Sveikos
Tikli, koks grozis Ir kaip tau tinka Nenuostabu, kad nesirodei ci akeleta dienu - toki sedevra mums cia pateikei
O as pagaliau vakar pabaigiau savo megztuka Bet foto dar nera, dabar isbegu i sokius, ko gero ryt pasirodysiu
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 07, 14:39)
Šalia medaljoninio šalio mezgu tokį
Tik dar nežinau arbus megstinis ar liemenė
Gal kas norit prisijungt? Spalva mano labai panaši
Tik dar nežinau arbus megstinis ar liemenė
Gal kas norit prisijungt? Spalva mano labai panaši
Gražu panašiu raštu aš jau mezgiau,užpernai
va kokį
QUOTE(@asta @ 2011 02 08, 18:32)
aš tokiu pačiu mezgu raštu, jei gerai įžiūriu...
o tau kraštas mezginio nesibangavo? o tai man gaunasi taip -
bijau, kad susiuvus negražiai atrodys
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 08, 17:34)
aš tokiu pačiu mezgu raštu, jei gerai įžiūriu...
Net nuėjau pažiūrėt nes nebepamenu jau kogero bagavosi,bet pagarinus ir susiuvus nieko nesimato,gal šiek tiek pati siūlė banguoja (aš nesiūnu o vąšeliu sunerinėju ir išvirkščioje pusėje gaunasi panašiai kaip mašininis siuvimas) Mezgiau iš angoros.
Papildyta:
Ne toks pat raštas. Pas mane apvalesni ir mažesni lapeliai. Kažkada žurnale nusižiūrėjau raštą,labai patiko
QUOTE(@asta @ 2011 02 08, 18:42)
Ne toks pat raštas. Pas mane apvalesni ir mažesni lapeliai. Kažkada žurnale nusižiūrėjau raštą,labai patiko
Gal ir ne toks pats, bet esmė ta pati Visai man gražiai ir šitas atrodo raštas... tik mezgu 3mm virbalais Lėtokai eisis jaučiu
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 02 07, 14:49)
o tiklis ziuriu irgi mergyte ugnyte turi
per kiek savo megztuka,paltuka pavarei?nu labai fainas pagal schema varei ar is makaules pylei?
per kiek savo megztuka,paltuka pavarei?nu labai fainas pagal schema varei ar is makaules pylei?
jezau sita posta gi praziurejau ...jap-ugnyte ir mano mergyte ..vardas atitinka charakteri .jei dar kelios tokios ugnytes-ir namus galim paskelbt stichines nelaimes zona ..
o mezgiau is paveiksliuko.jokiu schemu nera dau-nu bet ju ir nereik ...cia gi perlinis,pynes ir geru blogu akiu eiles... ..juokas ...siaip mezgas greit(kai mezgi aisku ,).as priekio skverna per vakara numezgiau ..alia paskui apsirgau-o as kai sergu negaliu megst ,atrodo kad kokia bacila imegsiu ...nesidirba man tadu ...
aciukas uzt ivertnimus
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 08, 17:44)
Gal ir ne toks pats, bet esmė ta pati Visai man gražiai ir šitas atrodo raštas... tik mezgu 3mm virbalais Lėtokai eisis jaučiu
Žinome ne esmė svarbu geras galutinis rezultatas būtų 3mm virbalams nėra plona...aš kažkaip paskutiniu metu pirmenybę teikiu 2,5-3,nors ir siūlas būna ne plonas,bet numegzto daikto vaizdas būna nesulyginamas...
QUOTE(tiklis @ 2011 02 08, 23:00)
jezau sita posta gi praziurejau ...jap-ugnyte ir mano mergyte ..vardas atitinka charakteri .jei dar kelios tokios ugnytes-ir namus galim paskelbt stichines nelaimes zona ..o mezgiau is paveiksliuko.jokiu schemu nera dau-nu bet ju ir nereik ...cia gi perlinis,pynes ir geru blogu akiu eiles... ..juokas ...siaip mezgas greit(kai mezgi aisku ,).as priekio skverna per vakara numezgiau ..alia paskui apsirgau-o as kai sergu negaliu megst ,atrodo kad kokia bacila imegsiu ...nesidirba man tadu ...
aciukas uzt ivertnimus
aciukas uzt ivertnimus
jezau pas mus tas pats,dar viena ugnyte ir mamai koma
nu matau,kad nieko sunkaus megztini,bet man reikia pries akis derini tu perliniu,pyniu ir blogu turet,piest rastu nekenciu
agnnex,ziuriu pradejai tu jau kol as dar galvoju.nu einu atsitempiu ir as siulus,tik pas mane jauciu bus storesni ir virbalai bus 4nr.
