Forget, Be zodziu. Man mano dabar jau visai nebegrazus. Jau sestadieni buvau numetusi. Paskui sugalvojau isplauti ir paziureti kas gausis. Vaizdas lyg ir pasitaise-bent jau forma geresne igavo. Dar paneriau. Bet dabar kai pamaciau Forget vaizdeli, tai nebezinau... Man toks "siukslynas" pas mane gaunasi. Gal per daug visko...
na ir darbingos nuo pat pirmadienio
o as jau ir pabaigiau savo megztuka tik nera dabar kam nufotkinti... vakare, kai grys didcke is mokyklos - padarysiu fotosesija
mezgiau tiksliai pagal schema... tik isemima dariau ne pagal jas...
ir... mano rankos ir taip ilgos - o mezgant pagal ta schemute, vistiek net i ilgaja puse gavosi rankoves... bet man patinka, kai rankoves ilgesnes
bet, nepamirskim, kad as mezgiau 6 nr virbalais
uuuuuj ujjjjuuuuj... noooriuuuu
bet... negaliuuuu
esu uzsibrezusi pabaigti visus pradetus darbukus
graaazi bus panelyte
Nu ką išstoju jūs teismui
oj kaip graaazuuu tikraaaai graaaaaazus vaizdelis
o as jau ir pabaigiau savo megztuka tik nera dabar kam nufotkinti... vakare, kai grys didcke is mokyklos - padarysiu fotosesija
QUOTE(matre @ 2011 01 24, 08:37)
Asta, tu mezgei pagal schemą rankoves? Ar ten viskas normaliai gaunasi, plotis,ilgis.
mezgiau tiksliai pagal schema... tik isemima dariau ne pagal jas...
ir... mano rankos ir taip ilgos - o mezgant pagal ta schemute, vistiek net i ilgaja puse gavosi rankoves... bet man patinka, kai rankoves ilgesnes
bet, nepamirskim, kad as mezgiau 6 nr virbalais
QUOTE(tiklis @ 2011 01 24, 10:05)
uuuuuj ujjjjuuuuj... noooriuuuu
bet... negaliuuuu
esu uzsibrezusi pabaigti visus pradetus darbukus
QUOTE(saulxx @ 2011 01 24, 10:38)
Sveikutes, nu ir as prisiduodu su savo medaliais
graaazi bus panelyte
QUOTE(Forget @ 2011 01 24, 10:45)
Nu ką išstoju jūs teismui
oj kaip graaazuuu tikraaaai graaaaaazus vaizdelis
QUOTE(asta30a @ 2011 01 24, 14:09)
oj
Kodėl toks nustebimas
Vikse, nedurniuok ir nemesk
QUOTE(Forget @ 2011 01 24, 13:15)
Kodėl toks nustebimas
nes... nes tikrai nesitikejau, kad ir musu rankytes gali taip dailiai isnerti galvojau kataloginis modeliukas tikrai labai zavus, bet naturoj toli grazu nebus imanoma to grozio perteikti... klydau
tau sauniai pavyko
QUOTE(asta30a @ 2011 01 24, 14:17)
nes... nes tikrai nesitikejau, kad ir musu rankytes gali taip dailiai isnerti galvojau kataloginis modeliukas tikrai labai zavus, bet naturoj toli grazu nebus imanoma to grozio perteikti... klydau
tau sauniai pavyko
tau sauniai pavyko
susigėdau labai
aš tai daug kliauzusų matau, bet kai bus didelis daiktas, nesimatys
Nerealūs Jūsų nėriniai , pagarba už kantrybę ir auksines rankas bus labai gražūs paltukai
Idėjos: http://picasaweb.goo...m/Mirysik2/519#
Idėjos: http://picasaweb.goo...m/Mirysik2/519#
QUOTE(juodauoga @ 2011 01 24, 14:30)
Nu kam tu mane skaudini mano nauja meilė tas freeformas
QUOTE(Forget @ 2011 01 24, 15:35)
Nu kam tu mane skaudini mano nauja meilė tas freeformas
Na negi viena žiūrėsiu ir niekam nerodysiu ?
Sveikos merginos
nu jus ir pavarot nuo ryto
Tiklis kaip visada su naujais uzkratais Reik isikibt i ka nors, kad vel pasroviui nenunestu Gerai, kad dar sio megztuko megzt daug liko, nes kol as ji pabaigsiu, Tiklis bus jau ir ta liemene pabaigus ir dar kitu desimt, tai man gal jau ir nebereiks
Asta, tu mezgei pagal schemą rankoves? Ar ten viskas normaliai gaunasi, plotis,ilgis.
