Labas rytas
numezgiau viena rankove iki pazasties, prasides nuleidinejimo linksmumas, taikymas, matavimas
Matre, rankovei is schemos abieju krastu prisidejau po 4 akis ir pasipaisiau jas pagal rasta per visa schema aukstyn, kad mezgant nereiktu galvot dar va kas, man vistik ilgio truko,teks keleta eiliu dar pavaryt iki pazasties.
QUOTE(smina @ 2011 01 25, 09:58)
Labas rytas
numezgiau viena rankove iki pazasties, prasides nuleidinejimo linksmumas, taikymas, matavimas
Matre, rankovei is schemos abieju krastu prisidejau po 4 akis ir pasipaisiau jas pagal rasta per visa schema aukstyn, kad mezgant nereiktu galvot dar va kas, man vistik ilgio truko,teks keleta eiliu dar pavaryt iki pazasties.
Oho, dar ir piešei.... nu kažkaip nuotaika dingsta man jį megzt toliau.Galvojau rankovės bus baika
QUOTE(matre @ 2011 01 25, 11:26)
Oho, dar ir piešei.... nu kažkaip nuotaika dingsta man jį megzt toliau.Galvojau rankovės bus baika
nu gi nebutna piest, man tik taip lengviau buvo. Nu gali pradet megzt kliom eilem auksciau, kur jau prideta akiu sonuose pvz nuo 9tos eiles. paskui tikvirsui ilgesne pamegsi
ne, nuo 9tos netikks, tik po 1 aki prisidetu is krastu, reiktu nuo auksciau
Vakar dienos fryforminės sagės
Pradedu šią techniką nuo smulkmenų, nes apie paltą galiu tik svajot , labai smagus nėrimas, benerdamas nunisinėriau į pievas , nėriau bet kaip, garbanojau ir "kringelinau " kaip tik patiko ...neveltui išvertus vadinasi "laisva forma "
Pirmąjį "blynelį" pačion pabaigon įdėjau ...kiti sudėti eilės tvarka : antras, trečias, ketvirtas, ir .t.t...
Sagės:
"Stichijos", 14x11cm, akrilas, karoliukai, medvilnė
"Kriauklė", 12x10 cm, įvairūs siūlai, karoliukai
"Širdies šauksmas", 17x15 cm, įvairūs siūlai, karoliukai
"Saulėlydis", 10x16cm, viskozė, akrilas, medvilnė, karoliukas
"Laukinė aguona", 20 x 16cm, medvilnė, akrilas, karoliukas
"Melduose", 15x17 cm, akrilas, vilna, medvilnė, karoliukas
"Gyvenimo labirintai", 25x 16cm, karoliukai, įvairūs siūlai
Pradedu šią techniką nuo smulkmenų, nes apie paltą galiu tik svajot , labai smagus nėrimas, benerdamas nunisinėriau į pievas , nėriau bet kaip, garbanojau ir "kringelinau " kaip tik patiko ...neveltui išvertus vadinasi "laisva forma "
Pirmąjį "blynelį" pačion pabaigon įdėjau ...kiti sudėti eilės tvarka : antras, trečias, ketvirtas, ir .t.t...
Sagės:
"Stichijos", 14x11cm, akrilas, karoliukai, medvilnė
"Kriauklė", 12x10 cm, įvairūs siūlai, karoliukai
"Širdies šauksmas", 17x15 cm, įvairūs siūlai, karoliukai
"Saulėlydis", 10x16cm, viskozė, akrilas, medvilnė, karoliukas
"Laukinė aguona", 20 x 16cm, medvilnė, akrilas, karoliukas
"Melduose", 15x17 cm, akrilas, vilna, medvilnė, karoliukas
"Gyvenimo labirintai", 25x 16cm, karoliukai, įvairūs siūlai
Nu juoda uoga labai gražu tai labai
Mažą tai gerai, gali kringeliuot kaip nori. O dideliam gaminy, reik tvarkos laikytis, kad nebūtų kringelis ant kringelio, o palto nematyt
Mažą tai gerai, gali kringeliuot kaip nori. O dideliam gaminy, reik tvarkos laikytis, kad nebūtų kringelis ant kringelio, o palto nematyt
Forget, parodyk savo krapstaliuka freeformini...
QUOTE(juodauoga @ 2011 01 25, 17:26)
Dabar kai pažiūriu i tuos savo nėrinius - kažkaip nesmagu darosi ... , nereikėjo tų savo " freeforminių nusipievinimų " čia dėt...
nu cia dabar ?!?! kas per mintys
dedam, demonstruojam ir dziaugiames viskuom, kas ir mums kelia dziugesi... grozio ir margumyno niekada nebuna per daug
juodauoga, net negalvok ka nors slept nuo musu Pasirodyti BUTINA! Tik ne visi prisiruosia
Man ypac "Kriaukle" ir "Melduose" patiko Kazko ant zaliu atspalviu patrauke
o as savojo mezginio dar nebuvau siandien i rankas paemusi, nu bet juk dar ne vakaras
Man ypac "Kriaukle" ir "Melduose" patiko Kazko ant zaliu atspalviu patrauke
o as savojo mezginio dar nebuvau siandien i rankas paemusi, nu bet juk dar ne vakaras
QUOTE(Viksė @ 2011 01 25, 19:35)
Forget, parodyk savo krapstaliuka freeformini...
nieko nedariau gal tik savaitgalį...
Vikse, man tai viskas gerai pas tave. Tamsini į apačią? Nenukirsk linijos tamsinant, eik palaipsniui, dar šviesaus įdėk siūlo kai kur, kad nebūtų kaip nukirsta. Bus tada gražus perėjimas Tų plaukuotų per daug nepridėk ir pamatysi, kai pabaigsi bus labai gražu.