Sveikutes
O tyluma-ramuma cia
Tai kur visos pleputes dingusios? Tilkis seniai bematyta, kaip ten su ta ilga liemene reikalai? O gal jau megztini ta su pynem per pecius varai? Pasirodyk
, tema iskart atgytu
As vakar vakare pradejau apnerinet krasta megztuko
QUOTE(matre @ 2011 02 02, 09:38)
Turiu vieną rankovę,bet ir ją reiks taisyt.
Nuleidinėjau iš akies.Ir man rodos per ilga man gaunasi.Bet kol kas tingiu susiimt ir taisyt.Vat kai prasideda sunkumai tai ir nesinori imt į rankas.
O tu rankoves nuleidinėjai tol kol liko tiek akių kiek buvai palikus rankovės skylei?
Merginos,gal galit įmest nertą megztinio kraštą iš arti. Kol kas sunkiai įsivaizduoji kaip ten darosi.
Kurioj vietoj tau per ilga - iki pazasties ar nuleidinejime paciam jau? Bet kuriuo atveju turesi nusiardyt, nes manau, po skalbimo, ir siaip nesiojant, megztas daiktas dar ir pasitemps siek tiek, tai geriau jau nenusiilgint labai. As nederinau akiu, ta prasme, skylei rankoves buvau nuleidus 10 akiu, o paskutinej rankoves eilej nuleidau berods 16, ten gi pasitempia siunant i viena ar i kita puse, nemanau, kad reik taip tiksliai, o be to ten ta skyle pasikreipia kai siuni, ne visai toj vietoj tas rankoves virsus ir dedasi. Tai medalius varai dabar?
O del krasto, jei as teisingai supratau (nes taip pati darau) Apneri vaseliu pirma eile paprastai su vienu uzmetimu, tik reik daugiau akiu pridet, as dariau taip:i tris po viena stulpeli, i ketvirta - po du, toliau vel i tris po viena stulpeli, i ketvirta po du, toliau i keturis po viena stulpeli, i penkta po du ir taip kartojau ta seka. Nezinau ar bus gerai, netemps, nesibanguos, dar tik tris eiles apneriau, kol kas nieko
O nuo antros eiles pradedant ir visas sekancias reikia nert apkabinamais stulpeliais su uzmetimu, tik i viena stulpeli is geros puses apkabint, kita is blogos. Jei bus neaisku, parasyk, bandysim smulkiau nupasakot.