Kadangi sita tema darosi universali-ne tik medaljoniniams saliams, be to cia renkasi "nestabilios" busenos moterys (nepykite, as cia geraja prasme, kurios neatsilaiko pries grozius), tai gal ir man pavyks... Noriu tokio. Ir noriu kompanijos Turiu susirinkusi visa info nuotraukomis apie sita paltuka ir jo detales-mielai dalinsiuosi. Temoje "mezgame kartu"-niekas kol kas "neuzkibo". Gal ten atsparesnes...
Superinis budas sunaikinti net ir maziausiems siulu galiukams. Darbo daug-bet vaizdas tai atperkantis.. Nors gal cia tik man vienai taip grazu
QUOTE(Viksė @ 2011 01 08, 12:44)
Superinis budas sunaikinti net ir maziausiems siulu galiukams. Darbo daug-bet vaizdas tai atperkantis.. Nors gal cia tik man vienai taip grazu
Pats paltas man negrazus, bet padarymo principas ir spalvu suderinimas - superiniai
Man paltai patinka iliemenuoti ir kalnieriu kitoki daryciau...
Bet prisijungt negaliu - nes milijonas darbu priplanuota iki kitu metu o ir ne mano kantrybei bei sugebejimam toks darbas
QUOTE(aaagnex @ 2011 01 08, 13:02)
Pats paltas man negrazus, bet padarymo principas ir spalvu suderinimas - superiniai
Bet prisijungt negaliu - nes milijonas darbu priplanuota iki kitu metu o ir ne mano kantrybei bei sugebejimam toks darbas
Fasonas-irgi ne mano. Darysiu kitoki. Bet pats principas
labos.
Tikli aš tai rankovę mezgiau pagal gatavą schemą. kol kas ją vieną ir teturiu. pas rusaites berods radau
Papildyta:
Vikse visai norėčiau. kaip tik vakar apie freeformą dairiausi, čia kažkas panašaus
Tikli aš tai rankovę mezgiau pagal gatavą schemą. kol kas ją vieną ir teturiu. pas rusaites berods radau
Papildyta:
Vikse visai norėčiau. kaip tik vakar apie freeformą dairiausi, čia kažkas panašaus
QUOTE(Viksė @ 2011 01 08, 13:05)
Fasonas-irgi ne mano. Darysiu kitoki. Bet pats principas
principas pasakiskas, bet nu niekaip as nespesiu... gal kada kitais metais Gal ir plonesnė būsiu, mažesnį reiks nert
QUOTE(aaagnex @ 2011 01 08, 13:17)
principas pasakiskas, bet nu niekaip as nespesiu... gal kada kitais metais Gal ir plonesnė būsiu, mažesnį reiks nert
Va tai mane asmeniskai ir palaiko, kad esu tik 156 ugio ir XS-S dydzio
ir dar tai, kad namuose turbut surinksiu siulu-nereikes nauju pirkti arba jei reikes, tai nedaug. Nes gali buti iv storio ir teksturos Tik spalvas atitaikyti...
QUOTE(Viksė @ 2011 01 08, 13:56)
ir dar tai, kad namuose turbut surinksiu siulu-nereikes nauju pirkti arba jei reikes, tai nedaug. Nes gali buti iv storio ir teksturos Tik spalvas atitaikyti...
nu bliam grazu ...tik jauciu darbo ...bet gal koki maza darbuka sita ''technika'' ir susigundyciau ...nu as iskart savo mergytei(maziau darbo ) paltuka isivaizdavau ...ir rankine...toki sali-pelerina(tokio stiliaus kaip meskute is rozyciu ir kailio ikelus buvo )...sijona ...
vat kiek galimybiu
Papildyta:
dar pagalveliu uzvalkaliukas ...ar net visas paveikslas ...nu sakes-laisve fantazijai ir kurybai ...ir spalvoms ...
gundykites bet kokiam darbeliui Turiu kirbanti jausmeli, kad is mano didelio paltinio noro, pradejus darba, gali iseiti tik liemene...
QUOTE(Viksė @ 2011 01 08, 14:56)
paskolysiu jei reiks. dėk info
gal az parasyk el, pasto adresa-sumesiu viska. Nes nuotrauku nemazai. Jei cia sudesiu, gali supykti tos, kurioms neaktualu. Tema smarkiai uztersiu
QUOTE(Viksė @ 2011 01 08, 14:25)
gal az parasyk el, pasto adresa-sumesiu viska. Nes nuotrauku nemazai. Jei cia sudesiu, gali supykti tos, kurioms neaktualu. Tema smarkiai uztersiu
tik dek cia - gal kas pamates irgi susigundys
Cia visos draugiskos, del informacijos papildomos - tikrai niekas nesupyksta
QUOTE(Viksė @ 2011 01 08, 15:25)
karaneckiene@marinet.lt
o dėl teršimo tai jei gamysim ką tai vistiek gi čia rodysimės. gausis irgi teršimas