Tu 4nr virbalais mezgi? As 4to, tai zinok man pagal schema rankove per siaura, 30 akiu mazoka, bandziau is 34 megzt - irgi mazai buvo, dabar treciakart mezgu is 38, manau bus pats tas. O siulas mano irgi 100g-200m. Del ilgio - dar nedamezgiau, negaliu pasakyt Bet mano irgi rankos ilgos
labai puiki skraiste Dailiai sujungti medaliukai, labai labai darbelis
Forget, gaila tik kad to rusvumo nesimato ant foto, o siaip, labai dailiai atrodo . Graziai suderinta, as buciau daugiau spalvu primakaliavus ir aisku butu per marga, ziuriu, kad pas tave tikrai spalvu pats tas
asta30a, nu jau labai laukiam tu foto
Einu ir as rankove pamegzts, bo niekad nebaigsiu
nu jus ir pavarot nuo ryto
Tiklis kaip visada su naujais uzkratais Reik isikibt i ka nors, kad vel pasroviui nenunestu Gerai, kad dar sio megztuko megzt daug liko, nes kol as ji pabaigsiu, Tiklis bus jau ir ta liemene pabaigus ir dar kitu desimt, tai man gal jau ir nebereiks
QUOTE(matre @ 2011 01 24, 09:37)
Tu 4nr virbalais mezgi? As 4to, tai zinok man pagal schema rankove per siaura, 30 akiu mazoka, bandziau is 34 megzt - irgi mazai buvo, dabar treciakart mezgu is 38, manau bus pats tas. O siulas mano irgi 100g-200m. Del ilgio - dar nedamezgiau, negaliu pasakyt Bet mano irgi rankos ilgos
QUOTE(saulxx @ 2011 01 24, 11:38)
Sveikutes, nu ir as prisiduodu su savo medaliais, gavosi tik tokia skraiste, nes neradau daugiau tokiu siulu, sunaudojau 300gr, ir isejo 3-5metu mergytei skraiste, cia tik mano manikenui truputi ji didoka
labai puiki skraiste Dailiai sujungti medaliukai, labai labai darbelis
Forget, gaila tik kad to rusvumo nesimato ant foto, o siaip, labai dailiai atrodo . Graziai suderinta, as buciau daugiau spalvu primakaliavus ir aisku butu per marga, ziuriu, kad pas tave tikrai spalvu pats tas
asta30a, nu jau labai laukiam tu foto
Einu ir as rankove pamegzts, bo niekad nebaigsiu
QUOTE(juodauoga @ 2011 01 24, 13:30)
neee.. nu... nu neimanoma nuo sio viruso (mezgimo) issigydyti
na, merginos... imkites proto !!! nebemeskit tu ideju... nes norai ir poreikiai auga beziurint negana, kad ir taip seima nukencia... greitu laiku ir maitintis pamirsiu
QUOTE(smina @ 2011 01 24, 13:38)
Gerai, kad dar sio megztuko megzt daug liko, nes kol as ji pabaigsiu,
Vėliau už mane pradėjai, o jau lenki.Tai tikrai greit pabaigsi. Nu, kad ne tokia atsilikus būčiau, tai va jau 5medalius šaliui turiu
Aš 4,5 virbalais varau.
saulxx, stilinga mergytė bus nuo mažų dienų
Forget, nu nerealiai gerai atrodo.Bet išvis kokiais tempais merginos varot? Jūs namie daugiau nieko nedarot tik mezgat ar miegot pamirštat nueik.
Tikli, atsimink savo žodžius apie nemokėjimą paprastai megzt kai kitą kartą sakysi,kad laikai save nemokančia megzt.
QUOTE(matre @ 2011 01 24, 14:52)
Forget, nu nerealiai gerai atrodo.Bet išvis kokiais tempais merginos varot? Jūs namie daugiau nieko nedarot tik mezgat ar miegot pamirštat nueik.
Nea, dar į darbą einam ir dar papuošalus darau dar knygas skaitau :lotuliukas:kol vaikų neturiu, galiu pasiplėšyt. Bet už tai neįsivaizduoju savęs sėdinčios tuščiom rankom