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 02 09, 00:19)
agnnex,ziuriu pradejai tu jau kol as dar galvoju.nu einu atsitempiu ir as siulus,tik pas mane jauciu bus storesni ir virbalai bus 4nr.
Nu tai va - tavo storesni siulai ir virbalai, tai mane pralenksi dar... nes as tik po truputi kas dien pamezgu
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 09, 09:24)
Nu tai va - tavo storesni siulai ir virbalai, tai mane pralenksi dar... nes as tik po truputi kas dien pamezgu
vakar issitraukiau as tuos siulus,juos net 5virbalais megzt reikia.nu dar pasimegsiu,bet kazi ar bus grazu.itrenksiu veliau cia.
Sveikutes merginos
na pagaliau as prisiruosiau nufotkinti savo grozi Labai nepeikit , tiek pyniu mezgiau pirma karta
Siulai - balmy BBB - 50 proc. virdzinijos vilna, 50 proc. akrilas, 50g - 96m. Sumezgiau kokius 670g. Spalva foto panasi, gal tik realiai maziau ryski. Kas cia dar dziaugiuosi, kad baigiau, dabar mezgu vyrui plona salika, kai baigsiu, jau nupirkti siulai megztiniui su kasom per pecius, kur tiklis buvo ikelus is osinkos, bet dar viskas gali keistis
Labai noriu jums visoms padekoti uz pagalba - jei ne jus, niekada nebuciau pasiryzus tokiam megztukui.
Taip pat issikirtinis dekui astai30a uz krasto rastelio vaseliu uzrodyma - saunus rastas, megztukas su juo atrodo daug rimciau - nesitampo, nera skystas, netysta
Nuotraukos nekokybiskos, sunus nelabai moka pagaut momenta O i slapius plaukus nekreipiam demesio, nes jei buciau laukus, kol isdzius, vel nebuciau nufotkinus
Panos, vakar iki nakties narsiau po osinka, tai dabar nebegaliu, kaip man visko is ten reikia Nervai ima, nu uzpuole bacilos juodaaaai Gal jums cia imest, gal irgi kuo uzsikresit, vel bus grupinis darbas
na pagaliau as prisiruosiau nufotkinti savo grozi Labai nepeikit , tiek pyniu mezgiau pirma karta
Siulai - balmy BBB - 50 proc. virdzinijos vilna, 50 proc. akrilas, 50g - 96m. Sumezgiau kokius 670g. Spalva foto panasi, gal tik realiai maziau ryski. Kas cia dar dziaugiuosi, kad baigiau, dabar mezgu vyrui plona salika, kai baigsiu, jau nupirkti siulai megztiniui su kasom per pecius, kur tiklis buvo ikelus is osinkos, bet dar viskas gali keistis
Labai noriu jums visoms padekoti uz pagalba - jei ne jus, niekada nebuciau pasiryzus tokiam megztukui.
Taip pat issikirtinis dekui astai30a uz krasto rastelio vaseliu uzrodyma - saunus rastas, megztukas su juo atrodo daug rimciau - nesitampo, nera skystas, netysta
Nuotraukos nekokybiskos, sunus nelabai moka pagaut momenta O i slapius plaukus nekreipiam demesio, nes jei buciau laukus, kol isdzius, vel nebuciau nufotkinus
Panos, vakar iki nakties narsiau po osinka, tai dabar nebegaliu, kaip man visko is ten reikia Nervai ima, nu uzpuole bacilos juodaaaai Gal jums cia imest, gal irgi kuo uzsikresit, vel bus grupinis darbas