Forget, nu baisuliniai idomu, kaip tavo freeformas atrodo Labai laukiu nuotraukeles to paties stiliaus skirtingu darbu ir spalvu palyginimui
QUOTE(Viksė @ 2011 01 21, 16:26)
Forget, nu baisuliniai idomu, kaip tavo freeformas atrodo Labai laukiu nuotraukeles to paties stiliaus skirtingu darbu ir spalvu palyginimui
Vieni vikrentasai, va kaip atrodo
Siūlų, tai reikia dar dasipirkti. Ir daug
QUOTE(Forget @ 2011 01 21, 16:40)
tai jau tiek daug sunaudojai? O kiek pirkais? Gal jau puse paltuko turi Nu man irgi labai knieti apziuret nors akies krasteliu, nors maaaaza skiautele. Man zinok irgi ne rezultatas svarbiausia. Pats mezgimo procesas Kai tik atsisedu, atrodo rankos pacios prasosi, siaip sedet ir TV ziuret negaliu, bet jei mezginys rankoj, tai nors visa para galeciau sedet pries TV
QUOTE(smina @ 2011 01 21, 16:51)
tai jau tiek daug sunaudojai? O kiek pirkais? Gal jau puse paltuko turi Nu man irgi labai knieti apziuret nors akies krasteliu, nors maaaaza skiautele. Man zinok irgi ne rezultatas svarbiausia. Pats mezgimo procesas Kai tik atsisedu, atrodo rankos pacios prasosi, siaip sedet ir TV ziuret negaliu, bet jei mezginys rankoj, tai nors visa para galeciau sedet pries TV
Ir as prie tu paciu procesiniu ligoniu. Buna, apsirengiu koki karta ir guli spintoje, kol kam nors iskisu uz siulu savikaina Gal kas nors norite pyniuoto palto is 100% Teksrenos vilnos (pereinanciu spalvu pilka-juoda)
o as siulus kol kas dar naudoju ir likutiniu kamuoliuku. Tik zolytes ir bukle po matkiuka pirkau
Dukra mano darba ivertino kaip ir sakiau-kas cia? Kilimas bus?
QUOTE(smina @ 2011 01 21, 16:51)
man lygiai tas pats. Šian laisvadienis, tai telikas visą dieną, o aš neriu. O tik žiūrėti TV, tai negaliu jau senai kokį rankdarbį vis tiek darau.
Oi ne, labai mažai dar turiu, bet matosi, kad valgo siūlus. Bendrai sudėjus, turėjau kilogramą, bet 250 liks nepanaudoti. Netinka man
QUOTE(Viksė @ 2011 01 21, 17:03)
o as siulus kol kas dar naudoju ir likutiniu kamuoliuku. Tik zolytes ir bukle po matkiuka pirkau
Dukra mano darba ivertino kaip ir sakiau-kas cia? Kilimas bus?
Mažai kas gali įsivaizduot kaip atrodys pabaigtas
O su paltu, nenervuok...aš visada visko noriu
aš irgi beveik nieko nenešioju, ką nusimezgu. Paltas tik rudeninis labai prilipo, kur daug spalvų ir norvegiški raštai.
Margutė irgi kartais limpa, o kitkas....
Laukiu kol ateis pavasaris, tada medalionus trauksiu
Nu ir aš vakar susiėmiau ir pavariau 6 skiltelę ir dar pusę. O 8 skiltelėj vėl kažkaip reikia uždėt akių koriukui ir pynei ir daryt skylę rankovei ane?
na ,o is nugaros tik tokia foto- nu niekaip nesimato rasto-blizga ir vsio...reik kampu fotkint ..mano berniuks niekaip nepagauna ...nu bet ir taip jau ta nugara zinot mintinai
o ir uzsegimas kol kas toks,o veliau gal ka geriau sugalvosiu ...
vsio-daugiau fotosesijos nebus-nebent laaabai ups uzeis
Papildyta:
truputi paaiskinimo-priekis sueina kuo puikiausiai,tik sitas uzsegimas duoda laisvuma ...kazkaip norejau kad truputi laisvesnis butu ...nemegstu smarkiai aptemptu rubu
Tikli !!!! grooozis koooks
Ale, kaip graazuuu
Ale, kaip graazuuu
aciu astust-nera jis idealus-bet puse bedos ..o atnarelis sueina,tik apsitempes buna ..as labjau megstu truputi laisvesnius,tai paleidau laisvai ...kad neverztu jei ka ...tai dabar jis beveik laisvai kabalioja
o as jau ir antra rankovyte istaciau
bet... nuardziau visa numegzta apnareli... truputi trauke... taigi siek tiek reikia dadeti papildomai akiu
bet... nuardziau visa numegzta apnareli... truputi trauke... taigi siek tiek reikia dadeti papildomai akiu
as penkias neriu ir tada i sesta pridedu dar viena ..tep dariau-ir tai dar reikejo keliose vietose platint ...
Tikli, tikrai graziai atrodo megztukas Nier prie ko prikibt Jauciu ir pati esi patenkinta savo darbu ir tikrai turetum but Nes ir modelis tinka ir numegztas kruopsciai ir dailiai O krastas, kaip matau, irgi nemazas, kiek cm?