzt, buciau pirsta prie smilkinio pasukiojus , bo ten tos nebaigtos eiles ir mezgimas ratu atrode kaip kosmosas koks Ar neri medalini? To megztuko su kasom per pecius nebemegsi?
O gal kas noretu megzti toki?
ar tokius?
Papildyta:
As tai jau ligonis , man reik visuuuu ju ir dar kokiu 20
Aciu mergaites uz pagyras
Siaudukes, kas cia dabar, prasom i mane vienaskaitoj , nes pasijauciu labai sena iskart
Tikli, nu man ir paciai patinka tas megztukas O kazkaip kai visos ji puolet megzt, man didelio susizavejimo nebuvo, bet po truputi po truputi prisijaukinau as ji Dabar tikrai dziaugiuosi, kad nusimezgiau, nes jei kas butu liepes vienai paciai (be jusu mano mielosios ) pries kokius kelis metus toki megzt, buciau pirsta prie smilkinio pasukiojus , bo ten tos nebaigtos eiles ir mezgimas ratu atrode kaip kosmosas koks Ar neri medalini? To megztuko su kasom per pecius nebemegsi?
O gal kas noretu megzti toki?
ar tokius?
Papildyta:
Papildyta:
, ne tu viena tokia , mano poreikiai megztiems rūbams per per kelis metus tiek išaugo, kad dabar jau 3 spintos prikimštos mezginiu ir tuoj suluš ...ir vistiek negana
Papildyta:
Ratuotojo megztuko 99% kad nenešiosiu...bet vietiek megsiuos , kad tokį turėčiau
Smina, nesikankink, megzk visus iš eilės, turėsi daug megztinių ir bus rami galva
Tikrai smagus jausmas, kai megzti moki ir įgyvendini pati savo norus
pirmoji liemenė FANTASTIŠKA
jau matau prie ko nešiočiau tik rankoves trumputes reglanines daryčiau ,kad netrugdytų rankos į viršų pakelt.
jau matau prie ko nešiočiau tik rankoves trumputes reglanines daryčiau ,kad netrugdytų rankos į viršų pakelt.
Sveikutes
Taip ir galvojau, kad atejus rasiu cia sitieeeeeeeeeeeek groooooooooooooziu
Ne viska perziurejau, bet tiklio ir sminos paskutiniai darbai
Super
Dabar jau ir as noriu ratuoto megztuko labai labai noriu Kiek laiko mezget ji? Man zinoma reikes padauginti is 5 Kokiu cia virbalu reikia? Kokiu siulu? As nieko apie virbalus ir mezgima nei bum bum
Man dar iki salio pabaigtuviu toloka O jau ratuoto noriu....o kai pamaciau sminos sudetas pagundas, tai is vis Noriu pirmos liemenes ir paskutines sukneles Einu toliau sirgti isgersiu vaistu, gal nusiraminsiu
Taip ir galvojau, kad atejus rasiu cia sitieeeeeeeeeeeek groooooooooooooziu
Ne viska perziurejau, bet tiklio ir sminos paskutiniai darbai
Super
Dabar jau ir as noriu ratuoto megztuko labai labai noriu Kiek laiko mezget ji? Man zinoma reikes padauginti is 5 Kokiu cia virbalu reikia? Kokiu siulu? As nieko apie virbalus ir mezgima nei bum bum
Man dar iki salio pabaigtuviu toloka O jau ratuoto noriu....o kai pamaciau sminos sudetas pagundas, tai is vis Noriu pirmos liemenes ir paskutines sukneles Einu toliau sirgti isgersiu vaistu, gal nusiraminsiu
Vau, kokie groziai. Baigsiu dukrai narplioti liemene ir butinai pradesiu koki grozi megzti sau