Įkraunama...
Įkraunama...

Medaljoninio šalio ir megztinio nėrimas/mezgimas

QUOTE(matre @ 2011 01 24, 14:52)
Vėliau už mane pradėjai, o jau lenki.Tai tikrai greit pabaigsi. 4u.gif Nu, kad ne tokia atsilikus būčiau, tai va jau 5medalius šaliui turiu blush2.gif

Aš 4,5 virbalais varau. smile.gif

.Bet išvis kokiais tempais merginos varot? Jūs namie daugiau nieko nedarot tik mezgat ar miegot pamirštat nueik.

Nu jo lenkiu.... ardymu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Rankove jau treciakart mezgu ir neaisku, kiek dar ardysiu doh.gif o tu medalius dar salia varai, saunuole thumbup.gif

Manau vistiek teks rankovei pridet viena kita aki g.gif Nu, pasimegsi mazumele, matysi

Tai pagavok, kai kurios is ju dar ir i darba eina g.gif Gal joms darbe megzt leidzia biggrin.gif As tai panaktineju su mezgimais, nes diena nera laiko dazniausiai, vakare - sokiai, o mezgimas nakti rolleyes.gif O pirmunes musu visa para turbut mezga drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu as tai mezgu tik vakarais-diena beveik neturiu kada schmoll.gif ..o vat nuo kokios 9 iki 12-1 nakties mezgu biggrin.gif ...mergyte mano tik tokiu laiku eina gult,tai kol jinai zaidzia-as mezgu biggrin.gif ....

o del mezgimo''paprastai'' biggrin.gif nu nebeidomu megst paprastai-reik ISSUKIU lotuliukas.gif ...
Atsakyti
QUOTE(tiklis @ 2011 01 24, 15:05)

o del mezgimo''paprastai'' biggrin.gif nu nebeidomu megst paprastai-reik ISSUKIU lotuliukas.gif ...

O jūs iš manęs juokiatės, kažkada, dėl šito lotuliukas.gif
Atsakyti
Paltui kantrybės neužteks schmoll.gif verysad.gif
Bet nėriniai labai gražūs ir aš tokių noriu rolleyes.gif

Gal kaip paguodos prizą kokią kosmetinę nusinert ? g.gif
user posted image

Ar nedidelę rankinę...
user posted image

user posted image

user posted image
wub.gif

Atsakyti
QUOTE(smina @ 2011 01 24, 15:05)
O pirmunes musu visa para turbut mezga drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif gal nuo žmogaus priklauso, nes aš iš esmės labai greit viską darau. Hiperaktyvas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(juodauoga @ 2011 01 24, 15:16)

man su mažiau margumo labiau patinka smile.gif
Atsakyti
va va, as irgi is pradziu lyg apie sijona galvojau, bet paskui apsistojau ties rankinuku, gal ir bandysiu paskui g.gif
Atsakyti

"FreeForm" Temos iš osinkos: http://club.osinka.ru/topic-68791

http://club.osinka.r...c-6703?&start=0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodauoga: 24 sausio 2011 - 14:27
Pažiūrėjau aš tas nuorodas ir kiek naujų kringelių radau doh.gif bet nedarysiu dabar jau naujai, nes bus visiška eklektika.

Priėjau išvadą, kad gražiausia, kai neviršija 6 spalvų ax.gif Pati buvau nusipirkus 8 ir jau gerokai per daug. Liko 6, tai daug tvarkingiau.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nu įlendu aš vis pas jus pažioplinėju ax.gif Jazau,mergos baisiai laukiu aš tų freeform'inių šedevriukų wub.gif Forget,Vikse kantrybė judviejų begalinė .laukiu nesulaukiu tų kūriniukų biggrin.gif Nuostabu,fantastiška wub.gif
Atsakyti
Tikrai taip smile.gif Tokiems dideliems nėriniams, kaip paltas, daug spalvų nereikia... 4u.gif
Kokiems nors mažmožiams dekoratyviems nerti galima panaudot ir daugiau spalvų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodauoga: 24 sausio 2011 - 16:50
sveikos,mergytes.truputi sunku suprast apie ka si tema biggrin.gif Tikli,saunus rudas megztinukas.man kaip papugai irgi tokio reikia smile.gif .is kokio jis siulo?
Atsakyti
QUOTE(rolandas. @ 2011 01 24, 19:15)
sveikos,mergytes.truputi sunku suprast apie ka si tema biggrin.gif Tikli,saunus rudas megztinukas.man kaip papugai irgi tokio reikia smile.gif .is kokio jis siulo?

Tema yra apie medalius bigsmile.gif visokių rūšių bigsmile.gif
Atsakyti