aciu smina ...didziuotis savim -sakykim taip-patenkinau sportini malonuma ...nesu visiskai patenkinta-noreciau ilgesnio ...
o krastukas-15 cm ramybes busenoj,o istemptas ir visi 20 ...
QUOTE(tiklis @ 2011 01 21, 22:30)
na ,o is nugaros tik tokia foto- nu niekaip nesimato rasto-blizga ir vsio...reik kampu fotkint ..mano berniuks niekaip nepagauna ...nu bet ir taip jau ta nugara zinot mintinai
o ir uzsegimas kol kas toks,o veliau gal ka geriau sugalvosiu ...
vsio-daugiau fotosesijos nebus-nebent laaabai ups uzeis
Papildyta:
truputi paaiskinimo-priekis sueina kuo puikiausiai,tik sitas uzsegimas duoda laisvuma ...kazkaip norejau kad truputi laisvesnis butu ...nemegstu smarkiai aptemptu rubu
kaip grazu dar sako pas ja figura neideali
vikse-nu man tai grazu ...kaip beziureciau-grazu...o isivaizduoju kaip atrodo gyvai ....pirmyn mergyt
dvynuke- nu cia tau tep atrodo,kad jin ideali-o man ...nu bet kokia turiu-tokia turiu ...
dvynuke- nu cia tau tep atrodo,kad jin ideali-o man ...nu bet kokia turiu-tokia turiu ...
QUOTE(tiklis @ 2011 01 21, 22:47)
Oho , tikrai nemazas, tai man dar megzti ir megzti Tikiuos jau bent ta pagrindini apskritima siandien pabaigt, o tai vis visokie sveciai trukdo - diena uosviene, dabar vyro sesuo, nesupranta jie, kaip man rankos niezti
Tikli, super megztukas .O kraštelį kaip čia darei?Mezgei su valiniais virbalais?
Vikse,šauniai einasi tau
Vikse,šauniai einasi tau
QUOTE(tiklis @ 2011 01 21, 22:30)
Oooooo mama man jau devyniolikaa
Oi, nepyk nu pirma mintis pamacius sia fotke
O, jei rimtai, tai labai labai grazu , nu laaaaabaaaai tik susegimas tai man Geriau ilgesnes virvutes nusinertum ir susiristum bantika
Vikse - cia bus paltas????? O my God As nerciau metus, ne, jauciu kokius 3 Isivaizduoju rezultata, bus nerealus
Forget kai pamaciau tavaja suknele, stalcius nukrito ant rasomojo stalo as tikrai nepadlaiziaujant sitoks vaizdas galiu pasakyti viena - rase nesamones tos, kurios is pavydo krito kaip muses labai grazios spalvos, netgi labai vestuvines
@asta tikrai labai gaila, jog taip nutiko labai puikiai zinau ta jausma ir suprantu jusu liudesi. Laikykites
Tikli,kaip fainai atrodo ale tu kūūūdena
Oho kiek jau padarei šaunuolė,fainai žiūrisi
pažįstamas jausmas,prie svečių megzt nenori?
Ačiū
QUOTE(Viksė @ 2011 01 21, 21:51)
Oho kiek jau padarei šaunuolė,fainai žiūrisi
QUOTE(smina @ 2011 01 21, 21:55)
vis visokie sveciai trukdo
QUOTE(poeme @ 2011 01 22, 16:46)
Laikykites
Ačiū
nerodo man vestuvinės
QUOTE(@asta @ 2011 01 22, 18:46)
Oi įsivaizduoju vaizdeli Svečiai ateina, o čia motera mezga, galvos nepakelia Tai prašom prašom, užeikit, sėskitės....ir toliau mezga.....tai prašom, gal kavos, arbatos? pasidarykit, ten spintelėj kava, arbata prie dujinės....cukrus va čia ant stalo.....toliau mezga......tai prašau - įsidėkit ką nors...gal mišrainės? oi, sorry, nespėjau, nepadariau...ten duoninėj duona, batonas, šaldytuve sviestas, pasiimkit kas ką vartosit....dešra, sūris ten pat....
QUOTE(poeme @ 2011 01 22, 18:19)
Oi įsivaizduoju vaizdeli Svečiai ateina, o čia motera mezga, galvos nepakelia Tai prašom prašom, užeikit, sėskitės....ir toliau mezga.....tai prašom, gal kavos, arbatos? pasidarykit, ten spintelėj kava, arbata prie dujinės....cukrus va čia ant stalo.....toliau mezga......tai prašau - įsidėkit ką nors...gal mišrainės? oi, sorry, nespėjau, nepadariau...ten duoninėj duona, batonas, šaldytuve sviestas, pasiimkit kas ką vartosit....dešra, sūris ten pat....