Asta, ačiū, labai naudingi nėrimo pavyzdžiai
Barbė , nuostabiais nėriniais išpuošta
Papildyta:
Asta, aš labai suspaustai mezgu ...bet darysiu šiek tiek kitaip tą "blyną" ...siūlų storis bus panašus...nenoriu imt storesnių virbalų, bus per daug laisvas mezginys
Man jis pasirodė mažokas , pridėsiu daugiau akių...
QUOTE(smina @ 2011 02 03, 13:46)
Kurioj vietoj tau per ilga - iki pazasties ar nuleidinejime paciam jau? Bet kuriuo atveju turesi nusiardyt, nes manau, po skalbimo, ir siaip nesiojant, megztas daiktas dar ir pasitemps siek tiek, tai geriau jau nenusiilgint labai. As nederinau akiu, ta prasme, skylei rankoves buvau nuleidus 10 akiu, o paskutinej rankoves eilej nuleidau berods 16, ten gi pasitempia siunant i viena ar i kita puse, nemanau, kad reik taip tiksliai, o be to ten ta skyle pasikreipia kai siuni, ne visai toj vietoj tas rankoves virsus ir dedasi. Tai medalius varai dabar?
Taigi vakar sudygsniavau rankovę, užsidėjau.Kaip ir čiki ilgis. Tokia aptempta gaunasi, bet gal bus gerai. Kol kas ją palikau ramybėj, mezgu antrą. Po to žiūrėsiu ar netaisysiu akių nuleidimo, nes man viena vieta nepatinka.
Medalius varau kai turiu laiko, jiems ir vaikai trukdyt gali.O va megztinis mezgamas kai niekas netrukdo.
Ačiū už pamokymus ir vaizdinę medžiagą
Sveikos ,
Labai labai gražūs, kruopštus, dailūs darbai . Aukštasis pilotažas .
O kaip jūs prižiūrite savo mezginius, kai tenka skalbti? Ar nepakeičia formos gėlės, neišsitampo? Džiovinate turbūt horizontaliai?
Aš iš viso nebuvau mačiusi tokiu grožiu pasipuošusios nė vienos, kol čia atsitiktinai neužklydau . Gerų idėjų ir kantrybės pradėjusioms megzti .
Labai labai gražūs, kruopštus, dailūs darbai . Aukštasis pilotažas .
O kaip jūs prižiūrite savo mezginius, kai tenka skalbti? Ar nepakeičia formos gėlės, neišsitampo? Džiovinate turbūt horizontaliai?
Aš iš viso nebuvau mačiusi tokiu grožiu pasipuošusios nė vienos, kol čia atsitiktinai neužklydau . Gerų idėjų ir kantrybės pradėjusioms megzti .
Sveikutes
mezgejeles, kaip siandien sekasi?
As judu labai letai, nu bet i prieki Gal netycia siandien pabaigsiu megztuka:hm Jei nereiks permegzt krasto Nu bet gal per daug isisvajojau
Nu, va kaip gerai, jei ilgis tinka O istatyt jau bandei? Ten ir siunant gali gi biski pakoreguot, nebent labai jau netiktu. Pas mane irgi aptemptos gana, ir pas asta maciau gana aptemptos, bet man tai pats tas, nes pynes ir taip jas papucia, tai jei laisvesnes, manau, butu visai issiputusios
As judu labai letai, nu bet i prieki Gal netycia siandien pabaigsiu megztuka:hm Jei nereiks permegzt krasto Nu bet gal per daug isisvajojau
QUOTE(matre @ 2011 02 03, 16:48)
Taigi vakar sudygsniavau rankovę, užsidėjau.Kaip ir čiki ilgis. Tokia aptempta gaunasi, bet gal bus gerai. Kol kas ją palikau ramybėj, mezgu antrą. Po to žiūrėsiu ar netaisysiu akių nuleidimo, nes man viena vieta nepatinka.
Nu, va kaip gerai, jei ilgis tinka O istatyt jau bandei? Ten ir siunant gali gi biski pakoreguot, nebent labai jau netiktu. Pas mane irgi aptemptos gana, ir pas asta maciau gana aptemptos, bet man tai pats tas, nes pynes ir taip jas papucia, tai jei laisvesnes, manau, butu visai issiputusios
QUOTE(smina @ 2011 02 04, 11:41)
Sveikutes
Čia tipo lėtai varai,kad jau šiandien gali baigt? Aš dar antroj rankovėj sėdžiu. Kol kas nieko nebandžiau įstatyt, kol kas viskas tik sudygsniuota Tai kraštas gerai gaunas?
QUOTE(matre @ 2011 02 04, 11:52)
Čia tipo lėtai varai,kad jau šiandien gali baigt? Aš dar antroj rankovėj sėdžiu. Kol kas nieko nebandžiau įstatyt, kol kas viskas tik sudygsniuota Tai kraštas gerai gaunas?
Nu tai cia mes jau ir taip "velkames uodegoj" pirmunes kadais jau nusimezge, jau gal ir sunesiojo Nu bet kas mums - svarbu kapanojames
Krastas kol kas lyg ir gerai, sunku pasakyt, kol nebaigtas, nezinau ka su priekiu reiks daryt, koki susegima - saga didele ar sage kokia Bent jau kol kas man atrodo, kad susegima darysiu zemiau - po krutine - tada kazkaip graziau issitempia visas megztukas, nugara, nu matysiu, kai baigsiu
QUOTE(smina @ 2011 02 04, 12:02)
Nu tai cia mes jau ir taip "velkames uodegoj" pirmunes kadais jau nusimezge, jau gal ir sunesiojo Nu bet kas mums - svarbu kapanojames
Krastas kol kas lyg ir gerai, sunku pasakyt, kol nebaigtas, nezinau ka su priekiu reiks daryt, koki susegima - saga didele ar sage kokia Bent jau kol kas man atrodo, kad susegima darysiu zemiau - po krutine - tada kazkaip graziau issitempia visas megztukas, nugara, nu matysiu, kai baigsiu
Mes temą palaikom O tai būtų visai tyla jei mes būtume baigę jau.
QUOTE(matre @ 2011 02 04, 12:05)
Mes temą palaikom O tai būtų visai tyla jei mes būtume baigę jau.
va va
QUOTE(smina @ 2011 02 04, 14:08)
va va
Šaunuolės
užrodė freeform techniką, tai ...nieko su savim nepadarau : rankos pačios siūlus susiranda ir pirmyn nert sages