Didelės pagyros megztukui man spalva ypatingai graži, visai kaip mano medalių O apie numezgimą, tai tyliu... idealiai ir tiek
QUOTE(juodauoga @ 2011 01 24, 19:53)
Asta, gražu labai ...ar man tik taip atrodo, ar nugaroj ratas platesnis nei Tiklio ? ... Laužiau galvą kaip išdidint ratą, kiek pynių pridėt, nes norisi, kad būtų megztukas priekyje didesnis , o čia labai gražiai ant priekio "rato" kraštai užsideda
platesnis... bet nedidinau as jo... mezgiau ta pacia schema, kaip it Tiklis... tik pas mane 6 nr virbalai buvo... o siulai kaip ir visu 100 g - 200 m
QUOTE(smina @ 2011 01 24, 20:58)
cia visos taip noretu
As su sakute nemazai saliku, saliu esu nunerusi , bet kokiu sudetingesniu variantu (sukneliu ir pan.) nesu bandzius
Kaip graziai ziurisi Ant sviesios spalvytes visos pynes taip graziai isryskeja, nu ka as galiu pasakyt - super super super Ir nemazas toks gavosi, netrumpas, nu grazu, ner zodziu kaip grazu
As su sakute nemazai saliku, saliu esu nunerusi , bet kokiu sudetingesniu variantu (sukneliu ir pan.) nesu bandzius
Kaip graziai ziurisi Ant sviesios spalvytes visos pynes taip graziai isryskeja, nu ka as galiu pasakyt - super super super Ir nemazas toks gavosi, netrumpas, nu grazu, ner zodziu kaip grazu
QUOTE(juodauoga @ 2011 01 24, 21:00)
nu suskaiciau temas,kurios yra sm'e bet man vistiek klausimu kyla.bandziau kelias mamytes uzkalbint kas ja neria,bet viena niekada neatrase,kitos laukiu atsakymo,tikiuosi sulaukti,nes mirstu kaip noriu prisijaukint ja.
primeskit cia ir grebiam ka nors daryt,nes mane viena koma istiks be niekieno pakalbos
http://www.supermama...?...482279&st=0
QUOTE(asta30a @ 2011 01 24, 19:30)
Super Bet tas nertas krastas taip idomiai atrodo,net nesuprasi kaip cia daryta.Cia po eile aplink nerei?Vienas paprastas stulpelis,kitas apkabintas?
QUOTE(matre @ 2011 01 24, 21:17)
Super Bet tas nertas krastas taip idomiai atrodo,net nesuprasi kaip cia daryta.Cia po eile aplink nerei?Vienas paprastas stulpelis,kitas apkabintas?
abu apkabinami stulpeliai su uzmetimu vienas is vienos puses apkabinamas, kitas is kitos
QUOTE(Forget @ 2011 01 24, 18:17)
Tema yra apie medalius visokių rūšių
Reikia keisti temos pavadinimą,apie medalius žiūriu vis mažiau kalbam
QUOTE(asta30a @ 2011 01 24, 19:30)
Na va... ir mano baigtasis ''ratuotasis''
Tokie vaizdai kaip dopingas,paspartinti dirbamiems darbams ir imtis naujų
QUOTE(juodauoga @ 2011 01 24, 22:55)
Asta, širdingai dėkui už atsakymus
dvynuke85, negundyk su šakutėm, reikia visus užsibrėžtus rankdarbius aprėpt
Jei ryt fotoaparatas nestreikuos - parodysiu ką šįvakarą "fryforminau "
dvynuke85, negundyk su šakutėm, reikia visus užsibrėžtus rankdarbius aprėpt
Jei ryt fotoaparatas nestreikuos - parodysiu ką šįvakarą "fryforminau "
gundysiou,gundysiu man kompanijos reikia
va pvz kokie groziai
QUOTE(@asta @ 2011 01 24, 22:06)
Reikia keisti temos pavadinimą,apie medalius žiūriu vis mažiau kalbam
kodel gi ? ''ratuotasi'' megztukas irgi is medalio
QUOTE(asta30a @ 2011 01 25, 00:42)
kodel gi ? ''ratuotasi'' megztukas irgi is medalio
koks skirtumas kaip ta tema vadinasi,svarbiausia kokie groziai cia gimsta
Smina, pasakok kuriose vietose dadedi rankovėms akis. Pabandžiau vakar pagal schemą, nu mažoka.Kaip tik kaip tik,bet dar pynės patraukia tai mažoka. Tik va nesugalvoju kur įkišt papildomas akis.Nesu nieko dar mezgus su tiek pynių
O dėl medalių temos, tai vis dar yra neriančių medalius ir besiruošiančių tą daryt Ir megztukus dar mezgam...
O dėl medalių temos, tai vis dar yra neriančių medalius ir besiruošiančių tą daryt Ir megztukus dar mezgam...